Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και γιατι να παθει φιλαρακι;
upload pics

Μπαινω και εγω στο beretta team πλεον! Με σκουρα ξυλα οπως την ηθελα!
Αντε να με πιασει υπνος τωρα γαμω το φελεκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
. Αιντε! .my man..count sheep..micle..micle..victory..banana..banana..banana.
Καλορίζικο το εργαλείο,ένα benelli sl 80 είναι,άριστη επιλογή!!!όσο για τα optima πλεονέκτημα αντί των mobile;)

Αποστολη
Κουλαρε φικαρακι
Το χες ποθο το οπλο κ το πηρες
Κοιτα να το χαρεις κ να το μαθεις

Η συμβουλη μου ειναι ξεχνα τι μετρησες κ τι εγραψε το παχυμετρο

Κανε δοκιμες κ φερε πανω σου το κοντακι
Ακολουθως κανε τις δοκιμες σιυ στο χαρτι να δεις κατανομες κ διακεξε το τσοκ σου

Να στο πω αλλιως
Υπαρχουν χιλιαδες μην πω εκατομυρια κυνηγοι που ποτε δεν μετρησαν τσοκ στο οπλο κ κανουν θραυση στα κυνηγια τους
Και υπαρχουν αλλοι τοσοι που που παρολο που τα δοκιμασαν τα ξερουν κ το μιλανε το αντικειμενο παλι θα δεις οτι καποιο τσοκακι αφτερμαρκετ θα το παρουν

Και αυτοι κανουν θραυση στα κυνηγια τους

Η επιτυχια ερχετε με σωστο κοντακι αυτοπεππιθηση κ γνωση του θηραματος πιυ κυνηγας
Το μονο που ειναι μεταβλητο ειναι η αυτοπεποιθηση
Αυξομειωνετε διαφορετικα στον καθε εναν
Κοιτα να την κρατησεις ψηλα και μην κολωνεια μια χαρα ειναι το οπλο

Πς
αυτοπεποιθηση σου δινουν και σου περνουν τα παντα
Το φυσιγγι το οπλο ο σκυλος η μερα οι αναγνωρισεις τα εκπαιδευτικα ο καιρος το περασμα οι φιλοι το ξημερωμα.....
Αυτην κοιτα να χεις σηκωμενη και η μπερεττα θα κανει θαυματα

Αποστολη
Κουλαρε φικαρακι
Το χες ποθο το οπλο κ το πηρες
Κοιτα να το χαρεις κ να το μαθεις

Η συμβουλη μου ειναι ξεχνα τι μετρησες κ τι εγραψε το παχυμετρο

Κανε δοκιμες κ φερε πανω σου το κοντακι
Ακολουθως κανε τις δοκιμες σιυ στο χαρτι να δεις κατανομες κ διακεξε το τσοκ σου

Να στο πω αλλιως
Υπαρχουν χιλιαδες μην πω εκατομυρια κυνηγοι που ποτε δεν μετρησαν τσοκ στο οπλο κ κανουν θραυση στα κυνηγια τους
Και υπαρχουν αλλοι τοσοι που που παρολο που τα δοκιμασαν τα ξερουν κ το μιλανε το αντικειμενο παλι θα δεις οτι καποιο τσοκακι αφτερμαρκετ θα το παρουν

Και αυτοι κανουν θραυση στα κυνηγια τους

Η επιτυχια ερχετε με σωστο κοντακι αυτοπεππιθηση κ γνωση του θηραματος πιυ κυνηγας
Το μονο που ειναι μεταβλητο ειναι η αυτοπεποιθηση
Αυξομειωνετε διαφορετικα στον καθε εναν
Κοιτα να την κρατησεις ψηλα και μην κολωνεια μια χαρα ειναι το οπλο

Πς
αυτοπεποιθηση σου δινουν και σου περνουν τα παντα
Το φυσιγγι το οπλο ο σκυλος η μερα οι αναγνωρισεις τα εκπαιδευτικα ο καιρος το περασμα οι φιλοι το ξημερωμα.....
Αυτην κοιτα να χεις σηκωμενη και η μπερεττα θα κανει θαυματα
Σωστοτατος! .congrats..shake hands..well done..shoot.

