Απαράδεκτο πάντως τέτοιο πρόβλημα.Να χαρώ εγώ ποιότητα....Το παρακάτω συνέβη προχθές σε γνωστό ενός φίλου σε Μπερέτα a400xplor action αγορασμενη μάλλον το 12.ξερει κάποιος πως λέγεται το συγκεκριμένο ανταλλακτικό στ αγγλικα να ψάξουμε να το βρούμε στο Μπερέτα store γιατί ο άνθρωπος δε θέλει κολλήσεις και τέτοια
View attachment 91368
Ή μπέρδεμα ή ξεφράγκιασμαΠαιδιά αυτό είναι ένα κομμάτι με το κλείστρο
που είναι χτυπημένα πάνω και ο αριθμός του κλείστρου που είναι ίδιος με τον αριθμό της βάσης.Τουλαχιστον εμένα έτσι ειναι
Άρα ίσως είναι μπέρδεμα.
Και τα 2.Γιατι θα χρειαστεί άδεια αγοράς για αυτό...Ή μπέρδεμα ή ξεφράγκιασμα
Ένα από τα δύο
Ένα καλό μάστορα χρειάζεται για να κάνει ένα σωστό κόλλημα και τίποτε άλλο.Το παρακάτω συνέβη προχθές σε γνωστό ενός φίλου σε Μπερέτα a400xplor action αγορασμενη μάλλον το 12.ξερει κάποιος πως λέγεται το συγκεκριμένο ανταλλακτικό στ αγγλικα να ψάξουμε να το βρούμε στο Μπερέτα store γιατί ο άνθρωπος δε θέλει κολλήσεις και τέτοια
View attachment 91368
αυτή η ζημιά για να μπει καινούργιο θέλει άδεια αγοράς κλείστρου πάει σετ όλο μαζί.Το παρακάτω συνέβη προχθές σε γνωστό ενός φίλου σε Μπερέτα a400xplor action αγορασμενη μάλλον το 12.ξερει κάποιος πως λέγεται το συγκεκριμένο ανταλλακτικό στ αγγλικα να ψάξουμε να το βρούμε στο Μπερέτα store γιατί ο άνθρωπος δε θέλει κολλήσεις και τέτοια
View attachment 91368
Και τι έκανε;αυτή η ζημιά για να μπει καινούργιο θέλει άδεια αγοράς κλείστρου πάει σετ όλο μαζί.
έχει τύχη σε γνωστό μου.
Ισχύει!!Benelli ρεεεε,δεν σπαει δεν χαλαει
Τζάμπα!Ερχετε η νέα benelli power bore xxx turbo gun(κρυοκοωλικη νέα επεξεργασία ,βουτηγμένη κανη για 1 μήνα στο αρσενικό,αχρωμιωτη ,αβαφη ,αριγη ,με ξύλα από φρυγανο(το καλύτερο κάρβουνο)στην μοναδική τιμή των 4.000 €
πήρε άλλο από ότι μου είπε και περίμενε να χτυπήσουν τους ίδιους αριθμούς στο κλείστρο.Και τι έκανε;
άντε αυτό είναι πλαστικό το να ανοίγουν ουρές δεν το έχω δει ξανά.Στο midwestgunworks είναι sold out. Μάλλον συμβαίνει σχετικά συχνά στην Α400. Κρίμα
Σπάει και αλλού. Έψαξα λίγο και έχει αρκετές περιπτώσεις.
View attachment 91381
Κοίτα πιο προσεκτικά, ακριβώς δίπλα στο σπάσιμο του πλαστικού. Πάει ο σιδηρόδρομος, αποκόλληση.
Από τι όπλο είναι;
Διακρίνεται κανη με βιδωτη ουρά τώρα τι είναι ότι και να είναι το μέταλο είναι σαγιονάρα που έχει φτιαχτεί.Από τι όπλο είναι;