Εγώ τ αλλάζω..δεν προλαβαίνει να χαλάσει.Μίας και πιάσαμε αυτή τη συζήτηση, σε σούπερ ποζε τι αλλάζετε και μετα από πόσα φυσιγγια;
Χωρια η πλάκα ..αναλογα το όπλο.αλλου πονάνε πχ τα browning αλλου τα βερεττα κλπ.
Εγώ τ αλλάζω..δεν προλαβαίνει να χαλάσει.Μίας και πιάσαμε αυτή τη συζήτηση, σε σούπερ ποζε τι αλλάζετε και μετα από πόσα φυσιγγια;
Το μπαπόρο απ την Περσία.
Σασμάν αυτόματο όμως που κρατάει 50.000 χιλιόμετρα!!!!εδω λυπουνται να δωσουν 10 ε να παρουν ενα λαδι της προκοπης και βαζουν λαδια απο σασμαν
Έτσι, μόνο τα Benelli είναι άπονα.αλλου πονάνε πχ τα browning αλλου τα βερεττα κλπ.
Παλι απο δω ;Έτσι, μόνο τα Benelli είναι άπονα.
Να τα λέμε όλα.
Δημιουργει προβλημα στο μπουζι του κλειστρου η βενζινη να μην βαζεις,Βενζινη μπορεις να βαλεις στην πολλαπλη που βρισκεται στο κοντακιΚάπου είχα διαβάσει (μπορεί και εδώ), κάποιος χρησιμοποιούσε τη μίξη για τα δίχρονα. Πλάκα πλάκα όμως περιέχει βενζίνη και λάδι. Δουλεύει. Η βενζινη καθαρίζει και καλά μάλιστα, εξατμίζεται και μένει το λάδι. Νομίζω.
Με το καλώ και του χρόνου με υγεια…. Τωρα εγώ παο στο μπενελι να ανάψω λίγο τα αίματα που έχω και όρεξη!!!!!Δεν εχει κίνηση το Benelli
Καράβι, γυρίζω από διακοπές, ετοιμαστείτε
Φωτό Ικαρία.
View attachment 76192
Αυτά πονάνε στον κώνο πρίν ρίξουν καν...Έτσι, μόνο τα Benelli είναι άπονα.
Να τα λέμε όλα.
Για την Ελλάδα θα έχει όνομα και τηλέφωνο του βελτιωτή.Αυτά πονάνε στον κώνο πρίν ρίξουν καν...
Στα επόμενα μοντ θα το πάρουν απόφαση κ θα το γραφουν και στις οδηγίες...
Θα σας αφήσω να πάρετε λίγο αέρα.Με το καλώ και του χρόνου με υγεια…. Τωρα εγώ παο στο μπενελι να ανάψω λίγο τα αίματα που έχω και όρεξη!!!!!
Αν δεν υπήρχαν οι benelli ..κοπτικό σαν εργαλείο δεν θα είχε βγεί ποτέ...Για την Ελλάδα θα έχει όνομα και τηλέφωνο του βελτιωτή.
Ασε μας τώρα πο κουνάει το καράβι κ είσαι ζάντα...Θα σας αφήσω να πάρετε λίγο αέρα.
Σας έχω πολύ στην πρέσσα.
Μπα εδώ λέγεται ότι όλα θέλουνε ένα χαιδεμα στον κώνο.Αν δεν υπήρχαν οι benelli ..κοπτικό σαν εργαλείο δεν θα είχε βγεί ποτέ...
Μέχρι κ το boito έχει..Μπα εδώ λέγεται ότι όλα θέλουνε ένα χαιδεμα στον κώνο.
Κάπου είχα διαβάσει (μπορεί και εδώ), κάποιος χρησιμοποιούσε τη μίξη για τα δίχρονα. Πλάκα πλάκα όμως περιέχει βενζίνη και λάδι. Δουλεύει. Η βενζινη καθαρίζει και καλά μάλιστα, εξατμίζεται και μένει το λάδι. Νομίζω.
Με τα φυσίγγια που φτιάχνει ο Νίκος και φυσοκαλαμο θα σε!Μέχρι κ το boito έχει..
Γι αυτό γαμ@ει.
Ναι βάζουμε 50ml λάδι husvarna στα 5 λίτρα βενζίνη φτιάχνουμε το όπλο και το υπόλοιπο το κρατάμε για το αλυσοπρίονο η το χορτοκοπτικόΚάπου είχα διαβάσει (μπορεί και εδώ), κάποιος χρησιμοποιούσε τη μίξη για τα δίχρονα. Πλάκα πλάκα όμως περιέχει βενζίνη και λάδι. Δουλεύει. Η βενζινη καθαρίζει και καλά μάλιστα, εξατμίζεται και μένει το λάδι. Νομίζω.
Τα καλά εργαλεία θέλουν πάντα ένα χαϊδεμα στον κώνοΜπα εδώ λέγεται ότι όλα θέλουνε ένα χαιδεμα στον κώνο.