Ποτε πρωτοκυκλοφορησε η Es 100 ?Οι μπελμοντε είναι το ίδιο καλές;
Αυτην τη περιοδο δεν θα εδινα 850 για την Belmonte απο τη στιγμη που υπαρχουν Benelli στο χιλιαρικο.
Προσωπικη αποψη...
Ποτε πρωτοκυκλοφορησε η Es 100 ?Οι μπελμοντε είναι το ίδιο καλές;
Σου εχει γυρει σε καποια δουλεια;Συμπληρωνω :
Μελετημενη πτωση της ποιοτητας.
Τοση οσο να χαλασει μετα την εγγυηση ή αυτο το εξαρτημα που θα χαλάσει να ειναι εκτος αυτης.
Εμενα μου χαλασε η ηλεκτροκοληση , Imperia 200 A , την οποια εχω λιγο πανω απο χρονο και την δουλευω ελαχιστα καθως δεν ειμαι επαγγελματιας σιδερας.
Ολες οι ινβερτερ φιλε πασχουν σε αυτοΠεσει δεν εχει, γυρει σιγουρα.
Αν ειναι να ζαλιζεται που γερνει , τι να την κανω ? να την βαλω στο σαλονι να βλεπει τηλεοραση...
Χελιδονοουρα.ειναι πολυ απλο,εσοχη στο ενα εξογκωμα στο αλλο,κουμπωνουν και ετοιμο...
Υπάρχουν και οι Φράνκι που τις αφήνετε απ' έξω πολύ κακώς με 800 καινουργιεςΠοτε πρωτοκυκλοφορησε η Es 100 ?
Αυτην τη περιοδο δεν θα εδινα 850 για την Belmonte απο τη στιγμη που υπαρχουν Benelli στο χιλιαρικο.
Προσωπικη αποψη...
Συμφωνώ ως ένα σημείο γιατί όταν παίρνεις ένα όπλο και παίρνεις και 25 χρόνια εγγύηση κάτι σημαινειΟποιος ασχολειτε με εργαλεια και αναγκαστικα παρακολουθει και δουλευει την τεχνολογια ξερει οτι πλεον το μοτο των εταιρειων εχει αλλαξει
Καποτε ηταν
Φτιαχνω κατι να αντεχει για παντα
Τωρα ειναι φτιαχνω κατι να δειχνει καλο να πουλαει με μικρη διαρκεια ζωης (οχι λογο λαθους χρησης) γιατι συντομα θα βγαλω κατι αλλο και θα το αντικαταστησει. Γιατι ο πελατης εχει καταναλωτικη μανια. Γιατι πλεον τα αντικαθιστα πριν σπασουν απλα γιατι βγηκε νεο
Οπλα αυτοκινητα εργαλεια χειρος, ηλεκτρικα εργαλεια, χειροκινητα εργαλεια, κινητα, τα παντα ολα!
Και στα οπλα ετσι ειναι
Ολα τα οπλα
Η ποιοτητα εχει χαθει
Ειτε στα εξαρτηματα ειτε στα υλικα κατασκευης ειτε στον σχεδιασμο
Το βλεπεις απολυτα κανοντας συγκριση παλιων με νεα
Επεισης εχουμε και εμεις οι ανθρωποι γινε πολυ ´´σοφτ´´ που λενε και οι νεολαιοι σημερα
Οχι βαρος οχι ογκο οχι να κουραστουμε οχι να ιδρωσουμε
Αλοιμονο μας αν χρειαστει να επιβιωσουμε σε δυσκολες εποχες
Προχτες καινουργιο αλυσοπριονο επαγγελματικης κατηγοριας με τιμη της ταξης των 1000 ευρω με ηλεκτρονικο καρμπυυρατερ με 3 ξεκινηματα συνολο και λιγοτερο απο 20 λεπτα λειτουργιας ειχε σπασμενη πιελα
Απο το εργοστασιο!
Αντε βρες το δικαιο σου
Μας εχουν σταναχωρησει , για αυτο...Υπάρχουν και οι Φράνκι που τις αφήνετε απ' έξω πολύ κακώς με 800 καινουργιες
Δε ξέρω Παναγιώτη.Ποτε πρωτοκυκλοφορησε η Es 100 ?
Προσωπικη αποψη...
Είχες από τις καινούργιες και έβγαλε θέματα?Μας εχουν σταναχωρησει , για αυτο...
Οταν πηρα την Imperia σκεφτομουν να παρω την mini helix αλλα αποφασισα να παρω ονομα...παρε την 160 της χελιξ
Οχι ευτυχως,Είχες από τις καινούργιες και έβγαλε θέματα?
Κοίτα το χέρι μου στη φωτιά δε το βάζω για κανένα όπλο αλλά τ αμερικανακια ρίχνουνε πολύ μάγκνουμ και σουπερ μάγκνουμ στο βάλτο και οι Φράνκι εκεί δεν έχουν θέματα.ενας μόνο παραπονέθηκε ότι πήρε αυτή με τη σερακοτ και μετά από ένα χρόνο έφυγε η βαφή αλλά εκεί επειδή δεν παίζουνε του έστειλε η Φράνκι άλλο τουφεκιΟχι ευτυχως,
Ειναι καλα εργαλεια φιλε να λεμε την αληθειαΟταν πηρα την Imperia σκεφτομουν να παρω την mini helix αλλα αποφασισα να παρω ονομα
Και εδω η αληθεια πασχειΣυμφωνώ ως ένα σημείο γιατί όταν παίρνεις ένα όπλο και παίρνεις και 25 χρόνια εγγύηση κάτι σημαινει
Εγώ θα την έκανα πολύ καλύτερο βλητικά όπλο για εμέναΠαιδες ευχαριστω για τις αναλυσεις θετω το ερωτημα με δεδομενο οτι μου ζητανε την SS με ανταλαγη μια καινουργια extreme unico nax5 66cm.
Κριτηριο το βαρος η κινηση και η βλητικη αποδοση αναμμεσα στα δυο αυτα οπλα.Ποια θα ηταν η δικη σας επιλογη;