Καλοριζικο, ομορφα να περασετε!!!
Καλοριζικο, ομορφα να περασετε!!!
Κάνε κρατεί, θα πάρεις και άλλα.Σας ευχαριστώ πολύ παίδες για τις ευχές! Καλή σεζόν να έχουμε όλοι, μακριά από δυσάρεστα.
@tasos hunter Δυο κουτάκια... 206 formula για τα ασημένια και GM3 fast για τα τσιχλοκότσυφα, για αρχή.
Δεν αγχώνομαι, σιγά σιγά σαν τα μυρμήγκια.Κάνε κρατεί, θα πάρεις και άλλα.
Αυτή τη βίδα φίλος που τη βρίσκουμε; ταιριάζει σε 304, 390 ;ΤΟΎΜΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
free picture upload
Το μόνο που θες είναι μια λάιτ βίδα αν θες να κατεβάσεις 100γρ
Δεν ξέρω πάρε vendors ένα τηλέφωνοΑυτή τη βίδα φίλος που τη βρίσκουμε; ταιριάζει σε 304, 390 ;
Ε
Καλοντουφεκο, να'σαι γερός να το χαρείς.
Ευχαριστώ!!!Ε
Με γειά, να'σαι γερός να το χαρείς.
Το θέμα είναι να καταλάβουμε ότι τα λειοκανα δεν είναι ραβδωτα. Μετά όλα είναι πιο εύκολα. Αν θέλεις να πετύχεις πουλί στα 80 μέτρα, θα ψάχνεσαι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.Μπορει να γραψει καποιος στα ποσα μετρα πρεπει να δοκιμαζουμε το καθε τσοκ και τι αποδοση πρεπει να παρουσιαζει
Πχ το 4 στα 25-70 τα εκατο αποδοση στον κυκλο;;;
Και παει λεγοντας
Εννοω για να ελεξουμε τα τσοκ του οπλου μας
Σε ευχαριστώ Σπύρο.https://www.hunterslife.gr/forums/threads/beretta-team-Αρχείο.100/page-409#post-495078
Αντρεα αν εχεις την 350 δεν αξιζει η plus
Άμα σε τρώει το τσεπακι σου πάρε ένα πολύ εργαλείο να κάνεις την δουλειά σου "Α300 Ultima"Σε ευχαριστώ Σπύρο.
Eμ αυτό είναι το κακό ότι με τρώει και ψαχνωμε...Άμα σε τρώει το τσεπακι σου πάρε ένα πολύ εργαλείο να κάνεις την δουλειά σου "Α300 Ultima"
Για τι κυνήγια; Ριχνεις μασουρια;Eμ αυτό είναι το κακό ότι με τρώει και ψαχνωμε...
Αν και δεν έχω παράπονο από 350 θέλω το κάτι παραπάνω,,,
Αυτή είναι μόνο για βαρβάτα θηράματα,,,Για τι κυνήγια; Ριχνεις μασουρια;
Εαν το κυνηγι μου απαιτουσε να ριχνω στα 80 μετρα και ηταν η πλειοψηφια των βολων μου σε εκεινα τα μετρα, τοτε θα εψαχνα μεχρι να βρω την ικανοτητα και την καλυτερη βολη σε εκεινα τα μετρα φιλε μουΤο θέμα είναι να καταλάβουμε ότι τα λειοκανα δεν είναι ραβδωτα. Μετά όλα είναι πιο εύκολα. Αν θέλεις να πετύχεις πουλί στα 80 μέτρα, θα ψάχνεσαι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Βλητικά δεν νομίζω να πάρεις κάτι πολύ παραπάνω,εργονομικά λόγω άλλου kick off κ κοντάκι δεν ξέρω...Eμ αυτό είναι το κακό ότι με τρώει και ψαχνωμε...
Αν και δεν έχω παράπονο από 350 θέλω το κάτι παραπάνω,,,
ούτε με το kick off εχω προβλημα ουτε με το κοντακι..οποτε δεν νομιζω να αξιζει αυτη την πολυ μεγαλη διαφορα στην τιμη,,,,Βλητικά δεν νομίζω να πάρεις κάτι πολύ παραπάνω,εργονομικά λόγω άλλου kick off κ κοντάκι δεν ξέρω...