Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εγώ δεν μπορώ να καταλαβω πως με στενότερο αύλο έχει μειωμένη ανάκρουση, όπως γράφει στα χαρακτηριστικά...
Στις περισσότερες περιπτώσεις λένε ότι θέλει να ακούσει ο αγοραστής
Αν είναι και ενθουσιώδης τόσο το καλύτερο
Του μπαίνει στο μυαλό ότι έτσι είναι και όλα καλά......

Τα λεφτά και από τις δύο εταιρείες (beretta -benelli) πανε στο ίδιο πουγκί ...ποιος ο λόγος να φάει η μια την άλλη..... "Αστούς να τρώγονται" λένε στα κεντρικά...αρκεί να αγοράζουν....Είναι σαν να ανηκε και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός στον ίδιο πρόεδρο....θα έριχνε την μια ομάδα στην Γ' εθνική και με την άλλη θα έπαιρνε πρωτάθλημα????? Δεν νομίζω...

Το παρακάτω συνέβη προχθές σε γνωστό ενός φίλου σε Μπερέτα a400xplor action αγορασμενη μάλλον το 12.ξερει κάποιος πως λέγεται το συγκεκριμένο ανταλλακτικό στ αγγλικα να ψάξουμε να το βρούμε στο Μπερέτα store γιατί ο άνθρωπος δε θέλει κολλήσεις και τέτοια
IMG_2544.jpg

Το παρακάτω συνέβη προχθές σε γνωστό ενός φίλου σε Μπερέτα a400xplor action αγορασμενη μάλλον το 12.ξερει κάποιος πως λέγεται το συγκεκριμένο ανταλλακτικό στ αγγλικα να ψάξουμε να το βρούμε στο Μπερέτα store γιατί ο άνθρωπος δε θέλει κολλήσεις και τέτοια
View attachment 91368
πω... για μαθε γιατι με ενδιαφερει... το εχω σκεφτει κι εγω οτι μπορει να συμβει

View attachment 91368
Bolt carrier

View attachment 91368
Αφού και η beretta κολλημένο το είχε γιατί να μην γίνει προσπάθεια να ξανακολληθει;

View attachment 91368
Αυτο ειναι ενιαιο με το κλειστρο ή το κλειστρο ειναι ξεχωριστο απο τον σιδηροδρομο?Γιατι ετσι οπως το βλεπω εγω φαινεται να ειναι η πρωτη περιπτωση και η αγορα κλειστρου ειναι σαν να αγοραζεις οπλο και δεν πιστευω να το στελνουν απ'εξω...αν ειναι η δευτερη περιπτωση τοτε ενταξει....Παντως αν ειναι ενιαιο κομματι ειναι λιγο μ@λακια η φαση και θα χρειαστει να παει σε κολλημα αναγκαστικα...

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back