Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα σου πω μια ιστορια:D,μου εφερε καποτε ενας λεβεντης μεσα σε μια βαλιτσα το οπλο του μακαριτη του πατερα του για καθαρισμο και μια εκτιμηση για το πουλησει, Μεσα στο κοντακι βρηκα ενα μαυρο βρακακι με το οποιο ειχε τυλιξει εναν σκασμο κοσμηματα .Στην βαλιτσα στο πισω μερος της επενδυσης ειχε 3 σκληρα πορνοπεριοδικα και καμποσα ευροπουλα μετρητα .Μεγαλος μπερμπαντης ο παππους. .sex hard.Επρεπε να εβλεπες τον γιο του πως του ειχαν γινει τα ματια σαν το πιατακι του καφε
ο γιος πολυ ξηγημενος μου λεει παρε οποιο απο τα χρυσαφικα θελεις,.Παιρνω και εγω την γυναικα μου τηλ και της λεω τι θελεις σταυρο χρυσο ,σκουλαρικα η καδενα να σου φερω.Και τι μου απαντησει η αθεοφοβη δεν μας παρατας το παιδι εχει χεστει μεχρι το λαιμο και εσυ πηρες να μου κανεις πλακα.Τι να πεις αβυσσος η ψυχη της γυναικας

Θα σου πω μια ιστορια:D,μου εφερε καποτε ενας λεβεντης μεσα σε μια βαλιτσα το οπλο του μακαριτη του πατερα του για καθαρισμο και μια εκτιμηση για το πουλησει, Μεσα στο κοντακι βρηκα ενα μαυρο βρακακι με το οποιο ειχε τυλιξει εναν σκασμο κοσμηματα .Στην βαλιτσα στο πισω μερος της επενδυσης ειχε 3 σκληρα πορνοπεριοδικα και καμποσα ευροπουλα μετρητα .Μεγαλος μπερμπαντης ο παππους. .sex hard.Επρεπε να εβλεπες τον γιο του πως του ειχαν γινει τα ματια σαν το πιατακι του καφε
Bonus φυσιγγιακι σε καννη η αποθήκη έχουμε βρει??
Παίζει κ αυτό........ :rolleyes:

Bonus φυσιγγιακι σε καννη η αποθήκη έχουμε βρει??
Παίζει κ αυτό........ :rolleyes:
Οταν ημουν βοηθος στον μαστρο κωστα [καναδος] Ερχεται ενα απογευμα ενας μεγαλοοοοος κυνηγος.hair..Φορουσε ακομα το γιλεκο και τις γαλοτσες Ανοιγει την θηκη βγαζει μια 302 και λεει μεσα στα νευρα Ρε κωστα για κοιτα τι επαθε το μπου@@@@ Το μαγαζι για οσους εχουν ερθει στενομακρο και γεματο κοσμο Το πιανει ο μαστορας ανοιγει το κλειστρο και πεφτει ενα πολυ ωραιο s32 του στοκα .Το τι καντηλι επεσε σε ολες τις γλωσσες δε εχεις ιδεα .Φυσικα ο τυπος εφυγε πετωντας

Last edited:
Α ρε βαγγο και συ περιμενε να φυγει πες του θα σε παρω σε κανα δυο μερες αχαχαχα

Οταν ημουν βοηθος στον μαστρο κωστα [καναδος] Ερχεται ενα απογευμα ενας μεγαλοοοοος κυνηγος.hair..Φορουσε ακομα το γιλεκο και τις γαλοτσες Ανοιγει την θηκη βγαζει μια 302 και λεει μεσα στα νευρα Ρε κωστα για κοιτα τι επαθε το μπου@@@@ Το μαγαζι για οσους εχουν ερθει στενομακρο και γεματο κοσμο Το πιανει ο μαστορας ανοιγει το κλειστρο και πεφτει ενα πολυ ωραιο s32 του στοκα .Το τι καντηλι επεσε σε ολες τις γλωσσες δε εχεις ιδεα .Φυσικα ο τυπος εφυγε πετωντας
Υπήρχε "άνθρωπος" που κουβαλούσε γεμάτο όπλο (με φυσίγγι στην θαλάμη!!!!!) μέσα στην θήκη και στο αυτοκίνητο ταξιδεύοντας προς τον κυνηγότοπο !!!!!!
Στην αρχή νομίσαμε ότι κάνει πλάκα.
4 άτομα στο αυτοκίνητο ...
Φτάσαμε στον κυνηγότοπο ανοίγω το κλείστρο και βλέπω μέσα φυσίγγι.

