Τον τελευταιο καιρό δουλευω 5αρι τσοκ με super kill διασπορας 33 γρ. Και ειμαι πολυ ικανοποιημένοςδημητρη στην μπεκατσα δουλεψε το 5 αρι τσοκ το μαμα και bp dispersante n9 ,και δεν θα εχεις προβλημα.
Το X-TRA WOOD είναι φίλε μου ένα φιλμ εξωτερικό για να δείχνει εντυπωσιακό το ξύλο . Συνήθως έχουν ξύλα χωρίς νερά κι τι βάζουν για να φενεται ωραίο . Αν θες πραγματικό ξύλο με νερά πήγαινε στο Gold . Αν έχει κι OPTIMA κάνη ακόμα καλύτερα .Συνάδελφοι καλησπέρα!
Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αναλυτικά τι ακριβώς είναι το ξυλο
x-tra wood που χρησιμοποιούσε η beretta στο μοντέλο 391 teknys?
Ρωτάω γιατί όπως έχω ξαναπεί είμαι στην τελική ευθεία για αγορά μιας 391 teknys...
Έχω μπλοκάρει όμως καθώς βρίσκω μια 391 teknys με xtrawood(παπια-κοντακι) και μια 391 teknys gold η οποία έχει όπως γνωρίζετε τα κανονικά ξύλα που έχουμε συνηθίσει όλοι.Η διάφορα στα χρήματα είναι σημαντικη και γι αυτό ειμαι σε μεγάλο δίλημμα.
Ζητώ την βοήθειά σας και συγγνώμη αν σας έχω κουράσει!!!
Οτι σου ειπε ο νικος. Στην gold χωρις να το σκεφτεσαι ειδικα αν ειναι optima.μπορεις να πεις τιμες?Συνάδελφοι καλησπέρα!
Ρωτάω γιατί όπως έχω ξαναπεί είμαι στην τελική ευθεία για αγορά μιας 391 teknys...
Έχω μπλοκάρει όμως καθώς βρίσκω μια 391 teknys με xtrawood(παπια-κοντακι) και μια 391 teknys gold η οποία έχει όπως γνωρίζετε τα κανονικά ξύλα που έχουμε συνηθίσει όλοι.Η διάφορα στα χρήματα είναι σημαντικη και γι αυτό ειμαι σε μεγάλο δίλημμα.
Τα όπλα είναι σε άριστη κατάσταση και η τιμή τους 650ευρω η απλή με τα xtra wood και 1100 ευρώ η gold.Η gold είναι αχρησιμοποίητο καθώς αυτός που την εχει λόγο ενός περιστατικού δεν μπόρεσε να ξανακυνηγησει...Οτι σου ειπε ο νικος. Στην gold χωρις να το σκεφτεσαι ειδικα αν ειναι optima.μπορεις να πεις τιμες?
Η γνώμη μου ειναι, αν έχεις σκοπό να φτιάξεις κοντάκι στα μέτρα σου, πάρε την απλή....Τα όπλα είναι σε άριστη κατάσταση και η τιμή τους 650ευρω η απλή με τα xtra wood και 1100 ευρώ η gold.Η gold είναι αχρησιμοποίητο καθώς αυτός που την εχει λόγο ενός περιστατικού δεν μπόρεσε να ξανακυνηγισει...
Η διαφορά είναι τεράστια φτιάχνεις κοντάκι από την καλύτερη καρυδιά με την διαφορά
Συνάδελφοι καλησπέρα!
Όπως λέει κι ο Νίκος το xtrawood είναι επικάλυψη του κοντακίου και της πάπιας με φίλμ που έχει όμορφα νερά καρυδιάςΤο X-TRA WOOD είναι φίλε μου ένα φιλμ εξωτερικό για να δείχνει εντυπωσιακό το ξύλο . Συνήθως έχουν ξύλα χωρίς νερά κι τι βάζουν για να φενεται ωραίο . Αν θες πραγματικό ξύλο με νερά πήγαινε στο Gold . Αν έχει κι OPTIMA κάνη ακόμα καλύτερα .
Εγω γιαυτο την εδωσα,κακομαθημενος μπενελακιας,βλητικα ειδα αυτα που ηθελα αλλα βαριομουν το καθαρισμα,στο χειρισμο το οπλο αυτο ειναι απολαυση,αεροβολο πραγματικα στην ανακρουση.Ωραίο εργαλείο η Stonecoat... την εχω 3 χρόνια απροβλημάτιστη...και απο τις πιό όμορφες Beretta .... ενα πράγμα με χαλάει μόνο, πολυ μουντζούρα ρε παιδια στο καθάρισμα ...καλά τα αέρια , αλλά πολύ μαυρίλα χαχα
Προσεξε τωρα.σε όσο καλη κατασταση κι αν ειναι το μοντέλο ειναι παλιό και τα λεφτα ειναι υπερβολη που ζηταει.μέχρι 800 το πολυ παει.με 1300 παιρνεις καινουργιαΤα όπλα είναι σε άριστη κατάσταση και η τιμή τους 650ευρω η απλή με τα xtra wood και 1100 ευρώ η gold.Η gold είναι αχρησιμοποίητο καθώς αυτός που την εχει λόγο ενός περιστατικού δεν μπόρεσε να ξανακυνηγησει...
Και τα δύο όπλα είναι οπτιμα με 18,6 αυλό και 5 τσοκ.
Το ξέρω ότι είναι πολλά απλά δεν βρίσκω κάποια πιο οικονομική και η καινούργιες δεν μου αρέσουν...οπότε προς τα παρόν είναι μονόδρομοςΠροσεξε τωρα.σε όσο καλη κατασταση κι αν ειναι το μοντέλο ειναι παλιό και τα λεφτα ειναι υπερβολη που ζηταει.μέχρι 800 το πολυ παει.με 1300 παιρνεις καινουργια