Νομίζω δεν αξίζει..ούτε με το kick off εχω προβλημα ουτε με το κοντακι..οποτε δεν νομιζω να αξιζει αυτη την πολυ μεγαλη διαφορα στην τιμη,,,,
Νομίζω δεν αξίζει..ούτε με το kick off εχω προβλημα ουτε με το κοντακι..οποτε δεν νομιζω να αξιζει αυτη την πολυ μεγαλη διαφορα στην τιμη,,,,
Η μία έχει 6-6,5 πόντους κώνο και η άλλη 48.η πλας έχει 2πλο κικ οφ και είναι φτιαγμένη για χοντρά κυνήγια πιο πολύ για την αμερικανικη αγορά.επειδη είχα 3 χρόνια τη 350 μια χαρά τουφέκι είναι αν κάνεις καρτέρι.οποτε δεν θα πηγαινα ουτε στην xtreme ούτε στην xtreme plusΗ Xtreme Plus με την A350 δεν έχουν πολλά κοινά.
Μια από τις βασικές διαφορές είναι ότι έχουν άλλη κάννη.
Η μία φοράει steelium η άλλη steelium plus
Κόψε κόψε.plus είναι όχι pro.Η μία έχει 6-6,5 πόντους κώνο και η άλλη 48
Σωστά. Η Extreme Plus έχει 36 εκατοστά κώνο, όσο τα 692 & 694.Κόψε κόψε.plus είναι όχι pro.
Πέφτει κατηγορίαΆμα σε τρώει το τσεπακι σου πάρε ένα πολύ εργαλείο να κάνεις την δουλειά σου "Α300 Ultima"
Με mobile ??Άμα σε τρώει το τσεπακι σου πάρε ένα πολύ εργαλείο να κάνεις την δουλειά σου "Α300 Ultima"
Εσύ τράβα για ύπνο.Σωστά. Η Extreme Plus έχει 36 εκατοστά κώνο, όσο τα 692 & 694.
Σιγά. Δεν κυνηγάω τίποτα. Την πλάκα μου κάνω. Άσε τους υπόλοιπους να χάνουν τον ύπνο τους για βαθμολογίες.Εσύ τράβα για ύπνο.
Εχει ανηφόρα αύριο.
Το ξέρω.Σιγά. Δεν κυνηγάω τίποτα. Την πλάκα μου κάνω. Άσε τους υπόλοιπους να χάνουν τον ύπνο τους για βαθμολογίες.
O yes!Με mobile ??
Αυτό σου λεω τον ρίχνειςO yes!
Εε να πάμε πίσω?O yes!
Ποιο μοντέλο είναι;Να και μια φωτό με την κεραμική.
A350Ποιο μοντέλο είναι;
Την έχει φίλος στις Σέρρες και μου έχει πει ότι είναι το καλύτερο ντουφέκι που είχε ποτέ, κυνηγάει μόνο τρυγόνι στην έναρξη και μετά φάσσα και υδρόβια, εκεί που έχει δει μεγάλη διαφορά από τα άλλα όπλα που είχε, είναι στους πολύ μείον βαθμούς στα υδρόβια, σε χαρτόνι μια φορά που την δοκιμάσαμε οι ντουφεκιες με όλα τα τσοκ ήταν κέντημα, είχε φοβερη κατανομή, δεν το έχω ρίξει γιατί είμαι αριστερόχειρας, σου λέω τα λόγια του.Εντυπώσεις από A400 XTREME PLUS; Την εχει κανεις; Αξιζει τα λεφτα της;
Πως κ κεραμικη;A350