Η μπετεταΠάλι μόνη μας παίζουμε μπαλιτσα! Ποίο είναι καλύτερο? Το Beretta η ή Beretta? Πόσο μπροστά ποια!
Η μπετεταΠάλι μόνη μας παίζουμε μπαλιτσα! Ποίο είναι καλύτερο? Το Beretta η ή Beretta? Πόσο μπροστά ποια!
Στα σούπερ ποζέ δεν τα χωνεύω καθόλου. Μπορώ να σκεφτώ 10 μάρκες με καλύτερα όπλα στα ίδια ή λιγότερα χρήματα.Πάλι μόνη μας παίζουμε μπαλιτσα! Ποίο είναι καλύτερο? Το Beretta η ή Beretta? Πόσο μπροστά ποια!
Για πεΣτα σούπερ ποζέ δεν τα χωνεύω καθόλου. Μπορώ να σκεφτώ 10 μάρκες με καλύτερα όπλα στα ίδια ή λιγότερα χρήματα.
Δεν υπάρχει πια 682. Έχει αντικατασταθεί από 4 διαδοχικά μοντέλα. Και συμφωνώ, η ποιότητά του στην εποχή του ήταν μέτρο σύγκρισης για όλους τους άλλους.Καλύτερα από τα 682 σε αυτά τα χρήματα δύσκολο…
Και το δικό σου καλύτερο είναι. Πολύ κιόλας.Για πε
σταματα!μην τα λες ολα!και θα πεταχτη κανενας sam!Στα σούπερ ποζέ δεν τα χωνεύω καθόλου. Μπορώ να σκεφτώ 10 μάρκες με καλύτερα όπλα στα ίδια ή λιγότερα χρήματα.
Σε τι ταβανη τιμης?Αν παρουμε τιμη τον dt & sl2 ? η την τιμη που θα βγει το 688 που θα ειναι στα 4χιλΣτα σούπερ ποζέ δεν τα χωνεύω καθόλου. Μπορώ να σκεφτώ 10 μάρκες με καλύτερα όπλα στα ίδια ή λιγότερα χρήματα.
Συγκρίνω αποκλειστικά σύγχρονα μοντέλα που βρίσκονται σε παραγωγή. Εάν βάλουμε και τα μεταχειρισμένα μέσα θα χάσουμε τη μπάλα.Το 682 διαφωνώ ότι δεν υπάρχει,υπάρχει έστω και δεύτερο χέρι.Τόσα και τόσα έχουν πουληθεί.Επειδή έχει βγάλει τα νεότερα μοντέλα δεν σημαίνει ότι δεν λαμβάνεται στα υπόψιν το προηγούμενο που είναι και δοκιμασμένο στο χρόνο…άλλωστε η σειρά 680 δεν έχει τα προβλήματα που έχει εμφανίσει η σειρά 690(δύο βίδες στο δέσιμο της μπάσκουλας η σειρά 680)…
Μιλάω πάντα για τα χαμηλής και μεσαίας κατηγορίας όπλα.Σε τι ταβανη τιμης?Αν παρουμε τιμη τον dt & sl2 ? η την τιμη που θα βγει το 688 που θα ειναι στα 4χιλ
Ισχύει...Καλη ποιότητα όταν τα έβαλα δίπλα δίπλα με μπερετα μου φάνηκαν τα Σέζαρ γκουερινι
Και ωραία τούρκικη καρυδιά
Αν πάρουμε ταβάνι τα 2.500χιλ πιστεύω οτι έχει μεγάλο μερίδιο αγοράς από την πλευρά οτι έχει καλό service απο πισω αναπασα στιγμή βρίσκεις οτι θέλεις απο ανταλλακτικα και μπορεί κάποιος και μόνος του να αλλάξει καποια απλαΜιλάω πάντα για τα χαμηλής και μεσαίας κατηγορίας όπλα.
Δεν θα κερδίσω το τζόκερ; Ένα τέτοιο θέλω, όλα τα άλλα θα τα δώσω.
Εγώ θα έπαιρνα και την βιτρίνα που το έβαλε στο τέλος του βίντεο...να το βάλω στο σαλόνι .....να κάθομαι να το χαζεύωΔεν θα κερδίσω το τζόκερ; Ένα τέτοιο θέλω, όλα τα άλλα θα τα δώσω.
Με 500.000 παίρνεις 3 Σοβιετικές φιλαρμονικές,τον Μαραντόνα να κλωτσαει το κουφάρι του Λένιν και τον Γκορμπατσόφ να μοιράζει πίτσες που έλεγε ο Πανούσης.Πληροφόρηση για όποιον ενδιαφέρεται
Βγαίνει μόνο ένα κομμάτι.
Συνηθως ένα τον χρονο, με διαφορετική θεματολογία κάθε φορά.
Το προτελευταίο που είχε θέμα τον Τουταγχαμον, πωλήθηκε σε δημοπρασία περίπου 500.000.