gvp9000
Banned
Έχω 303 με τσοκάκια ... αυτή δεν ?Μακριές Κάνες με σταθερό τριάρι όσες ξέρω βγάζουν τρομερές τουφεκιες
και 303
Να της ρίξω καμία δοκιμή ή τζάμπα κόπος ?
Έχω 303 με τσοκάκια ... αυτή δεν ?Μακριές Κάνες με σταθερό τριάρι όσες ξέρω βγάζουν τρομερές τουφεκιες
και 303
Λευτέρη το εννοείς με το σωστά διαμορφωμένο εσωτερικό ?Ισως επειδή λόγω μήκους δεν μπορούν να φτιαχτούν στις μηχανές σφυρηλατησης και φτιάχνονται με τρυπανισμο που κατά κανόνα δίνει κάνες με πιο σωστά διαμορφωμένο εσωτερικό.
Αστον τον Λευτέρη..Λευτέρη το εννοείς με το σωστά διαμορφωμένο εσωτερικό ?
Διαστασιολογικά εννοείς ? Κάτι άλλο ?
Μπορεί να τα έχουμε ξαναπεί αλλά κάνε μια περίληψη σε παρακαλώ.
Και αυτή καλή είναιΈχω 303 με τσοκάκια ... αυτή δεν ?
Δεν την έχεις κυνηγήσει την 303?Έχω 303 με τσοκάκια ... αυτή δεν ?
Μην τον προγκας ρε πουλάκι μου!Αστον τον Λευτέρη..
Είναι με εμάς.Πιστεύει στις φαρμακερες.
Εσύ με τους Ινδιάνους..χααχσ
πιο ευθύγραμμο κοίλο κάνης και ίδιες διαστάσεις από την αρχή ως το τέλος, με σφυρηλατηση αυτό είναι αδύνατο . Αληθεια, οι κάνες των ρεμι που αναφέρονται εδω πέρα από το γενναίο πάχος τοιχωμάτων με ποιον τρόπο κατασκευαζονται ;Λευτέρη το εννοείς με το σωστά διαμορφωμένο εσωτερικό ?
Διαστασιολογικά εννοείς ? Κάτι άλλο ?
Μπορεί να τα έχουμε ξαναπεί αλλά κάνε μια περίληψη σε παρακαλώ.
Έχει ο νονός μου με 91 πόντους σε 1100Βρες 86cm από 870 σε F.
Αν κάποια κάνη διαφέρει από τις άλλες, είναι σίγουρα αυτή
View attachment 65176
Το διάβασες ή το δοκίμασες ο ίδιος;4 αποθηκη 1 θαλαμη
την ειχα για 2μιση χρονιαΤο διάβασες ή το δοκίμασες ο ίδιος;
Μου έχει πει και άλλος ένα κύριος ότι έχει τέτοιο στο κρυονεριΈχει ο νονός μου με 91 πόντους σε 1100
Και αυτή έτσι γράφει επάνω Duck-Goose
Από Αμερική του την έφερανΜου έχει πει και άλλος ένα κύριος ότι έχει τέτοιο στο κρυονερι
Απ' όσο γνωρίζω με σφυρηλάτηση.πιο ευθύγραμμο κοίλο κάνης και ίδιες διαστάσεις από την αρχή ως το τέλος, με σφυρηλατηση αυτό είναι αδύνατο . Αληθεια, οι κάνες των ρεμι που αναφέρονται εδω πέρα από το γενναίο πάχος τοιχωμάτων με ποιον τρόπο κατασκευαζονται ;
Πολύ παλιά και λίγο ... με 71cm full σταθερό αρχικά.Δεν την έχεις κυνηγήσει την 303?
Την μέτρησες εσύ ?Έχει ο νονός μου με 91 πόντους σε 1100
Και αυτή έτσι γράφει επάνω Duck-Goose
ΟύκγΑστον τον Λευτέρη..
Είναι με εμάς.Πιστεύει στις φαρμακερες.
Εσύ με τους Ινδιάνους..χααχσ
Ινδιάνικο????Ούκγ
Καλά πρέπει να θυμάμαι 91 είναι την έχω μετρήσειΤην μέτρησες εσύ ?
Είχε ο παππούς μου την 870 με 86cm κάνη ....
Το τι έχω ακούσει για συγκέντρωση με αυτό το όπλο δεν περιγράφεται ... αν την χρησιμοποιεί ρίξε ένα δύο φυσίγγια σε χαρτί όποτε μπορείς.
Αν κάποια κάνη διαφέρει είναι σίγουρα αυτή.
Σ’ευχεριστωτην ειχα για 2μιση χρονια
πες του οτι θες να πας για ελιες!Έχει σταματήσει το κυνήγι και την έχει λυμένη,αλλά εάν περάσω καμία μέρα θα την ξαναμετρήσω και θα βγάλω και φωτογραφίες
Για δοκιμή λίγο δύσκολο τουλάχιστον προς το παρόν