Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα παιδια καινουριος στην παρεα σας.Τι γνωμη εχετε για τη beretta a 350 xtrema wild boar εχω ενα εξαμηνο που τη ζαχαρωνω,εχω αλλα 2 οπλα beretta στην κατοχη μου,κυνηγαω γουρουνι φασσα και παπια...??
Καλησπέρα Κώστα και καλώς όρισες στην παρέα μας. Αν θέλεις πέρασε από το παρακάτω θέμα για να συστηθείς σε όλους. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις! :)

http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/page-237

Καλησπερα παιδια καινουριος στην παρεα σας.Τι γνωμη εχετε για τη beretta a 350 xtrema wild boar εχω ενα εξαμηνο που τη ζαχαρωνω,εχω αλλα 2 οπλα beretta στην κατοχη μου,κυνηγαω γουρουνι φασσα και παπια...??
προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου
ποιότητα φθηνή σε υλικά και φινίρισμα με ένα kick off που δεν ξέρω γιατί μου θυμίζει κάτι από σαμπρέλα ποδηλάτου
κάννη optima θετικό θετικότατο αλλά το από που έχει αρχίσει να μπερδεύει πολλούς εδώ και καιρό
τιμή για όλα αυτά υψηλή
επαναλαμβάνω προσωπικές μόνο εκτιμήσεις :)

προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου
ποιότητα φθηνή σε υλικά και φινίρισμα με ένα kick off που δεν ξέρω γιατί μου θυμίζει κάτι από σαμπρέλα ποδηλάτου
κάννη optima θετικό θετικότατο αλλά το από που έχει αρχίσει να μπερδεύει πολλούς εδώ και καιρό
τιμή για όλα αυτά υψηλή
επαναλαμβάνω προσωπικές μόνο εκτιμήσεις :)
Ευχαριστω κυριε Μακη
την εχει αγορασει ενασ φιλος και την χρησιμοποιει πολυ στα παπια την εχει περιπου 3 χρονια και δεν του εχει κανει καθολου εμπλοκεσ παρο'ολο
που την κανει ασχημη χρηση και δεν ειναι και τακτικοσ στο καθαρισμα της.Επειδη φετοσ θα φυγω απο αθηνα και θα ανεβω στη βορεια ελλαδα για να μεινω μονιμα ηθελα ενα οπλο για βαλτο πλαστικο γι'αυτο και την κοιτουσα...

αν τι θες μόνο για μόνο γουρούνι προσωπική γνώμη θα έπαιρνα την 1301,την 350 την έχει ένας φίλος δεν μου έχει πει κάτι αρνητικό,έμενα μου φάνηκε αρκετά μπροστοβαρη ειδικά για με την εξτρά αποθήκη

καλησπέρα παιδιά μια βοήθεια ,που θα βρώ βίδα πάππιας για την 302.εφυγε η μπίλια και πατάει ολη επάνω στήν πάππια.

EXEI KAPOIOS ΦΙΛΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ 302,303 ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΝΗ 81 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΡΤΕΡΗΣΙΟ ΚΥΝΗΓΙ?ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗ 76 ΑΡΑ MAGNUM ΚΑΝΝΗ?ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η BERETTA ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΤΗΝ 81 ΓΙΑ ΤΡΑΠ,ΜΕ ΦΑΡΔΥΑ ΡΙΓΑ 10 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ.

EXEI KAPOIOS ΦΙΛΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ 302,303 ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΝΗ 81 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΡΤΕΡΗΣΙΟ ΚΥΝΗΓΙ?ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗ 76 ΑΡΑ MAGNUM ΚΑΝΝΗ?ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η BERETTA ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΤΗΝ 81 ΓΙΑ ΤΡΑΠ,ΜΕ ΦΑΡΔΥΑ ΡΙΓΑ 10 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ.
εχω 76αρα στανταρ φουλ μαγκνουμ με τη ριγα που λες και βοηθαει πολυ στη σκοπευτικη γραμμη. την χρησ.σε μπασιματα τσιχλας επι το πλειστον αλλα και σε καρτερια με ψηλωμενα πουλια. αναφερομαι στην 302.φανταζομαι οτι με την 81 θα εχεις ακομα καλυτερη σκοπευτικη γραμμη. τωρα αν ειναι φτιαγμενη για trap ισως τ οπλο να ψηλοτουφεκαει. αυτο πρεπει να δεις. απο κει και περα για καρτερι ειναι οτι καλυτερο

