Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αργυρη εγω προτεινα για την Α400, αν το οπλο δεν εχει ολη τη σειρα των τσοκ, και για γενικο κυνηγι το εξωτερικο τσοκ της Beretta με την ονομασια IC, 4 αστρα... Ειναι της Beretta το τσοκ αρα μπορεις να το βρεις σχετικα ευκολα, εχει γυρω στο 50αρικο αν θυμαμαι καλα, και ειναι παρα πολυ καλο σε αποδοση για γενικο κυνηγι...
Ευχαρστω θα το δω....

Για παραδειγμα καποτε ετυχε να κυνηγησω με μια Rem... Με καποιες τουφεκιες στον πινακα η Μ2 ειχε πιο εντονη συγκεντρωση απο τη Rem σε πολλα φυσιγγια... Απο την αλλη οι τουφεκιες της Rem πανω στο θηραμα ειχαν πολυ διαφορετικη φονικοτητα, δεν περιγραφεται αυτο, το βλεπεις...

Για παραδειγμα καποτε ετυχε να κυνηγησω με μια Rem... Με καποιες τουφεκιες στον πινακα η Μ2 ειχε πιο εντονη συγκεντρωση απο τη Rem σε πολλα φυσιγγια... Απο την αλλη οι τουφεκιες της Rem πανω στο θηραμα ειχαν πολυ διαφορετικη φονικοτητα, δεν περιγραφεται αυτο, το βλεπεις...
Όταν μιλάς για Σφιχτη... Τουφεκιά εννοείς κάτι τέτοιο;
http://www.pronews.gr/portal/201603...bed&utm_medium=endscreen&utm_campaign=popular

...........δεν περιγραφεται αυτο, το βλεπεις...
συμφωνώ ως προς την φονικότητα και την καταβολή του θηράματος υπάρχουν κάννες που το κάνουν και αν δεν το ζήσεις σίγουρα δεν περιγράφεται
το έχω δεί κατ επανάληψη στα χρόνια που κυνηγώ......και στα όπλα που έχω αλλάξει μόνο ένα ιταλικό το έκανε η greystone
απ όλα τα άλλα ιταλικά είδα και βλέπω καλές τουφεκιές αλλά την θεαματικότητα της rem και της browning όχι δεν υπάρχει και δεν ξεχνιέται
πάντα προσωπική γνώμη :)

και στα όπλα που έχω αλλάξει μόνο ένα ιταλικό το έκανε η greystone
Μακη για να καταλάβω η greystone σου έκανε καλύτερες τουφεκιες απο οποιαδήποτε αλλο ιταλικό οπλο????
Αν όντως εννοούσες αυτο τοτε ο αυλός των 18,2 αποκτά άλλη αξία με βάση όσα γνωρίζαμε ως τωρα..
ΥΓ όταν λες για την τουφεκιά της μπραουνινγκ εννοείς τις παλιές??

Μακη για να καταλάβω η greystone σου έκανε καλύτερες τουφεκιες απο οποιαδήποτε αλλο ιταλικό οπλο????
είχε σταθερά καλύτερη καταβολή θηράματος σε όλες τις αποστάσεις
Αν όντως εννοούσες αυτο τοτε ο αυλός των 18,2 αποκτά άλλη αξία με βάση όσα γνωρίζαμε ως τωρα..
κατά την γνώμη μου δεν ήταν μόνο το 18,2 αλλά ο συνδυασμός του με τον κώνο που έχει αυτό το όπλο το οποίο δεν ξαναβγήκε και οταν μπεί αγγελία πουλιέται αμέσως
ΥΓ όταν λες για την τουφεκιά της μπραουνινγκ εννοείς τις παλιές??
όλες AUTO5,fusion,evolve,phoenix(2όπλα),b425,gts

Last edited:
συμφωνώ ως προς την φονικότητα και την καταβολή του θηράματος υπάρχουν κάννες που το κάνουν και αν δεν το ζήσεις σίγουρα δεν περιγράφεται
το έχω δεί κατ επανάληψη στα χρόνια που κυνηγώ......
Επειδή δεν μπορώ να το πιάσω αυτο..Δηλαδή ας πούμε οτι τουφεκουσες ενα θήραμα στα 30μ και ήταν σαν να έτρωγε την τουφεκιά στα 15μ?

