H 92 ειναι στη πρωτη φωτογραφια; Αιωνια καψουρα αυτο το οπλο
Νομίζω Στέλιο έχουν διαφορές και στον κορμό, το Μ9 ειναι ποιό μπαταλικο λίγο μάλλον για να γλιτώνουν χρόνο παραγωγής ή για λόγους αντοχής. ολα τα υπόλοιπα ειναι ίδια απ όσο ξέρω
καλησπέρα παιδιά!!!! Επειδή είμαι κάτοχος (νόμιμος) αυτού του μαύρου μπορώ να σας πω μερικές λεπτομέριες....Σαν μοντέλο εμφονίστικε την δεκαετία 70, λιγο διαφορετικό σε ότι αφορά το κουμπί απελευθέρωσης της γεμιστήρας. Έχει διάφορες εκδόσεις όπως η centurion, brigadier, elite, billenium.επετειακές και αλλα. Ανάλογα με το διαμέτριμα 9χ19, 9χ21 imi, 0,40, έχει κ το νούμερο ,92,98,96 αντίστοιχα.Όσο αφορά τα fs,f, g, d, έχουν να κάνουν με το αν το πιστόλι είναι μονής, διπλής ενέργειας,αν έχει decocing,ή αν είναι με εξωτερική σφήρα.ΟΙ αμερικάνοι τοπήραν απο τα μέσα του 80 περίπου ως τα μέσα του 90. Μετά πήραν glock ,sig sauer, h&k όχι μόνο στο στρατό αλλά και σε άλλες μονάδες και υπυρεσίες ασφαλείας .Γύρω στο 2006 υπέγραψαν συμφωνία με την beretta για παραγωγή στην αμερική και κάλυψη των αναγκών τους και ξανα μπήκε σε υπηρεσία... Σε σχέση με την m9 η μόνη διαφορά εντοπίζεται στην ράχη της λαβής όπου είναι πιο ίσια στην m9. Κατα καιρούς έχω βρει σε ένα μόνο κατάστημα κάποια κομμάτια με μικρή κυκλοφορία. Την ΄έχω στην κατοχή μου από το 2008 και οι βολές που έχω κάνει μαζί της σε σκοπευτήριο και εκπαιδεύσεις είναι μερικές χιλιάδες.... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΜΠΛΟΚΗ.