Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Εγώ ρίχνω ελαφρά φυσίγγια......με τσοκ διασποράς..... άλλωστε οι μπεκάτσες πέφτουν με ένα σκαγι.....
24γρ ήταν βαραγε καλα το πιατάκι αλλά μπεκάτσα δεν είναι 😉😉😉
Δεν βάρεσες καμία σε χαρτί και τενεκέ ... ?
Ασυγχώρητος ... 😁
Τσάι του ριχνω και σε αυτό γιατί έχει θαλαμη 70αρα 😅😅😅
Ασε που αυτό δεν έχει φάει ούτε μια ΜΠΕΚΆΤΣΑ τίποτα για πέταμα είναι μαζί με τις BENELLI 😅😅😅 αυτό δεν σκοτώνει καν.

Δεν ξέρω από γλυκά ...

Αυτές τις τουφεκιές του 85% η Benelli δεν τις βγάζει με νορμάλ εμπορικό φυσίγγι.
Αν τις βγάζει το δικό σου είναι οπλάρα ...
Έρχεται σύντομα τεστ με εμπορικά και με τις δύο ....... Με τι τσοκ θέλεις ???? Νομίζω με φουλ.........

Έπεσα στα καλά εγώ. Από το πάνω ράφι.
Εσυ μπορει και να μην τα δουλεύεις κάθε μέρα μπορεί και να τα συντηρείς σωστά δεν ξέρω τι κάνει ο καθένας εγώ να πω την αλήθεια πότε δεν είχα τέτοιο τουφέκι και ούτε θέλω

24γρ ήταν βαραγε καλα το πιατάκι αλλά μπεκάτσα δεν είναι 😉😉😉
Τσάι του ριχνω και σε αυτό γιατί έχει θαλαμη 70αρα 😅😅😅
Ασε που αυτό δεν έχει φάει ούτε μια ΜΠΕΚΆΤΣΑ τίποτα για πέταμα είναι μαζί με τις BENELLI 😅😅😅 αυτό δεν σκοτώνει καν.
dt11 ?

Έρχεται σύντομα τεστ με εμπορικά και με τις δύο ....... Με τι τσοκ θέλεις ???? Νομίζω με φουλ.........
Full ...

Βαλε και μια με το 4τσοκ να κάνει ένα ντουζάκι με τσάι εγώ θα του το βράσω 🤪🤪🤪
Με 4* και 5* δεν έχω ρίξει ποτέ .yel.

Χαρά στο κουράγιο σου βαγγο να κάνεις σοβαρή συζήτηση 😅

Πρεπει να εχει πολυ μεγαλο συκωτι ο Μαστρο Βαγγελης....Ειναι το χαρακτηριστικο που εχουν οι
Μαστορες....!!!
Πως αλλιως θα μπορουσαν να ανταπεξελθουν στις ''παπαριές'' που τους λενε οι ασχετοι στα οπλα !!!

Έχεις αυτογνωσία......... Να ρίξεις με το 4* στα 36,50 μέτρα με benelli????????
Να ψάχνεις με τον μεγενθυτικο φακό να βρεις σκάγια στον πίνακα..........
Αστείο..........
Φίλε Βαγγέλη δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να εξηγήσουμε σε κάποιους ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις μια απλή κάνη όπως έχουν τα μπενελια με τον κώνο νάνο και το στενό αυλό και τα άχρηστα τσοκ με μια κάνη Οptima με τον τραβηγμένο κώνο τον τέλειο αυλό και τα τσοκ που κοντράρουν στα ίσια τα after market προφανώς δεν μπορούν να καταλάβουν

Εσυ μπορει και να μην τα δουλεύεις κάθε μέρα μπορεί και να τα συντηρείς σωστά δεν ξέρω τι κάνει ο καθένας εγώ να πω την αλήθεια πότε δεν είχα τέτοιο τουφέκι και ούτε θέλω
Φίλε Σταύρο,αν δεν κατέχεις τέτοιο όπλο, θα έλεγα να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου...
Για κάτι που δεν το έχεις δοκιμάσει ο ΙΔΙΟΣ,είσαι απόλυτος στην γνώμη σου.
Συναδελφικά το λέω χωρίς πρόθεση αντιπαράθεσης!

