Όχι, το έκανε για να δώσει χαρακτήρα.Πως κ κεραμικη;
Σου εβγαλε προβλημα στη βαφη;
Όχι, το έκανε για να δώσει χαρακτήρα.Πως κ κεραμικη;
Δεν είναι απαραίτητο το κάνεις και για αδιάβροχο ποίηση.Πως κ κεραμικη;
ΔεκτοΔεν είναι απαραίτητο το κάνεις και για αδιάβροχο ποίηση.
31 γρ. είναι της δικιάς μου.Μπορεί κάποιος κάτοχος Α400 να ζυγίσει την βίδα μπροστά στην πάπια?Γιατί της upland δεν την έχω ζυγίσει αλλά είναι βαρίδι σκέτο.Μηπως την άλλαζα.
Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου31 γρ. είναι της δικιάς μου.
Νάσαι καλά. Πόσο ζυγίζει η δική σου?Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου
Δεν την έχω μετρήσει αλλά είναι αρκετά βαριά.Θα μετρηθεί αυριοΝάσαι καλά. Πόσο ζυγίζει η δική σου?
Ποιο ακριβώς μοντέλο έχετε εσείς?ενδιαφέρομαι κ γω για ελαφρύτερη βιδα31 γρ. είναι της δικιάς μου.
Α 400 Lite.Ποιο ακριβώς μοντέλο έχετε εσείς?ενδιαφέρομαι κ γω για ελαφρύτερη βιδα
ΕυχαριστώΑ 400 Lite.
Την πήρε ο αδελφός μου πριν λίγους μήνες, εξαιρετικό σε όλα, πολύ καλή ποιότητα πλαστικών και εξαιρετική εργονομία, έρχεται πολύ ωραία στον ώμο.Καλησπέρα να μου πουν οι κάτοχοι A400 lite γνώμη γενικά για τ όπλο το βλητικο κοματι το φαντάζομαι ποιότητα πλαστικων με ενδιαφερει πιο πολύ εργονομία κτλ γιατί δεν έχω βρει κάποια να την επωμισω
Ευχαριστώ
Στην ματ κάνη φαίνονται οι γρατσουνιές και είναι αρκετά ευαίσθητη. Κατά τα άλλα είναι ένα ωραίο όπλο. Άνετο γεμισμα και άδειασμα αποθήκης.Καλησπέρα να μου πουν οι κάτοχοι A400 lite γνώμη γενικά για τ όπλο το βλητικο κοματι το φαντάζομαι ποιότητα πλαστικων με ενδιαφερει πιο πολύ εργονομία κτλ γιατί δεν έχω βρει κάποια να την επωμισω
Ευχαριστώ
Τραβα ρε με κανα μπενελλι εσυ θες και α400 λάιτΚαλησπέρα να μου πουν οι κάτοχοι A400 lite γνώμη γενικά για τ όπλο το βλητικο κοματι το φαντάζομαι ποιότητα πλαστικων με ενδιαφερει πιο πολύ εργονομία κτλ γιατί δεν έχω βρει κάποια να την επωμισω
Ευχαριστώ
Είναι πάρα πολύ φιλικό όπλο σε εργονομία.Καλησπέρα να μου πουν οι κάτοχοι A400 lite γνώμη γενικά για τ όπλο το βλητικο κοματι το φαντάζομαι ποιότητα πλαστικων με ενδιαφερει πιο πολύ εργονομία κτλ γιατί δεν έχω βρει κάποια να την επωμισω
Ευχαριστώ
Φεύγα σου κάνει, ωραίο ζύγισμα, τρομερό κοντάκι.Καλησπέρα να μου πουν οι κάτοχοι A400 lite γνώμη γενικά για τ όπλο το βλητικο κοματι το φαντάζομαι ποιότητα πλαστικων με ενδιαφερει πιο πολύ εργονομία κτλ γιατί δεν έχω βρει κάποια να την επωμισω
Ευχαριστώ
Σημερα θα παω να την παραλάβω οποτε θα σου γραψω αργότερα τις εντυπώσεις μουΚαλησπέρα να μου πουν οι κάτοχοι A400 lite γνώμη γενικά για τ όπλο το βλητικο κοματι το φαντάζομαι ποιότητα πλαστικων με ενδιαφερει πιο πολύ εργονομία κτλ γιατί δεν έχω βρει κάποια να την επωμισω
Ευχαριστώ
Ανάμεσα σε Φράνκι, Μπενέλι, Μπράουνινγκ, καθώς και άλλες Μπερέτες αυτή μου έκατσε λες και την είχα κάνει παραγγελία. Ίσως έχει να κάνει με τον σωματότυπό μου. Έρχεται όμορφα και κουμπώνει, στα δικά μου τουλάχιστον μέτρα σε βαθμό που δεν το πίστευα.Καλησπέρα να μου πουν οι κάτοχοι A400 lite γνώμη γενικά για τ όπλο το βλητικο κοματι το φαντάζομαι ποιότητα πλαστικων με ενδιαφερει πιο πολύ εργονομία κτλ γιατί δεν έχω βρει κάποια να την επωμισω
Ευχαριστώ
Σχετικό είναι και αυτό, εμένα με παιδεψε,κ θεωρώ ότι τα πέλματα στα συνθετικά κοντάκια των μπενελι κάθονται καλύτερα σε πιο πολλούς.ισως κ λόγω κυρτοτητας.Η μπερεττα έχει το καλύτερο σύστημα να φέρεις το κοντάκι στα μέτρα σου, με τις φλάντζες σε πολλές κλίσεις και τα εξαιρετικά πέλματα με διαφορετικά πάχη που δεν χρειάζονται φιτάρισμα και δεν κοστίζουν ένα νεφρό (35 ευρώ).