Καλορίζικο Ευριπίδη! Όμορφο πραγματικά όπλο!
Να ειστε καλα παιδια.αν επαιρνα μπενελι αποκλειστικά και μονο cordoba γιατι αυτη μαλισταΚαλοριζικο Ευριπιδη,να το χαιρεσε.....βρε παιδι μου παρε καμια raffaello να δεις οπλο στα χερια σου.
Καλορίζικο Ευριπίδη! Όμορφο πραγματικά όπλο!
Να ειστε καλα παιδια.αν επαιρνα μπενελι αποκλειστικά και μονο cordoba γιατι αυτη μαλισταΚαλοριζικο Ευριπιδη,να το χαιρεσε.....βρε παιδι μου παρε καμια raffaello να δεις οπλο στα χερια σου.
Σ ευχαριστώ πολυ πανο.τ οπλο σε κατασταση καινουργης κυριολεκτικαΓιουρι καλορίζικο και απο εδώ...
Να το χαρεις και να το απολαύσεις.
Στις αυθόρμητες...μπουκα φωτιά.
Ας οψεται ο γερος του Μορια που εραψε κοστούμι Hugo Boss στην Rafaello..
Αλλος χατζιωτης απο δω..κατασταση καινουργης
Αφασία είσαι.Αλλος χατζιωτης απο δω..
UnpectableΑλλος χατζιωτης απο δω..
Γιουρι καλορίζικο και απο εδώ...
Απο κοστουμια ....Γιουρι καλορίζικο και απο εδώ...
καλησπέρα στην παρέα.....μετα απο πολυ ψάξιμο κ βάση τις κριτικές π άκουσα από κάποιους φίλους εδω μεσα ειμαι ανάμεσα σε 2 όπλα......Την a300 outlander και την a350 wild boar.....κυνηγαω φτερωτά περισσότερο...Ποια θα προτείνατε?
Εγώ θα πρότεινα την a350 wild boar λόγο καλύτερης κάννης!καλησπέρα στην παρέα.....μετα απο πολυ ψάξιμο κ βάση τις κριτικές π άκουσα από κάποιους φίλους εδω μεσα ειμαι ανάμεσα σε 2 όπλα......Την a300 outlander και την a350 wild boar.....κυνηγαω φτερωτά περισσότερο...Ποια θα προτείνατε?
τ εννοεις ? πιο τ προβλημα π έχουνΚαλυτερα να ψαξεις για κανενα αλλο οπλο, τοσα υπαρχουν... μην το μετανειωσης αργοτερα.
Σου μιλαω εκ πειρας.
Αν το θετεις έτσι α350.την εχω επωμισει σε μαγαζι με την αποθηκη απανω τη μεγαλη και το βαρος δεν φαινεται.ειναι αρκετα ζυγισμένο οπλο με ωραια γραμμηκαλησπέρα στην παρέα.....μετα απο πολυ ψάξιμο κ βάση τις κριτικές π άκουσα από κάποιους φίλους εδω μεσα ειμαι ανάμεσα σε 2 όπλα......Την a300 outlander και την a350 wild boar.....κυνηγαω φτερωτά περισσότερο...Ποια θα προτείνατε?
Εχω εγώ την 350 την αγόρασα φέτος έκανα πολλά κυνήγια σε Φασσα τσίχλα γουρουνι όπως είπαν και τα παιδιά εχει καλη κανη βγάζει ωραίες ντουφεκιες εγώ μέχρι και 24 γραμμάρια που έριξα δεν είχα πρόβλημα,το βάρος της με την αποθήκη ειναι γύρω στα 3,5 κιλά εμένα δεν με ενοχλούσε αν θέλεις τη βγάζεις και ειναι γύρω στα 150 γρ ελαφρύτερη βγαίνει μονο σε πλαστικό δεν εχει ξύλινη έκδοση το μονο που θέλει επειδή εχει το περιστρεφόμενο κλείστρο ειναι ενα καθάρισμα κάθε 4-5 κυνήγια για να μην σου πιανει σκουπίδια μέσα η κεφαλή του κλείστρου κατα τα αλλα απροβλημάτιστη λειτουργία μέχρι και super magnum που έριξα κανένα πρόβλημα εχει το kick off και ειναι σαν να ρίχνεις με αεροβόλο αν θέλεις άλλες πληροφορίες στείλε μου μνμ!καλησπέρα στην παρέα.....μετα απο πολυ ψάξιμο κ βάση τις κριτικές π άκουσα από κάποιους φίλους εδω μεσα ειμαι ανάμεσα σε 2 όπλα......Την a300 outlander και την a350 wild boar.....κυνηγαω φτερωτά περισσότερο...Ποια θα προτείνατε?