Καλοριζικη. Να ξερεις οτι με ελαχιστη φροντιδα θα αντεζει γενεές! Θα συμφωνησω με τον kurtzhaar. Σε αυτη την φαση μην ψαχνεις την λεπτομερια, θα χαθεις πριν καν μαθεις το οπλο σου! Ειναι σαν να θελω να τρεξω αγώνα με αυτοκίνητο που δεν το ξέρω και να ψαχνω την βελτιωση χωρις να το εχω φθασει στα ορια του ακομη. Ξεκινα με τα μετρα ριξε ντουφεκιες μεχρι το οπλο να γινει ενα με το σωμα σου. Οι επιτυχίες που θα έχεις δεν μπορεί να στις δώσει κανενα after market τσοκ. Καλα σμπαρα!! :)

Καλοριζικη. Να ξερεις οτι με ελαχιστη φροντιδα θα αντεζει γενεές! Θα συμφωνησω με τον kurtzhaar. Σε αυτη την φαση μην ψαχνεις την λεπτομερια, θα χαθεις πριν καν μαθεις το οπλο σου! Ειναι σαν να θελω να τρεξω αγώνα με αυτοκίνητο που δεν το ξέρω και να ψαχνω την βελτιωση χωρις να το εχω φθασει στα ορια του ακομη. Ξεκινα με τα μετρα ριξε ντουφεκιες μεχρι το οπλο να γινει ενα με το σωμα σου. Οι επιτυχίες που θα έχεις δεν μπορεί να στις δώσει κανενα after market τσοκ. Καλα σμπαρα!! :)

Σε ευχαριστω φιλε μου! :)
Απο εκει θα ξεκινησω. Πρωτα πινακας και κοντακι. Φετος θα κυνηγησω με τα μαμα τσοκ. Οπου δω οτι ποναει (απο αποψη η κατανομης) του χρονου θα το βελτιωσω. :)

Πραγματικά σαν κάτοχος αυτού του όπλου μπορώ να πω ότι δαμαζει τις υπεργομωσεις, μπορεί στο σκοπευτήριο με τα ακουστικά να ακούγονται διαφορά χρατς χρουτς στο κυνήγι όμως δεν ακούς τίποτα και δεν νιώθεις ανακρουση από τα σουραυλια το 3" και 3,5" απλά απολαμβανεις τουφεκιες.

ωραίο τουφέκι με άριστη κάννη και τουφεκιές
για τα χράτς χρούτς και τα ντιν ντάν οι γνώμες είναι διάφορες
αλλά ρε Κωνσταντή μ αυτή την εικόνα και την κινητή συννεφιά από πάνω.....τι ν ακούσει κανείς παναγιά μου .pray to God.
μόνο που το βλέπω κουφάθηκα :)

αλλά ρε Κωνσταντή μ αυτή την εικόνα και την κινητή συννεφιά από πάνω.....τι ν ακούσει κανείς παναγιά μου .pray to God.
Έτσι πάνε αυτές Μάκη ένα κοπάδι μαζεμενες τις έχω δει και γω με τα μάτια μου αλλά για να κατέβουν πρέπει να παίξει μηχανάκι και ομοιώματα πιο πολλά από ότι είναι το κοπάδι στον αέρα.

