Μην το πάρεις τόσο στενό αν και στρώνει ωραία.View attachment 72728 Αυτό το τσοκ το έχει δοκιμάσει κάποιος είναι extra full
Το έχω αγοράσει το είχε προσφορά 18 ευρώ και όταν το έπιασα είναι μισό κιλό δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.Μην το πάρεις τόσο στενό αν και στρώνει ωραία.
Τι μάρκα είναι?View attachment 72728 Αυτό το τσοκ το έχει δοκιμάσει κάποιος είναι extra full
Όταν το δοκιμάσεις θα σου κοπούν τα γέλια!!!eekΤο έχω αγοράσει το είχε προσφορά 18 ευρώ και όταν το έπιασα είναι μισό κιλό δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.
Γιατί τόσο άχρηστο είναι?Όταν το δοκιμάσεις θα σου κοπούν τα γέλια!!!eek
το αντιθετο ρε!Γιατί τόσο άχρηστο είναι?
Εδώ θέλει λίγο προσοχή γιατί νομίζω ότι στην αγορά υπάρχουν και με 18,4 και με 18,6 αυλό και ίσως οι κάτοχοι η οι γνώστες να μιλήσουν και για τα δύο.Silver pigeon 1
Θα ήθελα την άποψη σας.
Τι προσοχή να θέλει! Και τα 2 καλά είναι.Εδώ θέλει λίγο προσοχή γιατί νομίζω ότι στην αγορά υπάρχουν και με 18,4 και με 18,6 αυλό και ίσως οι κάτοχοι η οι γνώστες να μιλήσουν και για τα δύο.
Για τι κυνήγι το θες?Silver pigeon 1
Θα ήθελα την άποψη σας.
Αυτή η άποψη είναι για μεταχειρισμένο,στο καινούργιο γιατί να μην πάρεις το καλύτερο μεταξύ τους;Τι προσοχή να θέλει! Και τα 2 καλά είναι.
Αυτό σου λέω ότι το 18,6 δεν είναι καλύτερο. (Άποψη μου που τα έχω δουλέψει και τα 2.)Αυτή η άποψη είναι για μεταχειρισμένο,στο καινούργιο γιατί να μην πάρεις το καλύτερο μεταξύ τους;
Τα πάντα εκτός υδρόβιο και γουρούνι.Για τι κυνήγι το θες?
Για τι κυνήγι το θες?
Εγώ θα επερνα browning.Από αξιοπιστία και ποιότητα, αξίζει αυτά τα χρήματα η είναι υπερτιμημενο