εχω 76αρα στανταρ φουλ μαγκνουμ με τη ριγα που λες και βοηθαει πολυ στη σκοπευτικη γραμμη. την χρησ.σε μπασιματα τσιχλας επι το πλειστον αλλα και σε καρτερια με ψηλωμενα πουλια. αναφερομαι στην 302.φανταζομαι οτι με την 81 θα εχεις ακομα καλυτερη σκοπευτικη γραμμη. τωρα αν ειναι φτιαγμενη για trap ισως τ οπλο να ψηλοτουφεκαει. αυτο πρεπει να δεις. απο κει και περα για καρτερι ειναι οτι καλυτερο
ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΜΕ ΤΙ ΑΥΛΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ?ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΥΤΕΡΗ ΚΑΝΝΗ?

ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΜΕ ΤΙ ΑΥΛΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ?ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΥΤΕΡΗ ΚΑΝΝΗ?
την εχω σε 18,4 αυλο και σε συγκριση με του κολητου μου ο οποιος εχει μια στανταρ 75 303 σε 71 π. η μονη διαφορα ειναι ελαχιστα πιο στενη η δικια μου λογω τσοκαρισματος αλλα αμελητεα διαφορα

Σταματησε και επίσημα η παραγωγη της es 100.
Το μαγαζί απο οπου θελω να την παρω κάνει μετακόμιση και θα με εχει στον παγο για κανενα 20 25ημερο.
Λετε να γινει καμια νηλα και να μην βρισκω σε 20 μερες απο τωρα;
Γινεται να μαθω τι στοκ εχει ο εισαγωγεας;

Το μαγαζί απο οπου θελω να την παρω κάνει μετακόμιση και θα με εχει στον παγο για κανενα 20 25ημερο.
με μπαικαλ σε βλεπω παλι ωχαχωχ
.very happy.

Θα βρούμε!!!
Σε όλη την Ελλάδα δεν θα βρεις μία vitoria;;;

Α
Αποστολή πριν 10μερες που πέρασα από τον καραμανιδη είχε 2 καινούργιες στη βιτρίνα, άμα θες πες μου και πάω και ρωτάω....

το ιδια ακριβως οπλα,απλα με διαφορετικα ονοματα,ειναι οι BENELLI PREMIUM PLUS και BERETTA BELMONTE.

με μπαικαλ σε βλεπω παλι ωχαχωχ
.very happy.

Αχαχαχαχαχα.....very funny.
Μην του λες τέτοια Ευριπίδη.....sarcastic.
Kastora μεγαλε αρχοντα επειδη καινεγω παω για αγορα καραμπινας να σου πω τι θα κανεις...baikal mp155 και τα μυαλα στα καγκελα 550 ευρωπαικα και με τα υπολοιπα κερνας ποτακια τις αγριογατες μεχρι να ανοιξει το κυνηγιha haaa.yelling..my man.

Είχε και ο Καλκατζακος μια πριν 10 μέρες που είχα δει. Άξιος αντικαταστάτης της είναι η BELMONTE II κοίτα και προς τα κει...
Βάλε στο Google Vitoria Es 100 και όλο και κάποια θα βρεις,αλλιώς πας στην μπελμόντε που είναι η εξέλιξη της και εξίσου πολύ καλό όπλο.

δεν έχει στοκ η αντιπροσωπεία από καιρό
υπάρχουν όμως σε μαγαζιά όπως στον Καραμανίδη που έγραψε ο Χρήστος έχει κι ο Μπεκιάρης 1 στη Ν.Μάκρη και ψάχνωντας όλο και βρίσκεις μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον αλλά όχι κοντά που να μπορείς να το δείς και να το πιάσεις :)

Status
Not open for further replies.
Back