Στις περισσότερες περιπτώσεις λένε ότι θέλει να ακούσει ο αγοραστήςΕγώ δεν μπορώ να καταλαβω πως με στενότερο αύλο έχει μειωμένη ανάκρουση, όπως γράφει στα χαρακτηριστικά...
πω... για μαθε γιατι με ενδιαφερει... το εχω σκεφτει κι εγω οτι μπορει να συμβειΤο παρακάτω συνέβη προχθές σε γνωστό ενός φίλου σε Μπερέτα a400xplor action αγορασμενη μάλλον το 12.ξερει κάποιος πως λέγεται το συγκεκριμένο ανταλλακτικό στ αγγλικα να ψάξουμε να το βρούμε στο Μπερέτα store γιατί ο άνθρωπος δε θέλει κολλήσεις και τέτοια
View attachment 91368
Ε γι αυτό ρωταω γιατί εδώ στη Μπερέτα ελλας μπορεί να ζητήσουνε και κάνα σπίτιπω... για μαθε γιατι με ενδιαφερει... το εχω σκεφτει κι εγω οτι μπορει να συμβει
Bolt carrierΤο παρακάτω συνέβη προχθές σε γνωστό ενός φίλου σε Μπερέτα a400xplor action αγορασμενη μάλλον το 12.ξερει κάποιος πως λέγεται το συγκεκριμένο ανταλλακτικό στ αγγλικα να ψάξουμε να το βρούμε στο Μπερέτα store γιατί ο άνθρωπος δε θέλει κολλήσεις και τέτοια
View attachment 91368
Ισχύει.Ενας καλός μάστορας θα το κάνει καλύτερο από το εργοστασιακό.Εγώ προσωπικά θα το κολλούσα σε ένα καλό μάστορα.
Είσαι σίγουρος; Γιατί στο εξωτερικό που κοίταξα 700 -800 ευρώ το ζητάνε.Ε γι αυτό ρωταω γιατί εδώ στη Μπερέτα ελλας μπορεί να ζητήσουνε και κάνα σπίτι
Αφού και η beretta κολλημένο το είχε γιατί να μην γίνει προσπάθεια να ξανακολληθει;Το παρακάτω συνέβη προχθές σε γνωστό ενός φίλου σε Μπερέτα a400xplor action αγορασμενη μάλλον το 12.ξερει κάποιος πως λέγεται το συγκεκριμένο ανταλλακτικό στ αγγλικα να ψάξουμε να το βρούμε στο Μπερέτα store γιατί ο άνθρωπος δε θέλει κολλήσεις και τέτοια
View attachment 91368
Άρα το ξεχναμεΕίσαι σίγουρος; Γιατί στο εξωτερικό που κοίταξα 700 -800 ευρώ το ζητάνε.
Το έβαλα κι έτσι δε το βγάζει άρα πιθανώς δεν εχουνεBolt carrier
Αυτο ειναι ενιαιο με το κλειστρο ή το κλειστρο ειναι ξεχωριστο απο τον σιδηροδρομο?Γιατι ετσι οπως το βλεπω εγω φαινεται να ειναι η πρωτη περιπτωση και η αγορα κλειστρου ειναι σαν να αγοραζεις οπλο και δεν πιστευω να το στελνουν απ'εξω...αν ειναι η δευτερη περιπτωση τοτε ενταξει....Παντως αν ειναι ενιαιο κομματι ειναι λιγο μ@λακια η φαση και θα χρειαστει να παει σε κολλημα αναγκαστικα...Το παρακάτω συνέβη προχθές σε γνωστό ενός φίλου σε Μπερέτα a400xplor action αγορασμενη μάλλον το 12.ξερει κάποιος πως λέγεται το συγκεκριμένο ανταλλακτικό στ αγγλικα να ψάξουμε να το βρούμε στο Μπερέτα store γιατί ο άνθρωπος δε θέλει κολλήσεις και τέτοια
View attachment 91368