Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Φίλε δε μπορείς να καταλάβεις.οταν είχε χρόνο βρισκόμαστε συνέχεια στα μπασίματα στο ίδιο μέρος και καθόμασταν παραδίπλα.δε θέλω να πω από πού τις κατέβαζε με το 3αει τσοκ κι ένα φυσιγκακι 30 γραμ 8αρι γιατί θα μου πούνε ότι λέω λαλακιες
Εεεμμμ,τι λες??🤣

Καλησπέρα στην ομάδα ενδιαφέρομαι για αγορά μια καραμπινας Beretta Es 100 καινούργιας. Υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει το όπλο να μου πει μια γνώμη??
Έχω την deluxe στη κατοχή μου εδώ και χρόνια δώρο από τον παππού μου για την πρώτη άδεια. Πολύ εύκολο όπλο στο λύσε- δέσε - καθάρισε και δε διαλέγει φυσίγγια. Όπως σου είπαν και τα παιδιά εάν έχει ένα αρνητικό είναι το σύστημα απογέμισης και το γεγονός ότι μόνο τα τελευταία μοντέλα είχαν σφραγίδα ατσάλινων.Την έχω σε 71εκ. και είναι πολύ μανιτζέβελο.
Τώρα , άν είναι να δόσεις 950 ευρουλάκια για το παλιό μοντέλο κοίτα την bellmonte2 που έχει και cut off.

Μόνο από τσίχλες και δισκάκια ξέρουν αυτοί.
Ο Άρης που ξέρει από κυνήγι Μ2 και Maxus.
Aμ πως ?
Θα σου πω.ο Γιώργος έχει χρόνια συμβόλαιο με τη Μπερέτα.και οι 2 είναι δώρο από τη Μπερέτα η μία για αγώνα και η άλλη από τον μπενελι διευθυντή παραγωγής με τον οποίο είναι κολληταρια.εχει όλα τα dt από χορηγίες και τέτοια.του στείλανε επίσης για δοκιμή 692 και 694.το ότι κυνηγάει μόνο με τη greystone εμένα μου λέει πολλά.δεν ασχολείται βέβαια .με παπιά.οταν είχε χρόνο γιατί τώρα ούτε να κλασει προλαβαίνει τα κυνήγια του ήταν τσίχλα φασα τρυγόνια

Έχω την deluxe στη κατοχή μου εδώ και χρόνια δώρο από τον παππού μου για την πρώτη άδεια. Πολύ εύκολο όπλο στο λύσε- δέσε - καθάρισε και δε διαλέγει φυσίγγια. Όπως σου είπαν και τα παιδιά εάν έχει ένα αρνητικό είναι το σύστημα απογέμισης και το γεγονός ότι μόνο τα τελευταία μοντέλα είχαν σφραγίδα ατσάλινων.Την έχω σε 71εκ. και είναι πολύ μανιτζέβελο.
Τώρα , άν είναι να δόσεις 950 ευρουλάκια για το παλιό μοντέλο κοίτα την bellmonte2 που έχει και cut off.
Για μένα να πάρει την 100!

Θα σου πω.ο Γιώργος έχει χρόνια συμβόλαιο με τη Μπερέτα.και οι 2 είναι δώρο από τη Μπερέτα η μία για αγώνα και η άλλη από τον μπενελι διευθυντή παραγωγής με τον οποίο είναι κολληταρια.εχει όλα τα dt από χορηγίες και τέτοια.του στείλανε επίσης για δοκιμή 692 και 694.το ότι κυνηγάει μόνο με τη greystone εμένα μου λέει πολλά.δεν ασχολείται βέβαια .με παπιά.οταν είχε χρόνο γιατί τώρα ούτε να κλασει προλαβαίνει τα κυνήγια του ήταν τσίχλα φασα τρυγόνια
Ποιος είναι ο Γιώργος ?

