Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Αυτο με την πυκνοτητα το ειδα και εγω.... cubic centimeter...Αυτο με την αποσταση απιστευτο αλλα κρινοντας απο την προσκοπευση αληθινο....Αντε τωρα να σε αφησει ο εγκεφαλος να βαλεις τετοια προσκοπευση...Τι οπλο ειπαμε οτι ειναι...Beretta...εγω εχω ΑΤΑ που ειναι αντιγραφη Beretta,της εχω κανει και κωνο...Συμπερασμα, τι οπλαρα εχω που@@@στης...?

Αντε τωρα να σε αφησει ο εγκεφαλος να βαλεις τετοια προσκοπευση...
Γιατί ποιος άλλος ρίχνει στα 100m εκτός από εμένα και τον ξάδερφο ? 😂
Έχουν φάει κάτι 3" Federal BB, πεντάδες εκεί πάνω που ήταν όλα δικά τους.
Όλο και έπεφτε από κάνα χαζό.

Τώρα μεγάλωσα όμως και φρονίμεψα. 😂

Φιλαρακι εμπειριες απο τετοια κυνηγια δεν εχω οποτε δεν ξερω και δεν μιλαω...απλα ειδα το βιντεο καμμια δεκαρια φορες για να πιστεψω αυτην την προσκοπευση...και παρολα αυτα πιστευω οτι αν μου τυχαινε εμενα δεν υπηρχε περιπτωση να εβαζα τετοια προσκοπευση...για να τα κανεις αυτα θελει πολλες κυνηγετικες εμπειριες και εικονες με το συγκεκριμενο θηραμα...Αλλα να μην ξεχναμε οτι ο εγκεφαλος μας ειναι ο πιο δυνατος υπολογιστης απλα θελει να τον εχεις φορτωσει με σωστα δεδομενα και πολλες εικονες(μεγεθος θηραματος,ταχυτητα θηραματος,αποσταση θηραματος) για να σου δωσει σωστα αποτελεσματα...και ολα αυτα γινονται συνειδητα αλλο που επειδη γινονται αυτοματοποιημενα και σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα νομιζουμε οτι γινονται υποσεινηδητα...αποψη μου..

Καλημέρα σε όλους τους berettaκηδες. Το τελευταίο διάστημα ψάχνω και εγώ να αγοράσω ενα μεταχείρισμενο όπλο διότι οι καιροί δύσκολοι και οι υποχρεώσεις πολλές για καινούργιο όπλο. Βλέπω όμως κάτι τυπάδες πουλάνε όπλα 20-30 χρονών (α301-2-3, Α391 urika- teknys) 800 εως 1100 ευρώ(σε καλή έως άψογη κατάσταση). Και ρωτάω εγώ, γιατί να αγοράσω μια α302 800 ευρώ και να μην δώσω αλλά 200 ευρώ και να πάρω την a300 outlander καινούρια ή γιατί να αγοράσω μια teknys 1100 ευρώ όταν με τα ίδια λεφτά αγοράζω μεταχειρισμένη α400 και με αλλα 300 ευρώ αγοράζω την a400 lite καινούρια;
Έχουν κάτι τόσο ιδιαίτερο οι παλιές οι Beretta που δικαιολογούν τέτοιες τιμές;

Καλημέρα σε όλους τους berettaκηδες. Το τελευταίο διάστημα ψάχνω και εγώ να αγοράσω ενα μεταχείρισμενο όπλο διότι οι καιροί δύσκολοι και οι υποχρεώσεις πολλές για καινούργιο όπλο. Βλέπω όμως κάτι τυπάδες πουλάνε όπλα 20-30 χρονών (α301-2-3, Α391 urika- teknys) 800 εως 1100 ευρώ(σε καλή έως άψογη κατάσταση). Και ρωτάω εγώ, γιατί να αγοράσω μια α302 800 ευρώ και να μην δώσω αλλά 200 ευρώ και να πάρω την a300 outlander καινούρια ή γιατί να αγοράσω μια teknys 1100 ευρώ όταν με τα ίδια λεφτά αγοράζω μεταχειρισμένη α400 και με αλλα 300 ευρώ αγοράζω την a400 lite καινούρια;
Έχουν φήμη. Αν σου ταιριάζουν τα κοντάκια τους, πάρε win sx4 η franchi affinity καινούργια.

Να δώσεις 800 να πάρεις φρανκαρα καινουργια να τελειωνεις

Να δώσεις 800 να πάρεις φρανκαρα καινουργια να τελειωνεις
Η αλήθεια είναι κατά εκεί με κόβω αν λάβουμε υπόψιν ότι τόσα ζητάνε για μεταχειρισμένα όπλα 30 χρονών. Τουλάχιστον ας πάρω μια καινουρια καραμπίνα με αυτά τα λεφτά

Last edited:
Ο άνθρωπος έγραψε στο Beretta team και τα όπλα που αναφέρει, Beretta είναι, άρα;
Τι σχέση έχει η franchi και η Winchester; Γιατί μου θυμίζετε Facebook; 😭
Τράβα ρε στις φασολιες σου που έχεις και άποψη εσύ που πήρε μιξους.αν είναι δυνατόν δηλαδη

Status
Not open for further replies.
Back