έπεφτε ξερό ακούνητο
Να κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου..
Μήπως το φυσίγγι ήταν καλό..και ο κυνηγός στα φόρτε του αυτές τις μέρες...
Σε πιστεύω γιατί έχεις αλλάξει αρκετά οπλα..Αλλα απορώ..
Με το συμπαθειο ε:)

Να κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου..
Μήπως το φυσίγγι ήταν καλό..και ο κυνηγός στα φόρτε του αυτές τις μέρες...
Σε πιστεύω γιατί έχεις αλλάξει αρκετά οπλα..Αλλα απορώ..
Με το συμπαθειο ε:)
το έχουν 3 φίλοι ακόμα και λένε τα ίδια
δεν θυμάμαι κάποια μέρα να με προβλημάτισε με ζωντανά πουλιά με διάφορα φυσίγγια

Εχω αλλαξει αρκετα οπλα και αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι καποιες καννες ειναι πιο επιλεκτικες στα φυσιγγια εμποριου.Η χ καννη πηγαινει 5 τυπους η ψ 10 τυπους φυσιγγιων οπως σωστα ανεφερε ο Αρης. Σιγουρα αχρηστη καννη δεν υπαρχει οπως δεν υπαρχει και καννη που σκοτωνει απο μονη της. Απο το καλο υπαρχει ομως παντα το καλυτερο και σιγουρα καποιες τεχνολογιες δεν εξελιχθηκαν τυχαια ουτε μονο και μονο για το μαρκετινγκ. Αλλωστε ολοι μας απο τα οπλα που ειχαμε καποιο εχουμε ξεχωρισει.

Μαλλον σας μπερδεψα. .banana.

Η απορια μου αφορουσε στο ποστ του Γιωργου οτι η vitoria και η belmonte εχουν την ιδια καννη και βγαζουν την ιδια τουφεκια....
Αν ομως δεν ειναι η ιδια καννη, μιλαμε για δυο διαφορετικα οπλα, απλα με ιδιο μηχανισμο ή ιδια οπλα με ιδιες καννες αλλα διαφορετικες τουφεκιες λογω διαφορετικων τσοκ...
Τωρα σας ξεμπερδεψα; .sarcastic.
τώρα μπέρδεψες και εμένα!! .sarcastic.

Για να ξεμπερδευτούμε λοιπόν, από όσο κατάλαβα από τα γραφόμενα των φίλων, το τελικό συμπέρασμα είναι ότι πέρα τον διαφορών στη εμφάνιση, το belmonte και η vitoria είναι δυο όπλα με ίδιο μηχανισμό και κάννη αλλά με διαφορετικά βλητικά αποτελέσματα λόγω διαφορετικών τσοκ...
ή όχι;
.sarcastic.

Να πώ πως το βλέπω εγώ...
Το σύστημα που παίζει μπάλα σε κάθε "μπαμ" είναι:
ΚΥΝΗΓΟΣ - ΟΠΛΟ - ΦΥΣΙΓΓΙ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ - ΘΗΡΑΜΑ*