Για μένα να πάρει την 100!
Δε διαφωνώ , δε θα την άλλαζα με τίποτα. Απλά το καλό με την bellmonte που την είδα από κοντά είναι :
1) καλύτερες βαφές στα μέταλλα
2) ωραίο μαλακό πέλμα
3) σύστημα cut-off
4) σφραγίδα ατσάλινων (η δικιά μου δεν έχει)
Δε μου έρχονται άλλα προς το παρόν , θα συμπληρώσω όμως εάν θυμηθώ.

Θα πω και μείον όμως. Πλαστική σκανδαλοθήκη , για μένα μεγάλο φάουλ μαμά Beretta.

Μια χαρά τα κυνηγάει τα τσιχλακια ο Καλαματιανός!
Γι αυτό μάλλον έκανε κώνο στην Μ2.
Για τις τσίχλες.

Αφού μάθατε πως πάει η ιστορία.
Στα χοντρά τζίφος η υπεροχή.

Είναι φτιαγμένη για τα γραμμάρια που λέει ο Γιούρι αφού!
Εγώ βλέπω ότι διαλέγει φυσίγγια ... άρα 😇 🤫

Last edited:
Ψάχνει για μαλ@κες;
Ούτε να το σκεφτείς.
Να την κρατήσει αυτός πες του.
Ηθελα να του πω και θα του το πω την Δευτερα κιολας με τι κριτηριο κοστολογης αυτο το μετ/νο οπλο σε αυτα τα λεφτα οταν μπορεις να μου πουλησεις μια upland στα 1800 ευρω καινουργια και με την εγγυηση της Θελω να δω τι θα μου πει.Τελος παντων το οπλο το βρηκα απο ενα καλοπαιδο με 66cm κανη αυτο με ανακατεύει ποτε δεν ειχα οπλο με 66 cm άριστο με 5 τσοκ βαλιτσα αγρατζουνιστο 900ευρω στο σπιτι μου πσραδοτεο.
. Steel proof δεν ειναι οποτε ειναι ενας λογος ανασταλτικος για ενδιαφερον μεταπωλησης 70σρα θαλαμη δεν λαμβανετε υποψιν ριχνω παντα μεχρι 36gr στιβαρο οπλο στα 3.200 kg σφιχτες τουφεκιες και καλη διαστρηση ποιοτητα κατασκευης πιστευω οτι θα ειμαι ο τελευταιος αγοραστης για αυτο το συγκεκριμενο οπλο οποτε το παντρεύομαι για το υπολοιπο του βιου μου και θελει χερια και ματια για να το υποστηριξεις στις δυνατοτητες που σου προσφερει αυτη η ξεχωριστη εκδοση της beretta.Εν κατακλειδι ο προσωπικος συλλογισμός μου αυτος ειναι και ακου επ αυτου ενστσσεις.Aξιζει τον κοπο;

Η greystone δεν είναι magnum; Καλύτερα μια 304 τότε.
Θα βρήκαν στην αποθήκη κάποιες εκατοντάδες κάννες απλές και στα αζητητα,από την εποχή της μαγκνουμιτιδας και έβγαλαν καινούργιο μοντέλο για ειδικές περιστασεις.

Ηθελα να του πω και θα του το πω την Δευτερα κιολας με τι κριτηριο κοστολογης αυτο το μετ/νο οπλο σε αυτα τα λεφτα οταν μπορεις να μου πουλησεις μια upland στα 1800 ευρω καινουργια και με την εγγυηση της Θελω να δω τι θα μου πει.Τελος παντων το οπλο το βρηκα απο ενα καλοπαιδο με 66cm κανη αυτο με ανακατεύει ποτε δεν ειχα οπλο με 66 cm άριστο με 5 τσοκ βαλιτσα αγρατζουνιστο 900ευρω στο σπιτι μου πσραδοτεο.
. Steel proof δεν ειναι οποτε ειναι ενας λογος ανασταλτικος για ενδιαφερον μεταπωλησης 70σρα θαλαμη δεν λαμβανετε υποψιν ριχνω παντα μεχρι 36gr στιβαρο οπλο στα 3.200 kg σφιχτες τουφεκιες και καλη διαστρηση ποιοτητα κατασκευης πιστευω οτι θα ειμαι ο τελευταιος αγοραστης για αυτο το συγκεκριμενο οπλο οποτε το παντρεύομαι για το υπολοιπο του βιου μου και θελει χερια και ματια για να το υποστηριξεις στις δυνατοτητες που σου προσφερει αυτη η ξεχωριστη εκδοση της beretta.Εν κατακλειδι ο προσωπικος συλλογισμός μου αυτος ειναι και ακου επ αυτου ενστσσεις.Aξιζει τον κοπο;
Παρτον τώρα τηλέφωνο! Τώρα!

