εμπλοκες με κρυο και ελαφριά φυσιγγια κανει παντωςΕ πες εδω!
Φαντάζομαι πως δεν είναι μυστικό!
εμπλοκες με κρυο και ελαφριά φυσιγγια κανει παντωςΕ πες εδω!
Παρε τηλεφωνο στην αντιπροσωπία. Δεν είναι φυσιολογικό όταν κανει κρυο να κολλάειεμπλοκες με κρυο και ελαφριά φυσιγγια κανει παντως
Ισοθερμικό Σπύρο κάνει δουλειάεμπλοκες με κρυο και ελαφριά φυσιγγια κανει παντως
εφαγε πουλημα απο προπερσιΠαρε τηλεφωνο στην αντιπροσωπία. Δεν είναι φυσιολογικό όταν κανει κρυο να κολλάει
Εεεε…ένα μωρέ έτσι ακόμα…Περνούμε καινούργιο όπλο?
Θέλω να μάθω αν η αποθήκη της παίρνειΕ πες εδω!
4 αποθηκη 1 θαλαμηΘέλω να μάθω αν η αποθήκη της παίρνει
4 ή 5 (+1) φυσίγγια χωρίς μειωτήρα…
Να ρωτησω κατι στην περιπτωση που ειναι ασυμφωρη η επισκευη τι γινεται το οπλο πηγαινει ασφαλεια προς καταστροφη η το εχεις και το κανεις παλουκι για περιφραξη?
Ναι.Να ρωτησω κατι στην περιπτωση που ειναι ασυμφωρη η επισκευη τι γινεται το οπλο πηγαινει ασφαλεια προς καταστροφη η το εχεις και το κανεις παλουκι για περιφραξη?
Να ρωτησω κατι στην περιπτωση που ειναι ασυμφωρη η επισκευη τι γινεται το οπλο πηγαινει ασφαλεια προς καταστροφη η το εχεις και το κανεις παλουκι για περιφραξη?
Μπορεί ο Γιώργος να ξέρει καλύτερα ... αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι το παραδίδεις σε οπλουργό προς καταστροφή, σου δίνει χαρτί με Serial Number, το οποίο το παραδίδεις στην αστυνομία και το όπλο "φεύγει" από πάνω σου.Ναι.
Το παραδίδεις στην αστυνομία και το βγάζουν προς καταστροφή.
Μην δείτε σουραυλι!!
76 mod σταθερή χωρίς κωλοτσοκάκια?Μην δείτε σουραυλι!!
Πεταριζει η καρδιά σας!
Είχα 81 εκ 2* άστρα μαγκουμ στη 30276 mod σταθερή χωρίς κωλοτσοκάκια?
Ενα γυαλισμένο κωνάκι και θα λυσσάει!!!
Φιλαράκι μου που την έχει από τις Σέρρες δεν του έχει κάνει ποτέ εμπλοκή,ούτε με -15 βαθμούς ούτε με 28 γραμ που ρίχνει σε τσίχλες και σκοπευτήριοεμπλοκες με κρυο και ελαφριά φυσιγγια κανει παντως
Την ειχε θειος μου σε φουλ αν θυμαμαι καλα....δεν εχανε κυνηγι σε οποιαδηποτε αποσταση....τον εφαγε ο γιος του να παρει καινουρια.....την πουλησε σε συγγενη...αγορασε μια browning gold ...την πουλησε....πηρε benelli....πηγε ξανα στο συγγενη να αγορασει πισω την καραμπινα...αλλα δεν την εδινε....! Μου λεει....το μεγαλυτερο λαθος μου....οπλο που σου κανει μην το δωσεις ποτεΕίχα 81 εκ 2* άστρα μαγκουμ στη 302
Σάματι είσαι κ γράφεις σε λάθος όροφο..Βρες 86cm από 870 σε F.
Αν κάποια κάνη διαφέρει από τις άλλες, είναι σίγουρα αυτή
View attachment 65176