Καλορίζικο! Καλές τουφεκιές!Για μια ακόμα φορά μπαίνω στο κλάμπ.Από αύριο πρώτα ο Θεός με μια Βιτόρια ντε λουξ.
Καλορίζικο! Καλές τουφεκιές!Για μια ακόμα φορά μπαίνω στο κλάμπ.Από αύριο πρώτα ο Θεός με μια Βιτόρια ντε λουξ.
Κωστα καολριζικο να το χαρεις!Κύριοι το μωρό ήρθε στην αγκαλιά μου Μία επίσκεψη από βδομάδα στον κ. Ψυλακη για μέτρα και όλα καλά!!!!!!!!!!!
Καλορίζικη και καλοτουφεκη, να τη χαρείς!Για μια ακόμα φορά μπαίνω στο κλάμπ.Από αύριο πρώτα ο Θεός με μια Βιτόρια ντε λουξ.
Φίλε μου καλημέρα. Όπως θα δεις αγόρασα την unico πριν μερικές ημέρες Να σου πω ότι πήγα να δω την lite η οποία είναι φτιαγμένη κυριολεκτικά στα μέτρα μου.Την αισθάνθηκα όμως μπροστάρη και βαριά. Όταν έπιασα την unico την ερωτευτηκαΚαλησπέρα παιδιά. Καλορίζικα και καλοντουφεκα για τα παιδια που έκαναν ήδη αγορά...
Επειδή είναι πολλές οι σελίδες μήπως έχετε ανοίξει κανένα θέμα για την a400 lite αν όχι παρακαλω πειτε καμία γνώμη
Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. (απαντάω και στον φίλο από πάνω) δεν δοκίμασα την unico οπότε δεν έχω άποψη καθόλου. Ήμουν ενδιάμεσα σε ultralite και lite πήγα τις έπιασα και τις δύο αλλά με γέμισε καλύτερα σαν αίσθηση η lite και είμαι εκεί... Απλά ήθελα και μια επιπλέον γνώμη γιαυτό ρώτησα ... ΕυχαριστώΚιμωνα για μενα η lite ειναι οπλαρα για μενα εχει το πιο ωραιο κοντακι που εχει η beretta ,με 66 ποντους ειναι κουκλα,απροβληματιστη και τουφεκιες φαρμακι.
Γι αυτά παλεύω ρε Γιάννο.αφου τη γουσταριζει χαλάλι του.αυριο πρώτα ο Θεός θα τον πάω να ρίξει καμμιά πουλα έτσι για αρχηΑααχχχ ρε Γιουρι ....
Με τη γριουλα υπο μαλης σε βλεπω....
Δεν πειραζει ωρε!!
Το κοπελουδατσι να ειναι καλα!!
Ελαφακι, ελαφακι;Και τώρα τα νεότερα.μιας και ο μικρός αποφάσισε φέτος ν ασχοληθεί λίγο πιο σοβαρά με το κυνήγι φρόντισε να μου κατάσχει την 391 και καθ ότι δεξιός μεν αλλά επωμιζων αριστερά ήτανε φυσικό να γυρίσω τ όπλο φουλ αριστερό με τις κλίσεις.οποτε όπως καταλαβαίνετε έρχεται αντικαταστάτης σε λίγο καιρό
Καλά βρε Βασιλάκη μου και εσύ το πίστεψες; πιο εύκολα πιάνεις το τζόκερ παρά τον Ευριπίδη. .....Μωρε καλα τα ελεγα εγω τοτε καλοριζικη μεχρι την επομενη... και μας πουλουσε φουμαρα οτι ειναι η τελευταια αγορα που κανει
Γιαννάκη ελαφάκι στα δίκανα σε αυτογεμες Μπερέτα μόνοΕλαφακι, ελαφακι;
Δεν πειράζει φίλε, άσε το παιδί να μπει στο κλίμα, μόνο καλό θα του κάνει.
Εξάλλου εσύ είσαι ταγμένος αλλού........
Θα ξεκινήσει η τιμημένη γριούλα νικοληΒρε Βίκτωρα τι έγινε; Σε 20 μέρες ξεκινάμε και ειναι ο Γιουρι χωρίς τουφέκι ;