Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Δεν φαινεται μονο αλλα και ειναι οπλαρα απο αναφορές σε κυνηγι παπιας και χηνας στο εξωτερικό απο φιλους μας σκοπευτες και φιλους ματσομενους εχουν διαπιστωσει στην πραξη την διαφορα ειναι κατα την αποψη τους μακραν των υπολοίπων αυτογεμων και ολος ο περίγυρος τους εχουν παραγειλλει απο ενα.Αυτο ειναι ενα γεγονος χωρις να δημιουργεί παρότρυνση για την αποκτηση του διοτι ο μάστορας επιλεγει το εργαλειο αυτο που θα κανει την δουλεια του.
Δεν ξέρουν αυτοι ολλα ίδια ειναι.think.

Όταν περυσι κοιτούσα τις καραμπίνες είχα ρωτήσει γνωστό πωλητή τι θα προτεινε για τσιχλα και τα κυνήγια που κάνω και μου πρότεινε τότε την α400 xtreme plus. Μου χε κάνει εντύπωση γιατί εγώ παπιά δεν κυνηγάω εντωμεταξύ!
Εντυπωσιακο ο κυριος αυτος πρεπει να ειναι πολυ ερωτευμενος με το οπλο αυτο.

Καλητερη σκοπευτηκη γραμμή καλητερη σκανδάλη
Ελαφρύτερο όπλο με 70αρα θαλαμη, ίδια σκανδάλη και κλείστρο με 303. Δεν θυμάμαι σίγουρα αλλά νομίζω παίρνει σύνολο τρία φυσίγγια.Για το cutoff δεν θυμάμαι αν υπάρχει, βλέποντας την πάπια μάλλον όχι.

Ελαφρύτερο όπλο με 70αρα θαλαμη, ίδια σκανδάλη και κλείστρο με 303. Δεν θυμάμαι σίγουρα αλλά νομίζω παίρνει σύνολο τρία φυσίγγια.Για το cutoff δεν θυμάμαι αν υπάρχει, βλέποντας την πάπια μάλλον όχι.
Μετακόμισε στο αριστερό πλάι,στην μπασκουλα.
Έχει διαφορά και στην τζαβετα.
Πιο κοντή με "κοτσάνι"Μ8 ,σε σχέση με τις παλιότερες που είχαν σπείρωμα πάνω στην τζαβετα και παξιμάδι 19mm.

Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με την a390st ; Γνώμες όπως δυνατά -αδύνατα σημεία, αξιοπιστία κλπ. ; (Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά της οπότε κάθε γνώμη δεκτή).
Πολύ στιβαρό όπλο,οι st ήταν οι πρώτες με κώνο αχρωμοωτη,πιο βαριές από silver gold mallard.

Εκεί που πονάνε είναι στο σημείο της λαβής δεξιά αριστερά,εκεί ραγίζουν τα κοντάκια τους

Εκεί που πονάνε είναι στο σημείο της λαβής δεξιά αριστερά,εκεί ραγίζουν τα κοντάκια τους
Τυχαίο γεγονός που αφορά το κόψιμο του ξύλου,αν είναι σωστό σε σχέση με τα "νερά"του.
Η Μπερέτα στα κοντάκια της έχει "αρσενικό"που μπαίνει μέσα στην βάση του όπλου και το χρησιμοποιεί σε όλα της τα μοντέλα.
Δεν έκανε κάτι διαφορετικό στην 390 για να δικαιολογείται σπάσιμο-ραγισμα,σε ΑΥΤΟ το μοντέλο.
Μήπως οι χειριστές των ραγισμενων έριχναν τίποτα "φουρνελα" με λασκαρισμενο κοντάκι?

Πολύ στιβαρό όπλο,οι st ήταν οι πρώτες με κώνο αχρωμοωτη,πιο βαριές από silver gold mallard.

Μόνο στο σημείο του κώνου δηλαδή ήταν αχρωμίωτες? Νόμιζα πως ήταν κανονικά ολόκληρη εσωτερικά χρωμιωμένη.Πρώτη φορά το ακούω.

Εξαρτάται ...

Βασικά θέλω όπλο να κερνάω τσάγια (σε διάτρηση και συγκέντρωση) την 391 του Βαγγέλη, την 1100 G3 του Άλεξ73, την V3 του Λεωνίδα που πούλησε, την καινούργια Guerini του Γιάννη και όλες τις Mossberg ανεξαιρέτως ... ααα και αυτή την ρημάδα την Kalliston με τις 200 βελτιώσεις.

Βγάζει η Beretta τέτοιο όπλο ή να ψάξω σε άλλο team ? :cool:
Μόνο η benelli βγάζει τέτοια όπλα.......... "Φονιάδες" ,"δηλητηριώδη"...........

Μετακόμισε στο αριστερό πλάι,στην μπασκουλα.
Έχει διαφορά και στην τζαβετα.
Πιο κοντή με "κοτσάνι"Μ8 ,σε σχέση με τις παλιότερες που είχαν σπείρωμα πάνω στην τζαβετα και παξιμάδι 19mm.
Με το ένα και το άλλο κατάφεραν ένα πιο ελαφρύ και καλοζυγισμενο όπλο, που όμως δεν έπιασε...

Status
Not open for further replies.
Back