Ναι ότι θέλειςΤην εχεις τη συγκεκριμενη?μπορω να σε ρωτησω καποια πραγματακια που θελω σε πμ?
Ναι ότι θέλειςΤην εχεις τη συγκεκριμενη?μπορω να σε ρωτησω καποια πραγματακια που θελω σε πμ?
Εδώ μας λένε ότι μόνο η βάση και η κάννη κατασκευάζονται από τη Beretta. Όλα τα άλλα από τρίτους. Όπως το λέει ο ψηλέας όλα τα molded parts (σκανδάλη, πιστόνια, κλείστρα, πλαστικά κλπ). Και πληρώνουμε 2000+ να το πάρουμε. Γι αυτό σπάνε;
Ανέκαθεν τα ξύλα και τα εξαρτήματα αγοράζονταν από μικρές βιοτεχνίες της Μπρέσια. Τώρα ποιος ξέρει;Εδώ μας λένε ότι μόνο η βάση και η κάννη κατασκευάζονται από τη Beretta. Όλα τα άλλα από τρίτους. Όπως το λέει ο ψηλέας όλα τα molded parts (σκανδάλη, πιστόνια, κλείστρα, πλαστικά κλπ). Και πληρώνουμε 2000+ να το πάρουμε. Γι αυτό σπάνε;
Κωστη εσυ δεν εχεις να φοβασαι τιποτα με το κανονι που εχεις,εκτος και μπλεξεις με καμια αγορα τριμπουρδελου γιατι σε βλεπω και το φερνεις γυρω γυρωΕδώ μας λένε ότι μόνο η βάση και η κάννη κατασκευάζονται από τη Beretta. Όλα τα άλλα από τρίτους. Όπως το λέει ο ψηλέας όλα τα molded parts (σκανδάλη, πιστόνια, κλείστρα, πλαστικά κλπ). Και πληρώνουμε 2000+ να το πάρουμε. Γι αυτό σπάνε;
Αυτό το μονοκόματο συγκρότημα του κλείστρου στην Α400 μου φένεται πολύ μαλακία ρε φίλε. Κάτι δεν μου κάθεται καλά. Το όπλο μου αρέσει σαν σύνολο και το έχω ρίξει κιόλας, αλλά νιώθω κάτι με φρενάρει σαν τη V3.Κωστη εσυ δεν εχεις να φοβασαι τιποτα με το κανονι που εχεις,εκτος και μπλεξεις με καμια αγορα τριμπουρδελου γιατι σε βλεπω και το φερνεις γυρω γυρω
ωχ φιρι φιρι το παςhttps://elle.gr/yperoxo-kormi/banio-sti-thalassa-ta-51-ofeli-tou-pou-tha-se-ekplixoun/Εδώ μας λένε ότι μόνο η βάση και η κάννη κατασκευάζονται από τη Beretta. Όλα τα άλλα από τρίτους. Όπως το λέει ο ψηλέας όλα τα molded parts (σκανδάλη, πιστόνια, κλείστρα, πλαστικά κλπ). Και πληρώνουμε 2000+ να το πάρουμε. Γι αυτό σπάνε;
https://www.ergaleiogatos.gr/Μη βαρέσετε αλλά από Α400 και V3 pro θα έπαιρνα το 2ο
θα βρουμε μια αριστη x3 υπομονηΜη βαρέσετε αλλά από Α400 και V3 pro θα έπαιρνα το 2ο
Τα ΄χω όλα για το λύσιμο. Μέγγενη, γερμανοπολύγωνα καστάνιας, ζουμπαδες, εξολκείς, ματσολάκι, λίμες
και μενα το ιδιο... επειδη δεν με κοβω να αλλάζω οπλο συντομα (ζαχαρωνω την Cordoba βεβαια) θα δοκιμαστει σε βαθος χρονουΑυτό το μονοκόματο συγκρότημα του κλείστρου στην Α400 μου φένεται πολύ μαλακία ρε φίλε. Κάτι δεν μου κάθεται καλά. Το όπλο μου αρέσει σαν σύνολο και το έχω ρίξει κιόλας, αλλά νιώθω κάτι με φρενάρει σαν τη V3.
καλα τα εγαλεια αλλα επειδη αγαπας ρεμ καλο ειναι να παρεις και αυτο ευκαιριαρα θα σου χρειαστει σιγουρα!!!!!! https://www.car.gr/classifieds/builders/view/8698027-mixanima-pressesΤα ΄χω όλα για το λύσιμο. Μέγγενη, γερμανοπολύγωνα καστάνιας, ζουμπαδες, εξολκείς, ματσολάκι, λίμες
Σπυρο οικολογος εισαι?και μενα το ιδιο... επειδη δεν με κοβω να αλλάζω οπλο συντομα (ζαχαρωνω την Cordoba βεβαια) θα δοκιμαστει σε βαθος χρονου
power bore οχι AIΣπυρο οικολογος εισαι?
το αγαπημενο εργαλειο του ΕλληναΠάρε και μια βαριά ,πάνω στην απόγνωση αυτή θα σε απελευθερωσει. View attachment 91687
Κώστα συμφωνώ απόλυτα ότι το μονοκόμματο κλείστρο φαίνεται μαλακια έχω αναφέρει ότι πήρα Α400 κ στο τέλος της σεζόν την έσπρωξα.το ερωτημα είναι το εξής,επιτρέπει ο κανονισμός ασφαλείας το οποιοδηποτε κόλλημα εξαρτήματος σε αυτογεμες,και αν όχι πως πήρε σφραγίδα CIP η beretta?δεν κάνω τον έξυπνο σέβομαι το θηρίο που λέγεται Beretta εξάλλου το είχα κ το ξέρω το όπλο.αλλα εδώ μέσα κάποιος ανέφερε σπασμένο κλείστρο κ οι κακίες γλώσσες από USA λένε για Extreme plus σε πολλές συνεχόμενες βαριές γομωσεις πάλι σπάει το κλείστρο.Αυτό το μονοκόματο συγκρότημα του κλείστρου στην Α400 μου φένεται πολύ μαλακία ρε φίλε. Κάτι δεν μου κάθεται καλά. Το όπλο μου αρέσει σαν σύνολο και το έχω ρίξει κιόλας, αλλά νιώθω κάτι με φρενάρει σαν τη V3.