Conservation hunting την ανοιξη στην Αμερικη στα επιστροφια της χιονοχηνας. Ουτε ορια, αποθηκες για 8 με 10 φυσιγγια, ηλεκτρονικοι κραχτες και οποιος αντεξει. Οσο αυστηρο ειναι το κυνηγι υδροβιων υπο κανονικες συνθηκες τοσο χαλαροι ειναι οι νομοι στο κυνηγι του επιβλαβους.
Τα τεραστια κοπαδια χηνας προξενουν τεραστιες καταστροφες στη γεωργια και το συστημα λειτουργει με common sense, oυτως ωστε να προστατευται και ο γεωργος και στην τελικη αναλυση ακομη και αν ακουγεται παραλογο το ειδος. Ο μεγαλυτερος εχθρος στη χιονοχηνα ειναι ο υπερπληθυσμος στη τουνδρα που μαζευονται ολες για να γεννησουν και πεθαινουν μαζικα απο μεταδοτικες αρρωστειες (τρεφονται στο ιδιο μερος που κανουν και την αναγκη τους).

Conservation hunting την ανοιξη στην Αμερικη στα επιστροφια της χιονοχηνας. Ουτε ορια, αποθηκες για 8 με 10 φυσιγγια, ηλεκτρονικοι κραχτες και οποιος αντεξει. Οσο αυστηρο ειναι το κυνηγι υδροβιων υπο κανονικες συνθηκες τοσο χαλαροι ειναι οι νομοι στο κυνηγι του επιβλαβους.
Τα τεραστια κοπαδια χηνας προξενουν τεραστιες καταστροφες στη γεωργια και το συστημα λειτουργει με common sense, oυτως ωστε να προστατευται και ο γεωργος και στην τελικη αναλυση ακομη και αν ακουγεται παραλογο το ειδος. Ο μεγαλυτερος εχθρος στη χιονοχηνα ειναι ο υπερπληθυσμος στη τουνδρα που μαζευονται ολες για να γεννησουν και πεθαινουν μαζικα απο μεταδοτικες αρρωστειες (τρεφονται στο ιδιο μερος που κανουν και την αναγκη τους).
Αν σκεφτούμε ότι το κάθε πουλί ζυγίζει πολλά και τρώει και πολύ καταλαβαίνεις πως αν πέσει ένα κοπάδι στο χωράφι σου τι ζημιά θα κάνει...

Αν σκεφτούμε ότι το κάθε πουλί ζυγίζει πολλά και τρώει και πολύ καταλαβαίνεις πως αν πέσει ένα κοπάδι στο χωράφι σου τι ζημιά θα κάνει...

Αυτοι εκει το καταλαβαινουν Βασιλη, ακομη και οι οικολογοι. Σε μας αν πεσουν τιποτα ασπρομετοπωχηνες στα θερισμενα χωραφια της Θρακης οι οικολογοι βαρανε σκοπιες μηπως και σκοτωσουν οι παλιοκυνηγοι τα κακομοιρα τα πουλακια, παροτι το κυνηγι τους επιτρεπεται.

Αυτοι εκει το καταλαβαινουν Βασιλη, ακομη και οι οικολογοι. Σε μας αν πεσουν τιποτα ασπρομετοπωχηνες στα θερισμενα χωραφια της Θρακης οι οικολογοι βαρανε σκοπιες μηπως και σκοτωσουν οι παλιοκυνηγοι τα κακομοιρα τα πουλακια, παροτι το κυνηγι τους επιτρεπεται.
Θα κρατάνε και πλακάτ αφήστε τα πουλάκια να φάνε, πεινάνε...

Eγω θα τρεξω προτος να τις ταισω....Θελω να τα βλεπω χωρταμενα αυτα τα πουλακια.Κανουν ποιο δηνατο πλαααααφ οταν καταριπτονται..shoot.Εχω και το καταλιλο φαγιτο. Αρχιζουμε για ορντεφ με 0 νικα. κιριος πιατο ΒΒ. και για φρουτο κατι ελαφρη σε 6-0 για να μην βαριστομαχιασουν..sarcastic.

