Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Όπου υπάρχει κόλληση και όχι μασίφ μέταλλο είναι πιθανό σημείο αστοχίας, δες ρίγες, δαχτυλίδια στην κάνη κτλ ανεξάρτητα από κατασκευαστή
Δεν έχω δει πολλές ρίγες και δαχτυλίδια ξεκολλημενα

Θα σου πω οι κολλήσεις δεν είναι ακριβώς ασημοκοληση αλλά ένα μίγμα με μεγάλο ποσοστό .Τι σου έγραψα, οι οδηγοί του εμβόλου που σπρώχνει τα κλείστρα σε όπλα αερίων λέω με πριτσίνια π χ(302 Μπερέτα) και λέω θα μπορούσε να είναι μονοκόμματο κομμάτι οδηγοί με κύλινδρο και δεν το έκαναν και έβαλαν πριτσίνια, άρα γιατί να μην επιτρέπετε να είναι οι οδηγοί κολλημένοι.Ασχετως αν είναι σωστό ή όχι .Εξάλλου δε γνωριζουμε αν εξέτασε κάποιο λεπτομερώς το όπλο αφού πέρασε τεστ δοκιμών ,για να αποφανθεί ότι απαγορεύεται ίσως ένα τέτοιου είδους δέσιμο οδηγών κλείστρου.
Κάποια στιγμή σταμάτησαν να βάζουν δύο πριτσίνια και άρχισαν την ηλεκτροκόλληση. Έχω και από τις δύο.

Αν κάποιες bereta είχαν κανη Remington και κοντάκια με φλάντζες beneli,θα ήταν τα καλύτερα ντουφέκια.
Αν ήταν αλήθεια αυτό, θα το έκανε η μπερετα μόνη της και δεν θα περίμενε εμάς να της το πούμε...

Φιλικά προς όλους, πιστεύω πως όταν μάθουμε να βαράμε εκεί που θέλουμε θα ξεχάσουμε πολλά από τα "προβλήματά μας".

Κάποια στιγμή σταμάτησαν να βάζουν δύο πριτσίνια και άρχισαν την ηλεκτροκόλληση. Έχω και από τις δύο.
Ειναι αληθεια οτι με το καιρο τα πριτσινια βγαζουν τζογο, και αν ριχνεις και κανενα φουρνελο ακομα χειροτερα

Αμα είναι μαλάκες σαν εμένα δεν θέλουν ιδιαίτερο λόγο.
Εχουν αρχισει και ψαχνουν παλαια μοντελα πολλοι κυνηγοι Εγω παντως δεν εχω καταλαβει τι προσφερει παραπανω μια maxus απο μια fusion η gold η μια a 400 απο μια 391

Πριτσινια ειχαν καποιες 301 προς το τελος λιγο πριν αντικατασταθουν απο την 302
Ωραία.
Αρα Α300 και κάποιες 301 κολλητες-νταμάρια.
Μετα πριτσίνια.
Μην συγκρίνουμε κλείστρα.
Φαίνεται στην φωτό το αυτάκι..

Ωραία.
Αρα Α300 και κάποιες 301 κολλητες-νταμάρια.
Μετα πριτσίνια.
Μην συγκρίνουμε κλείστρα.
Φαίνεται στην φωτό το αυτάκι..
ετσι ειναι οπως τα λες ,αλλα ακομα και αυτο το νταμαρι βρισκουμε τροπο και το κατεδαφιζουμε

Status
Not open for further replies.
Back