*αυτό μπορούμε να το θεωρήσουμε σταθερό ως προς τα άτομα του κάθε είδους
Για να καταλάβουμε πόσο χαοτικό είναι το σύστημα σκεφτείτε ότι η κάθε παράμετρος επηρεάζει κάθε μία από τις υπόλοιπες.
Ας σκεφτούμε ότι για να συγκρίνουμε δύο διαφορετικά είδη από κάθε παράμετρο πρέπει να έχουμε σταθερές τις υπόλοιπες. ΔΥΣΚΟΛΟ...ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ θα τολμούσα να πω.
Απλά προσπαθούμε να είναι παρόμοιες.
Περιοδικά το έχω...πλησιάσει για συγκεκριμένα κυνήγια και σε στάνταρ τόπο. Με "έστω ότι ήμουν ο ίδιος σε απόδοση" έτσι?
Δεν κακολογώ κάννες, ούτε και φυσίγγια εύκολα λόγω ότι έχω το παραπάνω στο μυαλό μου.
Πριν που είπα ότι είναι ίδιες οι κάννες το είπα λίγο αφοριστικά. Ίσως το "πανομοιότυπες" να ήταν πιο σωστό. Που μάλλον όπως αποδείχτηκε το είπα βιαστικά και δεν είναι και τόσο ίδιες στο στήσιμο (αυλός, κώνος, είδος τσοκ). Περισσότερο το "ίδιες" που λένε και οι οπλουργοί που έχω μιλήσει να εννοούσαν στα σκοτώματα.

Συμφωνώ σε αυτό που είπαν πολλοί, στο ότι όλα τα όπλα σκοτώνουν αλλά δεν σκοτώνουν το ίδιο!! (τα όπλα εεε?? όχι οι κάννες, το όπλο είναι ένα σύστημα από μόνο του!!o_O)

έχοντας αυτό στο μυαλό μου πάλι, αυτό που λέει ο Altair μου φαίνεται πραγματικό γιατί έχει συνεχόμενες και επαναλαμβανόμενες εμπειρίες ειδικά στο παπί στο ΔΕΛΤΑ, όπως και αυτό που λέει ο Μάκης (γιατί το λέει αναφέροντας ότι μιλάει με πολλές παρατηρήσεις).:)

(αυτά, γιατί νομίζω ότι έσπειρα πανικό με μάλλον ένα κακό σχόλιο .xm.)
:):)

Θα σου πω οτι την έχει φίλος που κυνηγαμε μαζί 3 χρόνια τώρα και τ όπλο δεν έχει κανένα πρόβλημα.έχει ρίξει αμέτρητα φυσίγγια σε τσίχλες πολλά σε φασσες και περιστέρια και δεν έχει παρουσιασει τίποτα.εγώ που εριξα μερικές στο σκοπευτήριο το μονο που δεν μου άρεσε ήτανε το βαρος της γιατί έχω συν.βαρια οπλα.επίσης με ενόχλησε το χτύπημα του κλείστρου αλλά αυτό είναι προσωπικό θέμα.πάντως προβλήματα 0 στα χρόνια που την έχει και παρα πολύ καλες τουφεκιες.ειδικα το 4 άστρα τσοκ μαμά είναι όλα τα λεφτα

Θα σου πω οτι την έχει φίλος που κυνηγαμε μαζί 3 χρόνια τώρα και τ όπλο δεν έχει κανένα πρόβλημα.έχει ρίξει αμέτρητα φυσίγγια σε τσίχλες πολλά σε φασσες και περιστέρια και δεν έχει παρουσιασει τίποτα.εγώ που εριξα μερικές στο σκοπευτήριο το μονο που δεν μου άρεσε ήτανε το βαρος της γιατί έχω συν.βαρια οπλα.επίσης με ενόχλησε το χτύπημα του κλείστρου αλλά αυτό είναι προσωπικό θέμα.πάντως προβλήματα 0 στα χρόνια που την έχει και παρα πολύ καλες τουφεκιες.ειδικα το 4 άστρα τσοκ μαμά είναι όλα τα λεφτα
συμφωνώ σε όλα με μια μεγαλύτερη ένσταση στον θόρυβο του κλείστρου
ο Λεωνίδας όμως έχω την εντύπωση ότι ρωτάει για την lite και όχι την light.....κάνω λάθος Λεωνίδα;;;;;
http://www.berettahellas.com/beretta-a400-lite/

Aν καταλαβα καλα εχεις συνηθισει με βαρια οπλα, ετσι;Μιλαμε παντως για την καινουργια beretta a400 lite με τα συνθετικα μερη που κυκλοφορησε περυσι.Ευχαριστω.:)

Status
Not open for further replies.
Back