Λοιπόν σε σχέση με την Tenkys stonecoat και το prevail θα σου πω πως για εμένα βγάζει καλύτερες τουφεκιές το δίκαννο σε σχέση με την καραμπίνα και ας έχω και after market τσοκ πάνω για τα κυνήγια που κάνω σε φασσα παπί και γουρούνι της briley έσω έξω +2cm lm ενώ στο δίκαννο έχω της μάνας του και σε αντιστοιχία τσοκ έχει καλύτερη συγκέντρωση βέβαια είναι μεγάλο πλεονέκτημα σε κάποια κυνήγια που κανω το παραπάνω φυσίγγι της καραμπίνας και ότι μπορείς να την γεμίσεις πιο γρήγορα,βέβαια έκανα φέτος σε κυνήγι πάπιας από της πιο μακρινές ντουφεκιες που έχω κάνει με το δίκαννο και φυσίγγι εμπορίου στα 36γρ μετρημένα βήματα σε κανάλι με νερό 65 μέτρα με νο4 σκάγια σε τραβέρσα και την πήραν 6 σκάγια με 2 άστρα τσοκ,πολύ καλύτερη σκοπευτική γραμμή από την teknys βέβαια και το δίδυμο αδερφάκι του το perennia είναι καλό αλλά εμένα δεν μου έδινε την αίσθηση που έχει το prevail βέβαια αυτό ίσως είναι και γούστο,τώρα δεν ξέρω που μένεις αν είσαι Αθήνα και θέλεις έλα το χειμώνα να πάμε για ένα περπατητο τσίχλας και πάρε το να το κυνηγήσεις εσυ για να δεις πως σου έρχεται και αν σου κάνει σαν όπλο.