ΝΙΚΟΣΚΡΗΤΗ
Banned
Ναι μόνο αυτό μετράει για εμένα όλα τα άλλα είναι να χουμε να λεμεΤις μέτριες τουφεκιές τις συνδέεις με τις επιτυχίες στο κυνήγι ?
Αν ναι, κάνεις λάθος.
Ναι μόνο αυτό μετράει για εμένα όλα τα άλλα είναι να χουμε να λεμεΤις μέτριες τουφεκιές τις συνδέεις με τις επιτυχίες στο κυνήγι ?
Αν ναι, κάνεις λάθος.
Εξαρτάτε που ρίχνεις φίλε αν εισαι ικανοποιημένος δεν υπάρχει λόγος να το ψάχνεις εμείς εδώ πάντως χάσαμε πάσα ιδέαΓιατί με 32 που εγώ βάζω για τσίχλες και έχω ρίξει αρκετά δεν είχα θέμα γι'αυτό ρωτάω
Εάν μου έλεγες για 24-28 δεν έχω βάλει ποτέ και δεν ξέρω τι γίνεται
Δηλαδή τόσο χάλια ήταν οι συγκεντρωτηρες πριν 5 6 χρόνια? Και πως τα άλλα τουφεκια που είχαμε τα έριχναν όλα χωρίς πρόβλημα?Σταύρο οι συγκεντρωτηρες τότε δεν έκαναν σωστά έμφραξη και υπήρχε μεγάλη διαφυγή αερίων
Ρίχνω στα φυσιολογικά πλαίσια,όπως ρίχνει ένας μέσος κυνηγός με λειόκαννοΕξαρτάτε που ρίχνεις φίλε αν εισαι ικανοποιημένος δεν υπάρχει λόγος να το ψάχνεις εμείς εδώ πάντως χάσαμε πάσα ιδέα
Τις μέτριες τουφεκιές τις συνδέεις με τις επιτυχίες στο κυνήγι ?
Αν ναι, κάνεις λάθος.
Γιατί η αυλοι τους ήταν 18 .3 18.4 δεν ήταν 18.8..Δηλαδή τόσο χάλια ήταν οι συγκεντρωτηρες πριν 5 6 χρόνια? Και πως τα άλλα τουφεκια που είχαμε τα έριχναν όλα χωρίς πρόβλημα?
Ενταξει για εκεί μπορεί να είναι μια χαρά εμείς εδώ ρίχνουμε όπου βλέπουμε το πουλί στην κυριολεξίαΡίχνω στα φυσιολογικά πλαίσια,όπως ρίχνει ένας μέσος κυνηγός με λειόκαννο
Τώρα φίλε Σταύρο μου το χάλασες εάν η συζήτησή μας είναι το ρίχνω όπου βλέπω τότε δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση που κάνουμεΕνταξει για εκεί μπορεί να είναι μια χαρά εμείς εδώ ρίχνουμε όπου βλέπουμε το πουλί στην κυριολεξία
Σωστός αλλά και η Optima με 18.6 δεν κάνει καμία διάκριση προσωπικά πιστεύω πως ήταν αποτυχία αυτοί οι αυλοιΓιατί η αυλοι τους ήταν 18 .3 18.4 δεν ήταν 18.8..