Εκεί είναι το μυστικό γιατί τα αντιπαθείς.Γιατι δεν είχες ποτέ.
Εγώ που έχω και μια es 100 (φο μπιζου benelli) και σκοτώνει γ@ματα και με τα μαμά τενεκεδένια τσοκ (άσχετα που πήρα extended gemini έτσι για πουλ Μουρ)να την κρατησω?
Και εγώ φιλικά στο λέω σαν τον @ΓΙΑΝΝΗΣ. Με πρόθεση αντιπαράθεσης όμως.

Φίλε Σταύρο,αν δεν κατέχεις τέτοιο όπλο, θα έλεγα να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου...
Για κάτι που δεν το έχεις δοκιμάσει ο ΙΔΙΟΣ,είσαι απόλυτος στην γνώμη σου.
Συναδελφικά το λέω χωρίς πρόθεση αντιπαράθεσης!
Αν ήθελα θα είχα τσάμπα μια rafaelo κριό του κουτιού αλλά τέτοια τουφεκια όπως είπα ούτε γυρνάω να τα κοιτάξω τι να μου πουν όταν έχω δει τόσες δίπλα μου σε κυνηγια να μην μπορούν να ρίξουν όπου ρίχνω εγώ με τα ανοιχτά τσοκ και τα σκοπευτικα φυσιγγια και όταν όλες που έχω συναντήσει εχουν κανει εμπλοκές κάποια στιγμή εγώ φίλε ουσία θέλω δεν κολαω στα ονόματα

Εκεί είναι το μυστικό γιατί τα αντιπαθείς.Γιατι δεν είχες ποτέ.
Εγώ που έχω και μια es 100 (φο μπιζου benelli) και σκοτώνει γ@ματα και με τα μαμά τενεκεδένια τσοκ (άσχετα που πήρα extended gemini έτσι για πουλ Μουρ)να την κρατησω?
Και εγώ φιλικά στο λέω σαν τον @ΓΙΑΝΝΗΣ. Με πρόθεση αντιπαράθεσης όμως.
Θα μπορείς να έχεις αυτήν την πρόθεση φίλε όταν έχεις κάτι να πεις κάτι να δείξεις δεν έχω δει ποτέ ούτε θηράματα από εσένα ούτε ψάρια και στη θεωρία εισαι πρώτος και επειδή το es 100 που λες μου το είχαν αφήσει κάποτε για λίγο μόνο για αστείο μπορώ να πάρω τη σύγκριση που πας να κάνεις

Αν ήθελα θα είχα τσάμπα μια rafaelo κριό του κουτιού αλλά τέτοια τουφεκια όπως είπα ούτε γυρνάω να τα κοιτάξω τι να μου πουν όταν έχω δει τόσες δίπλα μου σε κυνηγια να μην μπορούν να ρίξουν όπου ρίχνω εγώ με τα ανοιχτά τσοκ και τα σκοπευτικα φυσιγγια και όταν όλες που έχω συναντήσει εχουν κανει εμπλοκές κάποια στιγμή εγώ φίλε ουσία θέλω δεν κολαω στα ονόματα
Να σε ρωτήσω τα κυνήγια που κανεις όπως βλέπω είναι λαγός έτσι
Με τη σκυλιά κυνηγάς με ελληνικό ιχνηλάτη
Η με κρητικούς ιχνηλάτες
Εντάξει να μην κολαμε στα καθαρόαιμα μακάρι να έχεις ας είναι και ημιαμα

Σταύρο τι όπλο είναι το κύριο σου? Αν θες απαντάς.

Status
Not open for further replies.
Back