Beretta Team

Καλημερα ομάδα, υπάρχει κάποιος κάτοχος α400 lite να μου πει εάν του κάνει εμπλοκές;;
το όπλο 2 ετών αλλά φέτος έριξε καμία 30αρια φυσιγγια.
Πέρα από το σκουριασμα της καννης άρχισε και ο λόξιγκας...
Έχει συμβεί και σε φίλο σε Α400 την πήγε στο χρηστάκο και λύθηκε το θέμα απλά δεν μου είπε το λόγο των εμπλοκών ,βέβαια μετά από δύο χρόνια του έκανε πάλι και την ξαναπήγε άκουσα , αλλά ο συγκεκριμένος ρίχνει πολλα φυσίγγια χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω το θέμα εμπλοκής επουδενί.

Καλημερα ομάδα, υπάρχει κάποιος κάτοχος α400 lite να μου πει εάν του κάνει εμπλοκές;;
το όπλο 2 ετών αλλά φέτος έριξε καμία 30αρια φυσιγγια.
Πέρα από το σκουριασμα της καννης άρχισε και ο λόξιγκας...
Πήγαινε το Με την εγγύηση, του κολλητού μου τόσα χρόνια ποτέ εμπλοκή.

Πήγαινε το Με την εγγύηση, του κολλητού μου τόσα χρόνια ποτέ εμπλοκή.
Θα το πάω απλά ρώτησα για να δω έαν συμβαίνει και σε άλλους... Πάντως έχουν αναφερθεί περιστατικά...
Με ξενέρωσε η άτιμη, μια με τη σκουριά, μια με τις εμπλοκές...

Θα το πάω απλά ρώτησα για να δω έαν συμβαίνει και σε άλλους... Πάντως έχουν αναφερθεί περιστατικά...
Με ξενέρωσε η άτιμη, μια με τη σκουριά, μια με τις εμπλοκές...
Το όπλο όταν το πήρες το εστρωσες με πολλά γραμμάρια στην αρχή?

Το όπλο όταν το πήρες το εστρωσες με πολλά γραμμάρια στην αρχή?
Καμία 30αρια φυσιγγια έχει ρίξει και είναι όλα πάνω από 36γραμ.
Ξερεις πως είναι να βγαίνουν οι φασσες και να δουλεύει σαν μονοκανο 😭

Σχετικα με το στρώσιμο πόσα θέλει;

2 κουτιά συνεχόμενα.δεν έχετε και σκοπευτήριο αυτό είναι θέμα.
Εάν είναι να δουλέψει τα καιω στον αέρα... Πολύ φοβάμαι ότι δε θα στρώσει, απ ελευθερώνει διπλό φυσιγγι η αποθήκη.
Τέλος πάντων... Ευτυχώς υπάρχει η 391 από το 2005 και η 303 από το 1987 που λειτουργούν χωρίς πρόβλημα 😀( 1 σπασμένο κλειστρο η 303 🤣🤣)

Εάν είναι να δουλέψει τα καιω στον αέρα... Πολύ φοβάμαι ότι δε θα στρώσει, απ ελευθερώνει διπλό φυσιγγι η αποθήκη.
Τέλος πάντων... Ευτυχώς υπάρχει η 391 από το 2005 και η 303 από το 1987 που λειτουργούν χωρίς πρόβλημα 😀( 1 σπασμένο κλειστρο η 303 🤣🤣)
Δεν είναι θέμα στρωσιματος....
Πήγαινε το στην αντιπροσωπεία,έχει θέμα..

Παιδιά δεν είναι θέμα από στρώσιμο.Βγαλει 2 φυσίγγια από την αποθήκη.Προφανως κάτι με αναστολέα παίζει.
Φίλε αν έχεις εγγύηση πήγαινε το.Λογικα κάτι πολύ απλό ειναι
Ναι, δεν υπάρχει λέμε τώρα θέμα στρωσιματος αφού το έχει 2 χρόνια τό όπλο, λέμε στην αρχή τί έπρεπε να είχε κάνει.

Δεν είναι σοβ
Δεν είναι κάτι σοβαρό πήγαινε το σε μάστορα αν δεν έχει εγγύηση θα φτιαχτεί εύκολα.

Back