Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Που κολάει αυτό ?

Βαγγέλη μέτρα σωστά αποστάσεις και σκάγια στο φυσίγγι !!! ... το 85% δεν είναι πατατάκια.
Και δεν έχω ρίξει με ένα μόνο όπλο, ούτε με πέντε, ούτε με 10.
Φιλικά στο λέω ...

Μην ασχολείσαι μαζί μας τότε ... πέρα από όλα τα άλλα είσαι και ασεβής προς έναν άνθρωπο 70 χρονών.
Ignore list για αυτόν και μόνο τον λόγο και μίλα μόνος σου.
Οι αποστάσεις είναι μετρημένες με κορδέλα στο σκοπευτήριο Ιωαννίνων,ρίχνουν κι άλλοι όχι μόνο εγώ και οι δοκιμές που επιδεικτικά αγνοείς είναι συγκριτικές (αναφέρομαι σχετικά με παλαιότερες με μπενελι και Μπερέτα) και δείχνουν άλλα πράγματα από αυτά που ισχυρίζεσαι....... Λυπάμαι που σου "χαλάω το γλυκό" .........

Που κολάει αυτό ?

Βαγγέλη μέτρα σωστά αποστάσεις και σκάγια στο φυσίγγι !!! ... το 85% δεν είναι πατατάκια.

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-δοκιμές.4204/page-282#post-857982

Και δεν έχω ρίξει με ένα μόνο όπλο, ούτε με πέντε, ούτε με 10.
Φιλικά στο λέω ...

Μην ασχολείσαι μαζί μας τότε ... πέρα από όλα τα άλλα είσαι και ασεβής προς έναν άνθρωπο 70 χρονών.
Ignore list για αυτόν και μόνο τον λόγο και μίλα μόνος σου.
Δεν ασχολούμαι με κανέναν και αν πας μερικά μηνύματα πίσω θα δεις ότι δεν δίνω καν σημασία και αυτός συνεχίζει σε κάθε μήνυμα να πετάει καρφιά και να ειρωνευετε και εσύ συνέχεια ρωτάς πράγματα που ξέρεις αλλά δεν θέλεις να παραδεχτείς ούτε σε εσένα ξανά απαντάω γιατι βλεπω ότι δεν σου αρέσει η αλήθεια

Τα benelli είναι συνώνυμο της εμπλοκής τώρα αν εσένα σου αρεσουν είναι άλλο θέμα αλλά μην λέμε και το άσπρο μαύρο
Μαζι σου Σταυρο τα βενελλι ειναι για το ποταμι,Ποια οπλα πιστευεις ειναι αξιοπιστα σε μηχανισμο αλλα και βλητικα καλα?Περιμενω εαν μπορεις να μου πεις 3-4 μοντελα οπλων

Μαζι σου Σταυρο τα βενελλι ειναι για το ποταμι,Ποια οπλα πιστευεις ειναι αξιοπιστα σε μηχανισμο αλλα και βλητικα καλα?Περιμενω εαν μπορεις να μου πεις 3-4 μοντελα οπλων
Χρόνια πολλά για χθές Βαγγέλη. Εγώ λέω για να κάνει εμπλοκή benelli πρέπει να λείπει εξάρτημα...

Χαρά στο κουράγιο σου βαγγο να κάνεις σοβαρή συζήτηση 😅

Τα benelli είναι συνώνυμο της εμπλοκής τώρα αν εσένα σου αρεσουν είναι άλλο θέμα αλλά μην λέμε και το άσπρο μαύρο
Αυτό δεν ισχύει εκτός αν έπεσες σε ελατωματικο όπλο η φινέτσα και η αξιοπιστία είναι που έχει κάνει τα όπλα αυτά να βρίσκονται στην θέση που έχουν στο αγοραστικό ενδιαφέρον .Καθώς και οι έξυπνες ιδιότητες τις οποίες πρώτα εφάρμοσαν (μειωτήρα, φλάντζες κτλ).

Χρόνια πολλά για χθές Βαγγέλη. Εγώ λέω για να κάνει εμπλοκή benelli πρέπει να λείπει εξάρτημα...
η αληθθεια ειναι οτι εαν δεν την παλεψεις με κανενα κλαδευτηρι οπως εκανε καποιος σε μια M1 δεν χαλαει ευκολα

how to screenshot on windows 7
Πηγα σε ένα φίλο σήμερα και εριξα λιγες πουλες και εγω ωραίο το σκοπευτήριο αλλά ασύμφορο... BERETTA 😇😇😇 αλλιώς δεν το πιάνω στα χέρια μου...
Δεν βάρεσες καμία σε χαρτί και τενεκέ ... ?
Ασυγχώρητος ... 😁

Status
Not open for further replies.
Back