Φέτος το χειμώνα με το δίκαννο (beretta prevail sporting) καθόμουν καρτέρι για πάπιες το βραδυ πριν σουρουπώσει καλα ήταν πριν την απαγόρευση του Γενάρη περνάει ενα κοπάδι καμία 60-70 χήνες και κατέβασα 2 με percorso di caccia no6 μου βγηκε το κοπάδι στα 15 μέτρα,έσκασαν κάτω και νόμισα πως έπεσε τσουβάλι με πατάτες.ωραιο θήραμα οι χήνες μάγκες..!!!.my man.

Φέτος το χειμώνα με το δίκαννο (beretta prevail sporting) καθόμουν καρτέρι για πάπιες το βραδυ πριν σουρουπώσει καλα ήταν πριν την απαγόρευση του Γενάρη περνάει ενα κοπάδι καμία 60-70 χήνες και κατέβασα 2 με percorso di caccia no6 μου βγηκε το κοπάδι στα 15 μέτρα,έσκασαν κάτω και νόμισα πως έπεσε τσουβάλι με πατάτες.ωραιο θήραμα οι χήνες μάγκες..!!!.my man.
Καλημερα! Η Χηνα ειναι ονειρικο θηραμα! Φετος επεσαν και εμας εδω Κρητη! Αλλα επεσαν σε εποψη που ημουν εκτος Κρητης και δεν τις κυνηγησα καθολου! Χθες στο σκοπευτηριο ο Γερασιμος εριχνε με beretta prevail sporting (76cm)..εκανε φοβερα καπνισματα! Το επιασα μου αρεσε πολυ! Εχεις μεινει ευχαριστημενος απο το οπλο; Το κυνηγας πολυ;

Και εμένα 76cm κάνη έχει το έχω τρία χρόνια τώρα και το έχω κυνηγήσει αρκετά από Φύσσα τσίχλα παπί μέχρι και γουρούνι έχω κυνηγήσει πολύ καλές τουφεκιές καλό ζύγισμα εμένα το κοντάκι του μου έρχεται καρφί έχει ωραία σκοπευτική γραμμή και κάνει καλά σκοτωματα,έχω ρίξει αρκετά φυσίγγια και σε σκοπευτήριο και στο κυνήγι,απροβλημάτιστο μέχρι τώρα είναι γύρω στα 3500 βάρος με 76cm κάνη και με 71 πάει γύρω στα 3350.Αν μπορείς να το κουβαλάς γιατί είναι λίγο βαρύ σε περπατήτο μπορείς να το δουλέψεις και εκεί ακόμα...!!.hunter.1

Και εμένα 76cm κάνη έχει το έχω τρία χρόνια τώρα και το έχω κυνηγήσει αρκετά από Φύσσα τσίχλα παπί μέχρι και γουρούνι έχω κυνηγήσει πολύ καλές τουφεκιές καλό ζύγισμα εμένα το κοντάκι του μου έρχεται καρφί έχει ωραία σκοπευτική γραμμή και κάνει καλά σκοτωματα,έχω ρίξει αρκετά φυσίγγια και σε σκοπευτήριο και στο κυνήγι,απροβλημάτιστο μέχρι τώρα είναι γύρω στα 3500 βάρος με 76cm κάνη και με 71 πάει γύρω στα 3350.Αν μπορείς να το κουβαλάς γιατί είναι λίγο βαρύ σε περπατήτο μπορείς να το δουλέψεις και εκεί ακόμα...!!.hunter.1
Ετσι οπως το λες το ενιωσα και εγω,οταν επιασα του Γερασιμου! Ωραιο το 81cm δεν λεω,ειδικα σκοπευτηριο αλλα το 76cm,πιστευω ειμαι πιο βολικο πιο κυνηγετικο για να κανεις πιο πολλα ειδη κυνηγιου και στο σκοπευτηριο μια χαρα κανεις τη δουλεια σου και στο sporting,skeet και trap..ειναι καλα ζυγισμενο δεν νιωθεις τα 3500gr!

Status
Not open for further replies.
Back