Καπως ετσι πρεπει να γινει Πανο.Γιανη αν τη ξυσω με ψιλο γιαλοχαρτο και τη περασω ενα χρωμα νερου που εχω καρυδια δε θα σκουρινει?
Θελει να τριψεις μεχρι να βρεις καθαρο ξυλο και μετα να το βαψεις.
Καπως ετσι πρεπει να γινει Πανο.Γιανη αν τη ξυσω με ψιλο γιαλοχαρτο και τη περασω ενα χρωμα νερου που εχω καρυδια δε θα σκουρινει?
Και μετά τι;Γιανη αν τη ξυσω με ψιλο γιαλοχαρτο και τη περασω ενα χρωμα νερου που εχω καρυδια δε θα σκουρινει?
...ξέρεις και τον πρώην κάτοχο;Επιχειρησε ο πρωην κατοχος,να το φινιρει.
Το "ξερεις",ειναι μεγαλη κουβεντα......ξέρεις και τον πρώην κάτοχο;
Φιλοσοφείς γέροντα;Το "ξερεις",ειναι μεγαλη κουβεντα....
Παναγιωτη καλοριζικο και καλοτουφεκο, να είσαι γερός να το χαρείς!Τα βελάκια με χτύπησαν άσχημα και εμεναδεν είχα σκοπό για όπλο αλλά αυτό νομιζω ήταν ευκαιρία 391 light 66κάνη αυλος 18.7 δουλεμένο όπλο μόνο σε μπεκατσα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και από τιμη ούτε μπαικαλ καινούργιο δεν επαιρνες
Ευχαριστώ και από δω το Γιάννη για τη βοήθεια που προσέφερε απλόχερα άλλη μια φορα
Παναγιώτη καλοντουφεκο, να'σαι γερός να το χαρείς.Τα βελάκια με χτύπησαν άσχημα και εμεναδεν είχα σκοπό για όπλο αλλά αυτό νομιζω ήταν ευκαιρία 391 light 66κάνη αυλος 18.7 δουλεμένο όπλο μόνο σε μπεκατσα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και από τιμη ούτε μπαικαλ καινούργιο δεν επαιρνες
Ευχαριστώ και από δω το Γιάννη για τη βοήθεια που προσέφερε απλόχερα άλλη μια φορα
Εξ απ'ανέκαθεν !!!Φιλοσοφείς γέροντα;
Οπως μου τα ελεγες Παναγιώτη .Πολύ καλή περίπτωση .Ευχομαι να το ευχαριστηθείς .Τα βελάκια με χτύπησαν άσχημα και εμεναδεν είχα σκοπό για όπλο αλλά αυτό νομιζω ήταν ευκαιρία 391 light 66κάνη αυλος 18.7 δουλεμένο όπλο μόνο σε μπεκατσα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και από τιμη ούτε μπαικαλ καινούργιο δεν επαιρνες
Επιχειρησε ο πρωην κατοχος,να το φινιρει.
Αφαιρώντας το εργοστασιακο φινιρισμα,ανακάλυψε αυτο που βλεπουμε!
Μαζικη παραγωγη!
Διορθωνεται....
Το οπλο ειναι σε πολυ καλη κατασταση και η τιμη του....απαιχτη!!
Πανο,να το χαρείς!!
Οταν το δοκιμάσεις,εντυπωσεις...
εγώ τον"ξέρω" και πολύ καλά μάλιστα όπως ξέρω και την ιστορία του όπλου κι έμαθα πριν λίγο πως πουλήθηκεΤο "ξερεις",ειναι μεγαλη κουβεντα...
Αυτο που ειπα,μου το ειπε ο ιδιος.
Δεν ηρθα!!εγώ τον"ξέρω" και πολύ καλά μάλιστα όπως ξέρω και την ιστορία του όπλου κι έμαθα πριν λίγο πως πουλήθηκε
μπεκάτσα κυνηγούσε κοντά στα 10 χρόνια και τα ξύλα του είχαν πολλά σημάδια αφαίρεσε το βερνίκι και έβαλε λάδι(το είπε στο Παναγιώτη)με το αποτέλεσμα που φαίνεται
όπως λες το όπλο μηχανικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και η τιμή όχι άπαιχτη....φανταστική και αν δεν είχα θέματα με την δουλειά μου και κάποιους μήνες άνεργος το όπλο θα το είχα πάρει
υ.σ. ήρθες δίπλα στο σπίτι μου και δεν τηλεφώνησες να κεράσω ένα ουζάκι.....ασυγχώρητος