να το κανεις convert mm to gun caliber......γκουγκλαρε το και θα στο βγαλει για να δεις ποσο εισαι στον αυλο απο συσφιξηΕυχαριστω πολυ Κωστα, συνεχιζω την μελετη μου....
http://www.convertunits.com/from/mm/to/caliberΑυλος 18,6 mm to caliber = 0.7322 . Προσπαθω να βρω συσφυξεις : 8/10 ή 9/10 ή 11/10 ωστε αναλογα τις δοκιμες που εχουν κανει συναδελφοι να μπορεσω να αποφασισω. Ο πινακας που ποσταρισες πως δουλευει σε σχεσει με caliber ;
αφου πας σε σφιχτα τσοκακια δεν θα βαλεις το anaconda long range (0.700) θα βαλεις το anaconda stirker (0.670)Ωραια, αρχισα να βγαζω νοημα. Αφου διαβασα και το thread για το Muller UFO λεω οτι....
~ Optima HP Anaconda Long Range ( 0.700" = 17.78 mm => 18.6 - 17.78 = 8,2/10 ) Very Good !
~ Muller UFO ( 11/10 ) Very Good !
~ Kick;s Vortex ( Designed for use with Federal Black Cloud , 0.697" = 17.7 mm => 18.6 - 17.7 = 9/10 ) Very Good !
Ολα δουλευουν σε Λαγο, Γουρουνι, Παπια. Τι λες....
τα 8,2/10 και το 9/10 δεν ξερω πως τα εβγαλες να σου πω την αληθειααφου πας σε σφιχτα τσοκακια δεν θα βαλεις το anaconda long range (0.700) θα βαλεις το anaconda stirker (0.670)
το anaconda striker με 0.670 δες το σε συγκριση μετα με το muller ufoΑφου το site της Pattern Master για το Anaconda Long Range δινει συσφιξη 0.700 της ιντσας, η μετατροπη δινει 17.78 mm,
οποτε αφαιρωντας απο τον αυλο μου που ειναι 18.6 το 17.78 εχω 0,82 mm διαμετρο στομιου ήτοι 8,2/10.
Ομοιως το site kicks Flyer για το Vortex XFULL δινει 0.697 της ιντσας οποτε αντιστοιχει σε 17.7 mm αρα
αυλος 18.6 - 17.7 = 9/10. Λαθος ;
Η στοχος μου ειναι να αγορασω τρια choke : 6/10 , 9/10, 11/10 ωστε μετα απο δοκιμες
(με φυσιγγια: Nitro Magnum Remington, Federal Flight Control 000 Buck, NSI Super Caccia)
να επιλεξω για καθε ενα συγκεκριμενο κυνηγι που κανω, τον καταλληλο συνδιασμο choke για την Beretta 1301 Comp.
χαχαχαχαχα.....φαντασου δλδ αμα το ufo κοβει ανετα στα 60 τι θα κανει το striker......Το Anaconda Striker εχει διαμετρο στομιου για τον αυλο 18,6 ισο με 11,6/10. Ειναι πιο σφιχτο απο το UFO.
Θεωρω οτι ειναι υπερβολη αλλα για μενα δεν σταματα το ψαξιμο...... Πρεπει να πεισθω για να αποφασισω.
τοτε code black duck-high flyer full και καπνισε τα!!!!!!!Το Striker απευθυνεται για αργοκινητους στοχους (Gobbler/Αγριογαλος ή ακινητο αγριογουρουνο / Λαγος).
Ναι εχει φοβερη συγκεντρωση (μολυβδινα/tungsten) σκαγια (Federal 3rd Degree) αλλα ποσο παγκοσμιος πρωταθλητης πρεπει να εισαι .... προσκοπευση (Παπια); χα...χα...
το ξεχασα αυτο για την κανη που εχεις.....Pattern Master Code Black Duck μονο με Porting (τα θελω τα αυτια μου σε 61 cm καννη)
Σε πιο σαιτ αναφέρεστε παιδιά;Καλες τιμες βλεπω στο site σου.