Παναγιώτη αριστερόχειρας δεν είσαι;

Δε διαφωνώ , δε θα την άλλαζα με τίποτα. Απλά το καλό με την bellmonte που την είδα από κοντά είναι :
1) καλύτερες βαφές στα μέταλλα
2) ωραίο μαλακό πέλμα
3) σύστημα cut-off
4) σφραγίδα ατσάλινων (η δικιά μου δεν έχει)
Δε μου έρχονται άλλα προς το παρόν , θα συμπληρώσω όμως εάν θυμηθώ.

Θα πω και μείον όμως. Πλαστική σκανδαλοθήκη , για μένα μεγάλο φάουλ μαμά Beretta.
Η ES-100 ήταν Μπερέτα. Οι Μπελμοντε είναι Ιμπερικα, όχι Μπερέτα.
Για τις βαφές διαφωνώ χαμηλού επιπέδου βγάζουν σκουριτσες ήδη απ' την προθήκη του οπλοπωλειου, το πέλμα είναι κάτι αδιάφορο από την άποψη ότι πολύ εύκολα και φθηνά το φτιάχνεις όπως θες, το cut-off δε μπορώ να κρίνω, γιατί τα όπλα μου έχουν και η σφραγίδα θεωρώ ότι είναι ολίγο αδιάφορη μιας και τα απλά ατσάλινα θα τα ρίχνουν όλα τα όπλα που είναι χρωμιωμενα και σωστά συντηρημένα με 3* και ανοιχτοτερα.
Οι Μπελμοντε δεν έχουν ποιοτικά καμιά σχέση με τις ES-100, για μένα είναι κατώτερες κι έχουν αναφερθεί κι από κατόχους κατασκευαστικά θέματα εδώ στο φόρουμ (στραβες ρίγες, ωοειδές στόμιο κάννης κ.ο.κ.).

Ο σαλαβαντακης
Αφού είναι σκοπευτής πες του να έρθει μια μέρα να την δοκιμάσετε να δούμε και εμείς τι κάνει σε σχέση με την δική σου.
Ένα #3-4 και ένα #8-9 φτάνουν για συγκριτικά.
4 φυσίγγια.
Βάλτε το 3*.
========================
σφιχτες τουφεκιες και καλη διαστρηση
στα ψιλά σκάγια και χαμηλά γραμμάρια μην ξεχνιόμαστε
Aξιζει τον κοπο;
Για 1800€ όχι, αν το αγοράσεις όμως θα κάνουμε δοκιμές.
Αυτό είναι θετικό.

Αφού είναι σκοπευτής πες του να έρθει μια μέρα να την δοκιμάσετε να δούμε και εμείς τι κάνει σε σχέση με την δική σου.
Ένα #3-4 και ένα #8-9 φτάνουν για συγκριτικά.
4 φυσίγγια.
Βάλτε το 3*.
========================

στα ψιλά σκάγια και χαμηλά γραμμάρια μην ξεχνιώμαστε

Για 1800€ όχι, αν το αγοράσεις όμως θα κάνουμε δοκιμές.
Αυτό είναι θετικό.
Τώρα ειδικά τον ξεχνάς.ουτε εμείς δεν το βλέπουμε πλέον με τις υποχρεώσεις της εθνικής σκητ ως προπονητή.δε νομίζω ότι βγάζει άδεια καν πια εκτός κι αν το κάνει μόνο και μόνο για τον συλλογο

Status
Not open for further replies.
Back