Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
η breda δεν σπάει κλείστρα,,,,,beretta vitoria ειναι το όπλο το είδα στο fb

@θα βάλω και στην ενότητα με τις μπενελι πρόσφατη εμπλοκή σε κυνήγι φάσσας γιατί μας τα έχουν ζαλίσει πώς δεν κάνουν εμπλοκή,,,μετά ο συνάδελφος το γύρισε ότι είχε περάσει από πυκνό και μπήκε κλαδάκι μέσα γκουχου γκουχου
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!! Αυτογεμες που σε βαθος χρονου για χιλιους δυο λογους να μην κανει εμπλοκη.Απλα δεν υπαρχει.;)

Ευριπίδη, πριν μερικά χρόνια την είχα βάλει αγγελία σε ένα έντυπο...

με πήραν 3 άτομα από Κρήτη και μου έλεγαν πόσο πολύ τη θέλουν.....
αν όχι όλοι, 1-2 μου έλεγαν ότι την είχαν σε 2* και ήθελαν οπωσδήποτε τη δική μου με τα 3*

τότε, δεν ευδοκίμησε τίποτε βέβαια γιατί η απόσταση δεν βόλεψε κανέναν !

Ευριπίδη, πριν μερικά χρόνια την είχα βάλει αγγελία σε ένα έντυπο...

με πήραν 3 άτομα από Κρήτη και μου έλεγαν πόσο πολύ τη θέλουν.....
αν όχι όλοι, 1-2 μου έλεγαν ότι την είχαν σε 2* και ήθελαν οπωσδήποτε τη δική μου με τα 3*

τότε, δεν ευδοκίμησε τίποτε βέβαια γιατί η απόσταση δεν βόλεψε κανέναν !
Βάλε φώτο!!!

Επειδή έχω το συγκεκριμένο όπλο,ES 100 beretta vitoria, η φωτογραφία δεν είναι από το εν λόγω όπλο.Καμία σχέση το κλείστρο και ο μοχλός απελευθέρωσης του κλείστρου. Και συγκεκριμένα,δείτε φωτό που έχω ανεβάσει στις ενότητες μπεκάτσα και βελτιώσεις παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα,να δείτε ότι δεν ανήκει σε βιτόρια.Ας μας πει το παληκάρι που την ανέβασε,από τι όπλο είναι...

edit: την έχω από το 2004 και εμπλοκή καμία και δεν είμαι τόσο σχολαστικός στο καθάρισμα.Φέτος θα λύσω το κλείστρο για πρωτη φορά,να κάνω σχολαστικό καθαρισμό τέλος σεζον.

Last edited:
upload pictures
δεν ξερω τι, πως και γιατι.. απλα για να έχουμε να ασχολούμαστε.. είναι γνωστού μου..

@θα βάλω και στην ενότητα με τις μπενελι πρόσφατη εμπλοκή σε κυνήγι φάσσας γιατί μας τα έχουν ζαλίσει πώς δεν κάνουν εμπλοκή,,,μετά ο συνάδελφος το γύρισε ότι είχε περάσει από πυκνό και μπήκε κλαδάκι μέσα γκουχου γκουχου
Θα μας βοηθούσε πολύ ο Παναγιώτης αν ρωτούσε τον φίλο του να του πει πιο όπλο είναι, είμαι της γνώμης ότι είναι Breda παλιάς κοπής, τότε που έβγαζε πανομοιοτηπα όπλα με την Beretta βελτιωμενα όμως στα σημεία, φινίρισμα, ξύλα και μάλλον πρόκειται για κάποιο Altair .

image hosting

Επειδή έχω το συγκεκριμένο όπλο,ES 100 beretta vitoria, η φωτογραφία δεν είναι από το εν λόγω όπλο.Καμία σχέση το κλείστρο και ο μοχλός απελευθέρωσης του κλείστρου. Και συγκεκριμένα,δείτε φωτό που έχω ανεβάσει στις ενότητες μπεκάτσα και βελτιώσεις παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα,να δείτε ότι δεν ανήκει σε βιτόρια.Ας μας πει το παληκάρι που την ανέβασε,από τι όπλο είναι...

edit: την έχω από το 2004 και εμπλοκή καμία και δεν είμαι τόσο σχολαστικός στο καθάρισμα.Φέτος θα λύσω το κλείστρο για πρωτη φορά,να κάνω σχολαστικό καθαρισμό τέλος σεζον.
Κάτοχος και γω της vitoria συμφωνώ με τον Διαμαντή πολύ διαφορετικό το όπλο της φωτο, ίσως να μοιάζει λίγο με την Belmonte αλλά δεν είναι.

Θα μας βοηθούσε πολύ ο Παναγιώτης αν ρωτούσε τον φίλο του να του πει πιο όπλο είναι, είμαι της γνώμης ότι είναι Breda παλιάς κοπής, τότε που έβγαζε πανομοιοτηπα όπλα με την Beretta βελτιωμενα όμως στα σημεία, φινίρισμα, ξύλα και μάλλον πρόκειται για κάποιο Altair .

image hosting

Κάτοχος και γω της vitoria συμφωνώ με τον Διαμαντή πολύ διαφορετικό το όπλο της φωτο, ίσως να μοιάζει λίγο με την Belmonte αλλά δεν είναι.
Το οπλο δεν ειμαι με τιποτα Beretta και φυσικα δεν ειναι βιτορια ες100..το μονο που φερνει ειναι η breda οπου εβαλες φιλε μου...

upload pictures
δεν ξερω τι, πως και γιατι.. απλα για να έχουμε να ασχολούμαστε.. είναι γνωστού μου..
Καμια σχεση με vitoria.ειναι ξεκαθαρα breda altair που κυκλοφορουσε περι του 2008-2010.Υπηρχαν αμφιβολιες για τον τοπο κατασκευης της συνγκεκριμενης breda αν και εγραφε made in italy.

Παιδια θα ρωτησω τον φιλο και θα σας πω ακριβως τι μοντελο ειναι και με τι φυσιγγι το παρουσιασε το συγκεκριμενο θεμα.. Μεχρι να γινει αυτο ομως μιας και ανοιξαμε συζητηση για Beretta και οτι δεν εχουν προβλημα με τα κλειστρα θα σας πω δικη μου εμπειρια.. Ειχα παλιοτερα μια 390 ST και μου εσπαγε τα κλειστρα πληθυντικος γιατι ειχα αλλαξει τρια μεχρι που την εδωσα.. Το σπασιμο γινοταν στο αριστερο αντιστοιχο σημειο απο την φωτογραφια που βαζω.. Να συμπληρωσω οτι το οπλο το ειχα αγορασει απο μαγαζι μεταχειρισμενο αλλα σε καλη κατασταση το οποιο μετα απο αυτα που εκανε το εδωσα ξανα πισω.. για να προλαβω καποιους δεν χρησιμοποιουσα φυσιγγια ιδιογομωσης που μπορει να ειναι με πιο πολλες πιεσεις αλλα γνωστα εμπορικα και καποια συγκεκριμενα.. image url

Σημερινο δωρακι απο τη συζυγο!
mwcVamh.jpg

76cm κανη , 18.3 αυλο και εντελως αντουφεκιστη!
Ωρα να ξεκουραστει η Α400 .my man.

Εχει δοκιμασει κανενας συναδελφος after market τσοκακια στο συγκεκριμενο οπλο να μου προτεινει κατι?
Οπως επισης και τι φυσιγγια "παει" καλυτερα?
Ευχαριστω!

Status
Not open for further replies.
Back