Το επανατατικό της γριάς βγαίνει ευκολότερα από τις Μπενελες.Γι'αυτό οι τεμπέληδες αγοράζουν Benelli Με το καλό η νέα χρονιά Βασίλη
Το επανατατικό της γριάς βγαίνει ευκολότερα από τις Μπενελες.Γι'αυτό οι τεμπέληδες αγοράζουν Benelli Με το καλό η νέα χρονιά Βασίλη
Εγω το εκανα με τη ταπα της αποθηκης στη μοντυ και λασκαρε απο το σπειρωμα της βασης ολη η αποθηκη και η ταπα ντουρασελ.Θέλει εργαλείο για να είσαι ασφαλής.
View attachment 64079
Ας είσαι κατσαπλιάς σαν εμένα αυτά παθαίνεις ... και με είχε προειδοποιήσει ο Βάγγος.
View attachment 64080
Σίγουρα γιατί μιλάμε για την 304.CS= 2017
Αν διακρίνω σωστά μέσα στο τετράγωνο έχει τα γράμματα BD , οπότε ειναι του 1994Έχω μία απορία τι χρονολογία είναι το όπλο μου ή κάνη μου βαση της σταμπας που είναι επάνω σε αυτή δεν μπορώ να την βρω.
Και γω αυτο ειδα μια κανη μπενελλιΣυγνώμη, εγω σχολίασα μια κάννη απο benelli αλλά δεν ξέρω που πηγε η φωτό ή αν ήταν σε αλλο ποστ.Εδώ ειναι ολα τα ιταλικά:
View attachment 64220
Ίσως ο φίλος βρήκε την χρονολογία και έσβησε το πόστ.Και γω αυτο ειδα μια κανη μπενελλι
Λαθος φωτο παιδια η σωστη ειναι αυτη που ειναι τωρα.Ίσως ο φίλος βρήκε την χρονολογία και έσβησε το πόστ.
Το συμπέρασμα που βγάζω από αυτόν τον πίνακα είναι ότι το 2030 σταματά η παραγωγή όπλων στην Ιταλία.Συγνώμη, εγω σχολίασα μια κάννη απο benelli αλλά δεν ξέρω που πηγε η φωτό ή αν ήταν σε αλλο ποστ.Εδώ ειναι ολα τα ιταλικά:
View attachment 64220
Αντε να βγαλουμε ακρη μετα φιλεΚατι που παρατηρησα η σφραγιδα BD υπαρχει το 1994 και το 1996 πως γινεται αυτο?
Kαλησπέρα Κώστα. Χάθηκες ρε φίλε.Στείλτε μειλ στην εταιρία. Μόνο έτσι ειναι σιγουρο. Έτσι είχα κάνει με τη ρεμι 1100.
Καλησπέρα Γιώργη. Δεν έχω πολύ χρόνο φίλε.Kαλησπέρα Κώστα. Χάθηκες ρε φίλε.
Σαν dildo ειναι ετσιΘέλει εργαλείο για να είσαι ασφαλής.
View attachment 64079
Ας είσαι κατσαπλιάς σαν εμένα αυτά παθαίνεις ... και με είχε προειδοποιήσει ο Βάγγος.
View attachment 64080
Είναι σαν το ημερολογιο των Ινκας. Απλά δεν το πήρε χαμπάρι ο κόσμος ακόμα. Θα γίνει πανικός πάλι!Το συμπέρασμα που βγάζω από αυτόν τον πίνακα είναι ότι το 2030 σταματά η παραγωγή όπλων στην Ιταλία.