Λέω συχνά ότι ζούμε από τύχη.

Πρώτη φορά πήγαμε μαζί κυνήγι και τελευταία.

Ενταξει δεν υπαρχει .Το πηγε για κεραμικη ,και μαζι με το μπουτον.βαψαμε και το πλαινο.Ποσο αρπακολλView attachment 44216α δουλεια
Αυτό δεν είναι τίποτα φίλος το εστηλε για κεραμική πλάγιο ρωσικό και του το έβαψαν με τους αμούς που έχει η ρίγα ανάμεσα από της κανες.sarcastic.

Έχει παρατηρήσει κανείς το o ring που έχει ο επικρουστηρας της A400;;;;;; Δυστυχώς μετά τον ετήσιο καθαρισμό το χάσαμε το κορμί. Το χειρότερο είναι ότι φαίνεται να είναι σε έλλειψη.
Να ντουφεκισω τώρα χωρίς αυτό ή θα γίνει μαλ@@@@;;;;Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει για πιο λόγο υπάρχει, δεν το έχω δει και σε άλλο ντουφέκι.

Έχει παρατηρήσει κανείς το o ring που έχει ο επικρουστηρας της A400;;;;;; Δυστυχώς μετά τον ετήσιο καθαρισμό το χάσαμε το κορμί. Το χειρότερο είναι ότι φαίνεται να είναι σε έλλειψη.
Να ντουφεκισω τώρα χωρίς αυτό ή θα γίνει μαλ@@@@;;;;Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει για πιο λόγο υπάρχει, δεν το έχω δει και σε άλλο ντουφέκι.
Εμένα είχε κόψει κάτι παρόμοια ο rings το 690 δεν τα εβρισκα μονα τους πουθενά. Πηγαιναν μαζί με τον ρυθμιστή του εξολκέα. Αγόρασα απο το g-market.gr που έχει οτι νούμερο θες κι έκανα τη δουλεία μου, εχω παραγγείλει καβάντζα.

Last edited:
Εμένα είχε κόψει κάτι παρόμοια ο rings το 690 δεν τα εβρισκα μονα τους πουθενά. Πηγαιναν μαζί με τον ρυθμιστή του εξολκέα. Αγόρασα απο το g-market.gr που έχει οτι νούμερο θες κι έκανα τη δουλεία μου, εχω παραγγείλει καβάντζα.
Σωστός!! Το κακό είναι ότι το συγκεκριμένο δεν έχω ιδέα τι μέγεθος είχε.

εαν θυμαμαι καλα ειναι τα ιδια με την α400.

Παρε την βελονα και πηγαινε σε ενα καλο μαγαζι με βιομηχανικα υλικα και παρε 3-4 να εχεις μαυρα ομως οχι πρασινα

Παρε την βελονα και πηγαινε σε ενα καλο μαγαζι με βιομηχανικα υλικα και παρε 3-4 να εχεις μαυρα ομως οχι πρασινα
Μωρέ λες;;;;
Καταλάβατε για ποιο μιλάω έτσι;;;
Είναι στην βελονα ακριβώς πίσω από το ελατήριο. Το κομμάτι 110 της φωτο. Η λειτουργία του ποια μπορεί να είναι;;;

Attachments

• A400_slide_7.png
    A400_slide_7.png
    271,6 KB · Προβολές: 41
Μωρέ λες;;;;
Είναι στην βελονα ακριβώς πίσω από το ελατήριο. Το κομμάτι 110 της φωτο. Η λειτουργία του ποια μπορεί να είναι;;;
Λογικά για μην τερματίζει μεταλλο με μέταλλο ο επικρουστήρας; ο Βαγγέλης θα ξέρει σίγουρα.

Αυτό πιστεύω κι εγώ. Αν θυμάμαι καλά το είχα ψάξει και νομίζω έχεις δίκιο. Ή 2×1 mm είναι ή 3χ1mm. Δεν θυμάμαι ρε γμτ.
τασο ξερεις ποσα ειχα?
Μωρέ λες;;;;
20220319_203959.jpg

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back