Beretta Team

Δεν μπορω να το εξηγήσω.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν εβρεχε ούτε αντιλήφθηκα να έχει μουσκεψει η κάνη από υγρασία.
Εάν ήταν έτσι θα τη σκουπιζα όπως κάνω κάθε φορά με τα όπλα μου (... Και ξεβιδωμα το τσοκ).
Όπως και να έχει, θα τη βρω τη λύση.Την κάνη θα τη στείλω για cerakote (εάν ισχύει ότι κάνει δουλειά και είναι ανθεκτική, δεν έχω εμπειρία) και για το θέμα των εμπλόκων θα την κάψω κάποιο απόγευμα και βλέπουμε...
Παλιό σίδερα είναι.

Θα ασχοληθώ λίγο μαζί της γιατί είναι ένα όπλο με ωραία λαβή, καλή αίσθηση σκανδάλης (όπως όλα τα beretta), Καλές εφαρμογές, άνετη αποθήκη φυσιγγιων κατά το γεμισμα.
Παντως στην δικια μου ενα κουτι 32γρ για να στρωσει το έριξα.
Θα δείξει στην πορεία πως θα πάει.
Οσον αναγορα για την σκουρια, δεν μου εχει δειξει κάτι (ειναι νωρις βεβαια γιατι το εχω 2 μηνες μονο). Οπως κ να έχει θα το εχω υποψιν μου.
Εννοείται οτι πάρει λιγη υγρασια ή βραχει αμεσως σκούπισμα κ το οπλο φυλασεται εξω απο την θηκη για την αποφυγη τυχον υγρασιας που θα εχει εγκλοβιστει σ'αυτη.

Παντως στην δικια μου ενα κουτι 32γρ για να στρωσει το έριξα.
Θα δείξει στην πορεία πως θα πάει.
Οσον αναγορα για την σκουρια, δεν μου εχει δειξει κάτι (ειναι νωρις βεβαια γιατι το εχω 2 μηνες μονο). Οπως κ να έχει θα το εχω υποψιν μου.
Εννοείται οτι πάρει λιγη υγρασια ή βραχει αμεσως σκούπισμα κ το οπλο φυλασεται εξω απο την θηκη για την αποφυγη τυχον υγρασιας που θα εχει εγκλοβιστει σ'αυτη.
Πήγα για απογευματινο... Πριν φτάσω στο καρτέρι βρίσκω ένα συνάδελφο με το ίδιο τουφέκι.
Το όπλο του παραγωγής το 2022, όπως και το δικό μου.
Εμπλοκή δεν του έκανε ποτέ ,αλλα παρουσίασε σκουριά από την πρώτη στιγμή.
Τα στίγματα υπάρχουν ακόμα στα σημεία επαφής της ρίγας με την κανη.

Σχετικα με το δικό μου, 23 φυσιγγια 31 γραμμάριων χωρίς εμπλοκή.

Έχω βρει 391 deluxe 61cm καινούρια με το καρτελακι σε μαγαζί της επαρχίας.
-Πόσο την δίνεις?
-1950
-Καλή πώληση!

Έφυγα
Δώστου 5€ να μην το ξαναπεί.Και να του πεις πουλάω τη guerini με δύο κοντάκια ,τσοκ Seminole και όπλο που δεν μπορεί να το βρει προσφορά γι'αυτόν 3000€ black Friday.xaxaxaxaxa.

Πήγα για απογευματινο... Πριν φτάσω στο καρτέρι βρίσκω ένα συνάδελφο με το ίδιο τουφέκι.
Το όπλο του παραγωγής το 2022, όπως και το δικό μου.
Εμπλοκή δεν του έκανε ποτέ ,αλλα παρουσίασε σκουριά από την πρώτη στιγμή.
Τα στίγματα υπάρχουν ακόμα στα σημεία επαφής της ρίγας με την κανη.

Σχετικα με το δικό μου, 23 φυσιγγια 31 γραμμάριων χωρίς εμπλοκή.
Το δικο μου ειναι παραγωγης 2024.
Αναμένω να δω πως θα εξελιχθει στην πορεία.

Βρήκα μια Beretta 302 σε κατάστημα της Θεσσαλίας με κοντή κάννη (δηλωμένη κανονικά) 51cm, 250€ δεν την δίνει αρκετά κάτω; Παροπλισμένη χρόνια μου είπαν, μιας και απεβίωσε αυτός που την έχει και την πουλάνε οι κάτοχοί του (δειγματισμό κάνει το μαγαζί)

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, αλλά θεωρώ 250€ τσάμπα είναι, και έχει και ένα ΤΣΟΚ πάνω για 7cm το κόβω

Βρήκα μια Beretta 302 σε κατάστημα της Θεσσαλίας με κοντή κάννη (δηλωμένη κανονικά) 51cm, 250€ δεν την δίνει αρκετά κάτω; Παροπλισμένη χρόνια μου είπαν, μιας και απεβίωσε αυτός που την έχει και την πουλάνε οι κάτοχοί του (δειγματισμό κάνει το μαγαζί)

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, αλλά θεωρώ 250€ τσάμπα είναι, και έχει και ένα ΤΣΟΚ πάνω για 7cm το κόβω
Μήπως είναι κομμένη;

Εσωτερικά η εξωτερικά τσοκ?

Κομμένη πρέπει νανε αλλά οκ 250 αξίζει να την έχεις και για ανταλλακτικά κοντάκι πάπια αν είναι σε καλή κατάσταση
Εντάξει σε γενικές γραμμές απλά καλή κατάσταση, το κοντάκι ήθελε σφίξιμο επειδή έπαιζε, τα ξύλα οκ δεν τα πρόσεχε από ότι είδα

Back