τον πηρα εγω ,δεν την δινει την εχει σε καραντιναΕυκαιρία μεγάλη!! ..SILEXTIKIA!!!!!!!
Με το ζόρι κρατιέμαι να τον πάρω ένα τηλ..![]()
![]()
τον πηρα εγω ,δεν την δινει την εχει σε καραντιναΕυκαιρία μεγάλη!! ..SILEXTIKIA!!!!!!!
Με το ζόρι κρατιέμαι να τον πάρω ένα τηλ..![]()
![]()
Ο φίλος μπερδεύτηκε δεν είναι αυτό το μοντέλο σηλεχτικια , είναι το άλλο με την χρυση σκανδάληΣου βρηκα αυτο που εψαχνες silextikia mpenelli ,πριν την παρεις να την πας στο γιατρο γιατι μπορει να εχει χτικιο https://www.car.gr/xyma/view/41574112-mpeneli-m1-silextikia
Φίλε πνίγηκα από τα γέλια.Σου βρηκα αυτο που εψαχνες silextikia mpenelli ,πριν την παρεις να την πας στο γιατρο γιατι μπορει να εχει χτικιο https://www.car.gr/xyma/view/41574112-mpeneli-m1-silextikia
Παιδιά και 20 να έχουν σπάσει παγκοσμίος στο σημείο αυτό σημαίνει ότι πονάει εκεί.Εννοειτε ότι δεν θα σπάσουν όλα.Κωστα εννοειται σεβομαστε το εργοστασιο BERETTA-BENELLI.εσυ μπορει να εχεις ριξει 3 καραβια φυσιγγια κ σαφως ΔΕΝ...το θεμα ειναι οτι η εταιρεια ζηταει 2 χιλιαρικα κ μια στο εκατομμυριο μπορει να σου σπασει μες στη μουρη.επιμενω γιατι κολλαει το κλειστρο κ δεν το τοποθετει πανω σε βαση?
Ποιός ξέρει Γιάννη; Αυτός που το σχεδίασε ξέρει μόνο. Πάντως προσφέρει ευκολία στο χρήστη να είναι όλα μαζί ένα κομμάτι, η αλήθεια είναι. Το όπλο εργονομικά είναι πολύ σούπερ, εδώ που τα λέμε (για εμένα). Μου ταιριάζει πολύ καλά. Και ρίχνει πολύ γλυκά.Κωστα εννοειται σεβομαστε το εργοστασιο BERETTA-BENELLI.εσυ μπορει να εχεις ριξει 3 καραβια φυσιγγια κ σαφως ΔΕΝ...το θεμα ειναι οτι η εταιρεια ζηταει 2 χιλιαρικα κ μια στο εκατομμυριο μπορει να σου σπασει μες στη μουρη.επιμενω γιατι κολλαει το κλειστρο κ δεν το τοποθετει πανω σε βαση?
Αν όντως πονάει εκεί σίγουρα θα διορθωθεί (αν δεν έχει διορθωθεί ήδη). Τουλάχιστον θα πρέπει να είναι προσιτό το ανταλλακτικό, της τάξεως το πολύ 100 ευρώ.Παιδιά και 20 να έχουν σπάσει παγκοσμίος στο σημείο αυτό σημαίνει ότι πονάει εκεί.Εννοειτε ότι δεν θα σπάσουν όλα.
Συν ότι είναι πολλά που δεν ακούγονται γτ δεν ασχολούνται όλοι με ίντερνετ.
Σε εμενα πες το να τις πουλήσουμε μαζί.και δεν καθαριζω παραπάνω απο 2 φορές τον χρονο... θα δειξει Κωστα αν βγαλει κατι θα ειμαι ο πρωτος που θα το πω
Σου βρηκα αυτο που εψαχνες silextikia mpenelli ,πριν την παρεις να την πας στο γιατρο γιατι μπορει να εχει χτικιο https://www.car.gr/xyma/view/41574112-mpeneli-m1-silextikia
Έχεις δίκιο. Αυτό που λέω είναι ότι όλα λίγο πολύ, κάπου πονάνεΚωστα εννοειται σεβομαστε το εργοστασιο BERETTA-BENELLI.εσυ μπορει να εχεις ριξει 3 καραβια φυσιγγια κ σαφως ΔΕΝ...το θεμα ειναι οτι η εταιρεια ζηταει 2 χιλιαρικα κ μια στο εκατομμυριο μπορει να σου σπασει μες στη μουρη.επιμενω γιατι κολλαει το κλειστρο κ δεν το τοποθετει πανω σε βαση?
Ρε μήπως να βάλω την Α400 για πούλημα και να κρατήσω την βιτορια;Ας μας πει ο φίλος Ευριπίδης όταν δει το μύνημα, τι φυσίγγια ρίχτηκαν με την Α400 που έσπασε.Και γενικά τι φυσίγγια ρίχνει ο κάτοχος.
Ευχαριστω
Δες και τις χραπα χρουπαΚοντά 1.700 πλέων η Α400 lite στον καλκ.
Εντάξει το έχουν γ@μησει το θέμα....
Άς μείνουν απούλητες μερικά χρόνια μέχρι να τις βάλουν σε προσφορά και να έρθουν πιό κοντά στην πραγματική τους αξίαΚοντά 1.700 πλέων η Α400 lite στον καλκ.
Εντάξει το έχουν γ@μησει το θέμα....
Επρεπε να το είχες κάνει ήδη.Ρε μήπως να βάλω την Α400 για πούλημα και να κρατήσω την βιτορια;
Εγώ αυτό είπα.....Να τα ξεφορτωθούμε τώρα που είναι νωρίς τα παλιοτενεκεδακιαΡε μήπως να βάλω την Α400 για πούλημα και να κρατήσω την βιτορια;