Σίγουρα; Israel είναι το μικρό όνομα του παρουσιαστή.Ισπανια τα κυνηγια λεει το εκανε στο Ισραηλ
κατασκευαζεται στην Ισπανια απο την beretta benelli iberica
Σίγουρα; Israel είναι το μικρό όνομα του παρουσιαστή.Ισπανια τα κυνηγια λεει το εκανε στο Ισραηλ
κατασκευαζεται στην Ισπανια απο την beretta benelli iberica
Απλά είναι η συμφωνία που έχουν κάνει οι δυο εταιρίες μεταξύ τους. Στην Ισπανία τα μοντέλα προωθούνται ως benelli και στην υπόλοιπη Ευρώπη ως beretta. Νομίζω υπάρχουν κανά δυο χώρες ακόμα που κυκλοφορούν τα μοντέλα ως benelli αλλά δεν θα πω, διότι δεν είμαι σίγουρος.Πουλάει περισσότερο το benelli
ΝΑΙ ΝΑΙ γραψε λαθος δεν ειναι στο ισραηλ μαλακιζεται η αυτοματη μεταφρασηΣίγουρα; Israel είναι το μικρό όνομα του παρουσιαστή.
Ωραίο οπλακι φαίνεται!Οι Ισπανοι την πουλανε σαν benelli
Νομιζω ειναι η παλια raffaelo supersport faceliftΩραίο οπλακι φαίνεται!
Περί ορέξεως και οικονομικής ανέσεως...Αν θες αδράνεια παίρνεις μπενελλι κανονικο,αν θες Μπερέτα παίρνει κανονικά αερίων...όλα τα άλλα είναι παπατζηλικια
Εννοείται ότι η οικονομική άνεση ευνοεί τον ανούσιο καταναλωτισμο! Πάντως και εγώ αν ήμουν άνετος σίγουρα θα αγόραζα κάνα 2-3 οπλακια παραπάνωΠερί ορέξεως και οικονομικής ανέσεως...
Οι raffaello είχαν περιστροφικό κλείστρο. Αυτή έχει το μηχανισμό SL80 που έχουν όλες οι BellmonteΝομιζω ειναι η παλια raffaelo supersport facelift
αναεωμενη και λιγοτερα λεφτα
Οι raffaΤο μπενελι κλικ ποιες το είχαν ;
Οι bellmonte έχουν όλες κλείστρο sl80.Γιατί αυτή δεν έχει περιστροφικη κεφαλή?
Τόσο που είναι οφσάιντberetta agua optifade ,ποσο μπροστα εισαι μωρη berettara.
Και οι monteΟι raffa
https://www.facebook.com/share/p/14Lp3gt9JK/Για μένα όπλο beretta, με σύστημα αδράνειας, κάνη beretta με οπτιμα τσοκ(7εκ), στα 3 κιλά και με μόλις 1020€ μου φαντάζει κάτι πολύ κοντά στο άριστο για τα δικά μου δεδομένα για γενικό κυνήγι και φασσες που κυνηγάμε με την παρέα μου. Από τουφεκιές τι λένε με τα μακριά τσοκ έχει κανένας άποψη?