Καλησπέρα Κώστα και καλώς όρισες στην παρέα μας. Αν θέλεις πέρασε από το παρακάτω θέμα για να συστηθείς σε όλους. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις!Καλησπερα παιδια καινουριος στην παρεα σας.Τι γνωμη εχετε για τη beretta a 350 xtrema wild boar εχω ενα εξαμηνο που τη ζαχαρωνω,εχω αλλα 2 οπλα beretta στην κατοχη μου,κυνηγαω γουρουνι φασσα και παπια...??
προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλουΚαλησπερα παιδια καινουριος στην παρεα σας.Τι γνωμη εχετε για τη beretta a 350 xtrema wild boar εχω ενα εξαμηνο που τη ζαχαρωνω,εχω αλλα 2 οπλα beretta στην κατοχη μου,κυνηγαω γουρουνι φασσα και παπια...??
Ευχαριστω κυριε Μακηπροσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου
ποιότητα φθηνή σε υλικά και φινίρισμα με ένα kick off που δεν ξέρω γιατί μου θυμίζει κάτι από σαμπρέλα ποδηλάτου
κάννη optima θετικό θετικότατο αλλά το από που έχει αρχίσει να μπερδεύει πολλούς εδώ και καιρό
τιμή για όλα αυτά υψηλή
επαναλαμβάνω προσωπικές μόνο εκτιμήσεις
αν τι θες μόνο για μόνο γουρούνι προσωπική γνώμη θα έπαιρνα την 1301,την 350 την έχει ένας φίλος δεν μου έχει πει κάτι αρνητικό,έμενα μου φάνηκε αρκετά μπροστοβαρη ειδικά για με την εξτρά αποθήκηΚαλησπερα παιδια καινουριος στην παρεα σας.Τι γνωμη εχετε για τη beretta a 350 xtrema wild boar εχω ενα εξαμηνο που τη ζαχαρωνω,εχω αλλα 2 οπλα beretta στην κατοχη μου,κυνηγαω γουρουνι φασσα και παπια...??
εχω 76αρα στανταρ φουλ μαγκνουμ με τη ριγα που λες και βοηθαει πολυ στη σκοπευτικη γραμμη. την χρησ.σε μπασιματα τσιχλας επι το πλειστον αλλα και σε καρτερια με ψηλωμενα πουλια. αναφερομαι στην 302.φανταζομαι οτι με την 81 θα εχεις ακομα καλυτερη σκοπευτικη γραμμη. τωρα αν ειναι φτιαγμενη για trap ισως τ οπλο να ψηλοτουφεκαει. αυτο πρεπει να δεις. απο κει και περα για καρτερι ειναι οτι καλυτεροEXEI KAPOIOS ΦΙΛΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ 302,303 ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΝΗ 81 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΡΤΕΡΗΣΙΟ ΚΥΝΗΓΙ?ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗ 76 ΑΡΑ MAGNUM ΚΑΝΝΗ?ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η BERETTA ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΤΗΝ 81 ΓΙΑ ΤΡΑΠ,ΜΕ ΦΑΡΔΥΑ ΡΙΓΑ 10 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΜΕ ΤΙ ΑΥΛΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ?ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΥΤΕΡΗ ΚΑΝΝΗ?εχω 76αρα στανταρ φουλ μαγκνουμ με τη ριγα που λες και βοηθαει πολυ στη σκοπευτικη γραμμη. την χρησ.σε μπασιματα τσιχλας επι το πλειστον αλλα και σε καρτερια με ψηλωμενα πουλια. αναφερομαι στην 302.φανταζομαι οτι με την 81 θα εχεις ακομα καλυτερη σκοπευτικη γραμμη. τωρα αν ειναι φτιαγμενη για trap ισως τ οπλο να ψηλοτουφεκαει. αυτο πρεπει να δεις. απο κει και περα για καρτερι ειναι οτι καλυτερο
την εχω σε 18,4 αυλο και σε συγκριση με του κολητου μου ο οποιος εχει μια στανταρ 75 303 σε 71 π. η μονη διαφορα ειναι ελαχιστα πιο στενη η δικια μου λογω τσοκαρισματος αλλα αμελητεα διαφοραΕΥΡΙΠΙΔΗ ΜΕ ΤΙ ΑΥΛΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ?ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΥΤΕΡΗ ΚΑΝΝΗ?
με μπαικαλ σε βλεπω παλι ωχαχωχΣταματησε και επίσημα η παραγωγη της es 100.
Το μαγαζί απο οπου θελω να την παρω κάνει μετακόμιση και θα με εχει στον παγο για κανενα 20 25ημερο.
Λετε να γινει καμια νηλα και να μην βρισκω σε 20 μερες απο τωρα;
Γινεται να μαθω τι στοκ εχει ο εισαγωγεας;
Αχαχαχαχαχα....με μπαικαλ σε βλεπω παλι ωχαχωχ
Θα βρούμε!!!Σταματησε και επίσημα η παραγωγη της es 100.
Το μαγαζί απο οπου θελω να την παρω κάνει μετακόμιση και θα με εχει στον παγο για κανενα 20 25ημερο.
Αποστολή πριν 10μερες που πέρασα από τον καραμανιδη είχε 2 καινούργιες στη βιτρίνα, άμα θες πες μου και πάω και ρωτάω....Σταματησε και επίσημα η παραγωγη της es 100.
το ιδια ακριβως οπλα,απλα με διαφορετικα ονοματα,ειναι οι BENELLI PREMIUM PLUS και BERETTA BELMONTE.Σταματησε και επίσημα η παραγωγη της es 100.
Σταματησε και επίσημα η παραγωγη της es 100.
με μπαικαλ σε βλεπω παλι ωχαχωχ
Kastora μεγαλε αρχοντα επειδη καινεγω παω για αγορα καραμπινας να σου πω τι θα κανεις...baikal mp155 και τα μυαλα στα καγκελα 550 ευρωπαικα και με τα υπολοιπα κερνας ποτακια τις αγριογατες μεχρι να ανοιξει το κυνηγιha haaaΑχαχαχαχαχα....
Μην του λες τέτοια Ευριπίδη....
δεν έχει στοκ η αντιπροσωπεία από καιρόΣταματησε και επίσημα η παραγωγη της es 100.