Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευριπίδη καλοριζικο και καλα κυνηγια να εχεις μαζι του.
Ειδα και.τις δοκιμες και ολα ομορφα.
Μενει να εχει πουλακια φετο να το ευχαριστηθείς.
Αυτό το τελευταίο είναι το πιο σημαντικό σ ευχαριστώ πάρα πολυ

Ο συνκυνηγος μου,βρήκε κάτω στα μέρη του Τρίπολη, μια 390 ST μεταχειρισμένη σε άριστη κατάσταση,στα 450€.
Βέβαια ειναι στανταρ φουλ τσοκ, αλλά έχει άλλη κάνη από αυτή που του έκλεψαν φέτος, με εσωτερικά τσοκ.
Θέλω να μου πείτε εάν την είχε κάποιος,τι σημαίνουν τα αρχικά ST και λίγα λόγια για το εν λόγω όπλο..

S
Ο συνκυνηγος μου,βρήκε κάτω στα μέρη του Τρίπολη, μια 390 ST μεταχειρισμένη σε άριστη κατάσταση,στα 450€.
Βέβαια ειναι στανταρ φουλ τσοκ, αλλά έχει άλλη κάνη από αυτή που του έκλεψαν φέτος, με εσωτερικά τσοκ.
Θέλω να μου πείτε εάν την είχε κάποιος,τι σημαίνουν τα αρχικά ST και λίγα λόγια για το εν λόγω όπλο..
Skeet and trap

Σκιτ τραπ; Ένας φίλος μου είπε στάνταρ!
Τέλος πάντων, με μια πρόχειρη ματιά στο Ίντερνετ,διάβασα οτι έχει φλαντζες αλλαγής κλίσης στην συσκευασία της.
Το όπλων το έχει ένας ηλικιωμένος και απο οτι μου είπε ο φίλος μου που το θέλει,εναι σχεδόν αχρησιμοποίητο γιατι ο μπάρμπας κυνηγούσε με δίκανο.

τι σημαίνουν τα αρχικά ST και λίγα λόγια για το εν λόγω όπλο..
Spara tutto...τα ρίχνει όλα ;)
Εννοεί ότι είναι magnum.
Πρέπει λογικά να είναι η Α390, η πρώτη της σειράς 390, πιο βαριά από την AL (όπου L=light ) που θεωρείται από κάποιους ούτως ή άλλως, βαριά.
Καρτεροντούφεκο με φουλ κάννη...:cool:...όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε :D

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back