Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αφού είναι σκοπευτής πες του να έρθει μια μέρα να την δοκιμάσετε να δούμε και εμείς τι κάνει σε σχέση με την δική σου.
Ένα #3-4 και ένα #8-9 φτάνουν για συγκριτικά.
4 φυσίγγια.
Βάλτε το 3*.
========================

στα ψιλά σκάγια και χαμηλά γραμμάρια μην ξεχνιόμαστε

Για 1800€ όχι, αν το αγοράσεις όμως θα κάνουμε δοκιμές.
Αυτό είναι θετικό.
Για το άλλο λέει με 900 €

Αν βρει ο φίλος μια de luxe έχει λύσει τα θεμα όπλο.Ουτε σκουριές πετάει όπως η απλή μιας και δεν είναι ματ.
Έχει καλύτερα ξύλα από την απλή και γενικά είναι ένα όμορφο κλασσικό οπλο.
Δεν ξέρει τι πάει να πει εμπλοκή

Παρτον τώρα τηλέφωνο! Τώρα!
Για εξηγησετο λιγο παρακαλω γιατι αυτο το κατεπειγον;Το παιδι δικο μου ειναι μιλαγα μιση ωρα στο τηλεφωνο και ανεξαρτητα αν προβω σε αγορα του οπλου θελησε να συναντηθουμε προσεχως στην Ηπειρο για φασσες να γνωριστουμε και απο κοντα.

Για εξηγησετο λιγο παρακαλω γιατι αυτο το κατεπειγον;Το παιδι δικο μου ειναι μιλαγα μιση ωρα στο τηλεφωνο και ανεξαρτητα αν προβω σε αγορα του οπλου θελησε να συναντηθουμε προσεχως στην Ηπειρο για φασσες να γνωριστουμε και απο κοντα.
Τι να σου εξηγήσω? 900ε και τέτοιο όπλο δεν ξαναβρισκεις!

Η ES-100 ήταν Μπερέτα. Οι Μπελμοντε είναι Ιμπερικα, όχι Μπερέτα.
Για τις βαφές διαφωνώ χαμηλού επιπέδου βγάζουν σκουριτσες ήδη απ' την προθήκη του οπλοπωλειου, το πέλμα είναι κάτι αδιάφορο από την άποψη ότι πολύ εύκολα και φθηνά το φτιάχνεις όπως θες, το cut-off δε μπορώ να κρίνω, γιατί τα όπλα μου έχουν και η σφραγίδα θεωρώ ότι είναι ολίγο αδιάφορη μιας και τα απλά ατσάλινα θα τα ρίχνουν όλα τα όπλα που είναι χρωμιωμενα και σωστά συντηρημένα με 3* και ανοιχτοτερα.
Οι Μπελμοντε δεν έχουν ποιοτικά καμιά σχέση με τις ES-100, για μένα είναι κατώτερες κι έχουν αναφερθεί κι από κατόχους κατασκευαστικά θέματα εδώ στο φόρουμ (στραβες ρίγες, ωοειδές στόμιο κάννης κ.ο.κ.).
Δεν γνώριζα για κατασκευαστικές αστοχίες , δεν ξέρω και κανέναν να το έχει δουλέψει. Μετέφερα ότι είδα από κοντά και μου έκανε εντύπωση.

Άκου τι παίχτηκε μ αυτό τ όπλο.οταν βγήκε τρέξανε και τη πήρανε όλοι.μετα δε μπορούσανε να το διαχειριστούνε και τις πουλήσανε.ο μα&€#@ δηλαδή εγώ όταν τις πουλουσανε στα Χανιά δεν ήθελε να πάρει.τωρα τις ψαχνουνε πάρα πολλοί και δεν υπάρχουνε.ακρινως το ίδιο σκηνικό γίνεται και στην Ιταλία.πριν 2-3 μήνες έβγαλες ένας μια στο car κούτα στο 1000αρικο.μεχρι να κάνεις κιχ έφυγε.ουτε ώρα δεν έμεινε στην αγγελια
Έχει νοσταλγία ο κόσμος‼️

Δεν γνώριζα για κατασκευαστικές αστοχίες , δεν ξέρω και κανέναν να το έχει δουλέψει. Μετέφερα ότι είδα από κοντά και μου έκανε εντύπωση.
Ήταν ένα απ' τα όπλα που είχα περιεργαστεί 2-3 φορές από κοντά πριν 3 χρόνια, όταν έψαχνα για καινούριο.
Αν και σε "λάθος" θέμα, σήμερα περιεργάστηκα ένα Ατα σκοπευτικό από κοντά, λίγων μηνών, το κλείσιμο του ήταν σφιχτό (ακόμη), ωραία ξύλα εφαρμογές, καλές τουφεκιές, ματ βαφή Καννών μέτρια, γρατσουνιεται και φεύγει μάλλον εύκολα

Αν κυνηγάς τα πάντα τα 3" χρειάζονται Παναγιώτη και ειδικά σε λίγο με τα ατσάλια.
Το θέμα είναι ότι της αγοράσαμε προ 25ετιας έτσι(θύματα του Ντέρτι Χάρρυ) κ ανάθεμα αν ρίξαμε 30 μαγκ./μλκ μου‼️ που δεν αγόρασα την απλή την Γκολντ Χάντερ με αυλό 18.4 κ 70 θαλάμη‼️

Το θέμα είναι ότι της αγοράσαμε προ 25ετιας έτσι(θύματα του Ντέρτι Χάρρυ) κ ανάθεμα αν ρίξαμε 30 μαγκ./μλκ μου‼️ που δεν αγόρασα την απλή την Γκολντ Χάντερ με αυλό 18.4 κ 70 θαλάμη‼️
Την έχει φίλος και του ανασταίνονται τα γουρούνια 🤣
Πλάκα κάνω δεν φταίει το όπλο.

IMG_20221204_115658~2.jpg

Status
Not open for further replies.
Back