Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολυ κυνηγετικες τουφεκιες φιλε!
Τα 6αρια είναι φ 2.7 ή 2.6 mm. Ισως να ειναι λιγο ψιλοτερα.
Θα το χαρεις το ντουφεκακι σου, ειμαι σιγουρος! :)
καλο θα ειναι να σφαξει 2-3 φυσσιγια ο Ευρι, και να μας πει, γιατι εγω που ειχα σφαξει παλαιοτερα, βρηκα μεγαλη ανομιομορφια σκαγγιων...ισως θα ετυχε...

Αυτό που λες Άρι το έχω διαβάσει και το έχω παρατηρήσει και εγώ πάρα πολλές φορές. Υπάρχουν συνδυασμοί φυσιγγίων-όπλων-καννών που ενώ στον πίνακα δίνουν πολύ μέτρια εικόνα, στο βουνό κάνουν παπάδες. που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό? Εγώ έχω την σκέψη ότι έχει να κάνει με την διάτρηση. Μέτρια κατανομή, δυνατότερη τουφεκιά που γίνεται πιο θανατηφόρα.
Βασιλη οσα φορτωμενα φυσιγγια εχω στησει σκορπισανε περισσοτερο, αλλα έκαιγαν οπου επεφταν! Ο λογος πιστευω οτι ειναι αυτος που εγραψες παραπάνω.

λιγες δοκιμες σημερα με την 391 light σε φυσιγγια που χρησιμοποιω τακτικα απο περυσι.θερμοκρασια 13 βαθμοι με ελαφρυ βοριαδακι και ωρα απο 08.30 εως 08.40.ολες οι δοκιμες εγιναν στα 35 μετρα με το μαμα 3 αστρα
1ο φυσιγγι express 32 νο.9
BfclFsc.jpg

2o φυσιγγι neo velox κι αυτο σε νο.9
G2jjo1S.jpg

3ο φυσιγγι r12 34 γραμμαρα σε νο.6
rZKOZnR.jpg

Ωραίες τουφεκιές Γιούρι. Και μένα το r12 μου αρέσει πολύ. Το εξπρές το έριξα και στο κυνήγι και είναι απ τα πολυ καλά

λιγες δοκιμες σημερα με την 391 light σε φυσιγγια που χρησιμοποιω τακτικα απο περυσι.θερμοκρασια 13 βαθμοι με ελαφρυ βοριαδακι και ωρα απο 08.30 εως 08.40.ολες οι δοκιμες εγιναν στα 35 μετρα με το μαμα 3 αστρα
BfclFsc.jpg

G2jjo1S.jpg

rZKOZnR.jpg
Ωραίες τουφεκιές φιλαράκι!
Ωραία και τα φυσίγγια του Δορκα!
Το Express 32 είναι για πολλά μέτρα....θα τις χαλάει τις τσίχλες κοντά....
Και το R 12 πολύ καλό!!
Στα αγριοπερίστερα θα κάνει θαύματα!

Αυτό που λες Άρι το έχω διαβάσει και το έχω παρατηρήσει και εγώ πάρα πολλές φορές. Υπάρχουν συνδυασμοί φυσιγγίων-όπλων-καννών που ενώ στον πίνακα δίνουν πολύ μέτρια εικόνα, στο βουνό κάνουν παπάδες. που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό? Εγώ έχω την σκέψη ότι έχει να κάνει με την διάτρηση. Μέτρια κατανομή, δυνατότερη τουφεκιά που γίνεται πιο θανατηφόρα.
Είναι λεπτές οι γραμμές για μένα που κάνουν ένα φυσιγγι αποδοτικό, εντυπωσιακό η και τα δύο... Για μένα έχει να κάνει με το πάντρεμα τον υλικών, την καλή ποιότητα των σκαγιων πάνω στο στόχο κ το να δέσει σκοπευτικα το φυσιγγι με τον χρήστη του... Άλλωστε τα υπερσυγκεντρωτικα φυσιγγια δεν είναι πάντα χρήσιμα για όλους μας, λίγοι μπορούν σταθερά να τα αξιοποιουν... Ισορροπία σε όλα είναι για μένα το ιδανικό κ αυτό έχω παρατηρήσει μετά από δοκιμές πολλών φυσιγγιων άλλες φορές περισσότερο κ άλλες λιγότερο εντυπώσιακων στο στατικό πίνακα...

Ωραίες τουφεκιές φιλαράκι!
Ωραία και τα φυσίγγια του Δορκα!
Το Express 32 είναι για πολλά μέτρα....θα τις χαλάει τις τσίχλες κοντά....
Και το R 12 πολύ καλό!!
Στα αγριοπερίστερα θα κάνει θαύματα!
Εκει το εριξα ανηλεως περυσι μυρο σε 6 και 7 νούμερο και τους πηρα τη πιεση κανονικα

BfclFsc.jpg

G2jjo1S.jpg

rZKOZnR.jpg
Ωραιότατες τουφεκιές φίλε μου.
Φοβερό το ρ12 όπως και το velox, το εξπρές μου φαίνεται υπερβολικά στενό δεν μου αρέσει.

Σιγουρα εχουν διαφορα στη βαφη φαινεται οτι εχειναλλη βαφη η Α 400 πιστευω καλυτερη ποιοτητα πλαστικων και λιγο διαφορετικο design οι καννεσ τουσ ειναι ιδια σε γεωμετρια τωρα τι αλλη διαφορα μπορει να εχουν εγω δεν διαπιστωσα κατι αλλο

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο....την beretta την θες για δεύτερο όπλο ή θες να αλλάξεις την maxus?
Για δευτερο φιλε!Η μαξους δεν δινεται!Και δεν πιστευω οτι πλην της μπερετα και της ρεμινκτον πως υπαρχει αλλο ανταξιο οπλο!

Status
Not open for further replies.
Back