Γιατι σου το χάλασα? Αν πάω εγώ στο πέρασμα επειδή είναι ψευτο περάσματα τα δικά μας και αν περάσουν θα περάσουν ένα αντε δύο πουλιά και συνήθως στο Θεό η σε εντελώς άκυρο σημείο από την καθια πρέπει να ρίξω για να μην φύγω ατουφεκιστος άλλοι θέλουν να ρίχνουν στα σίγουρα γούστα είναι αυτάΤώρα φίλε Σταύρο μου το χάλασες εάν η συζήτησή μας είναι το ρίχνω όπου βλέπω τότε δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση που κάνουμε
Χωρίς παρεξήγηση αλλά αυτό πρέπει να το κοιτάξετε πρίν από κάννες,αυλούς και φυσίγγιαΕνταξει για εκεί μπορεί να είναι μια χαρά εμείς εδώ ρίχνουμε όπου βλέπουμε το πουλί στην κυριολεξία
Ούτε η δική μου διαλέγει ... ότι βάλω θα το ρίξει, δεν το απορρίπτει.Τα ρίχνουν χωρίς να διαλεγουν φυσιγγια
Αυτή φίλε μου είναι η διαφορά του κυνηγού από τον τυφεκιοφορο..... Ο κυνηγός θα ρίξει στο θήραμα που έχει αξιώσεις και προϋποθέσεις να καρπωθεί......ο τυφεκιοφορος θα ρίξει επειδή δεν θα το ξαναδεί.....στην σύγχρονη εποχή κυνηγάμε όχι για την διατροφή...... αλλά πρέπει να διατηρούνται κάποιες αξίες.....Αν πάω εγώ στο πέρασμα επειδή είναι ψευτο περάσματα τα δικά μας και αν περάσουν θα περάσουν ένα αντε δύο πουλιά και συνήθως στο Θεό η σε εντελώς άκυρο σημείο από την καθια πρέπει να ρίξω για να μην φύγω ατουφεκιστος άλλοι θέλουν να ρίχνουν στα σίγουρα γούστα είναι αυτά
Εσύ γιωργαρε άμα σου περνάνε 2 πουλιά σε απογευματινο βγάζεις μετά συμπεράσματά για όπλα και φυσίγγια?Χωρίς παρεξήγηση αλλά αυτό πρέπει να το κοιτάξετε πρίν από κάννες,αυλούς και φυσίγγια
Μόνο κακό κάνει.....
αν έχεις σκυλιά θα τον ξαναδείς έτσι λέω εγώ τώρα μπορεί να κάμω λάθοςΤο να ρίξεις σε ένα λαγό στα 100 μέτρα επειδή υπάρχει περίπτωση να μην τον ξαναδείς ή επειδή θα τον καρπωθεί κάποιος άλλος αργότερα είναι λάθος αντίληψη.....θα έπρεπε να σκεφτόμαστε πως την επόμενη φορά -εξοδο θα βρούμε τρόπο να προβλέψουμε την διαφυγή του και να βρεθούμε σε σημείο ώστε να τον τουφεκισουμε στα 30 μέτρα.....
Για όπλο το ψάχνωΕσύ γιωργαρε άμα σου περνάνε 2 πουλιά σε απογευματινο βγάζεις μετά συμπεράσματά για όπλα και φυσίγγια?
Η δική σου όμως δεν έχει 18.8 αυλο το λέω αυτό όταν το τουφέκι δεν αφήνει τα πουλιά ξερά με τα φυσιγγια που ρίχνω με τα άλλα τουφεκια μου και τις ξερενουν στις αποστάσεις που θέλω γιατί ενταξει στα 10 μετρα όλες σκοτωνουνΟύτε η δική μου διαλέγει ... ότι βάλω θα το ρίξει, δεν το απορρίπτει.
Τι σημαίνει "διαλέγουν φυσίγγια" για εσένα ?
Ότι αποδίδει δεν είναι κακόΧωρίς παρεξήγηση αλλά αυτό πρέπει να το κοιτάξετε πρίν από κάννες,αυλούς και φυσίγγια
Μόνο κακό κάνει.....
Από τη στιγμή που παίρνουμε τα πουλιά και δεν χρησιμοποιούμε αθεμιτα μέσα δεν νομίζω ότι είναι κακό εγώ ευχσριστιεμαι πέρισσοτερο μια δυο τέτοιες τουφεκιες από το να κάθομαι σε ένα ύψωμα και να μου βγαίνουν τα πουλιά στρωτά στα 20 μετρα και να πάρω 10 γούστα είναι αυτάΑυτή φίλε μου είναι η διαφορά του κυνηγού από τον τυφεκιοφορο..... Ο κυνηγός θα ρίξει στο θήραμα που έχει αξιώσεις και προϋποθέσεις να καρπωθεί......ο τυφεκιοφορος θα ρίξει επειδή δεν θα το ξαναδεί.....στην σύγχρονη εποχή κυνηγάμε όχι για την διατροφή...... αλλά πρέπει να διατηρούνται κάποιες αξίες.....
Δηλαδή όπου το δείτε να ρίχνετε αποδίδει;Ότι αποδίδει δεν είναι κακό