Beretta Team

Δώσε ένα παράδειγμα γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω.............
Από την στιγμή που στο λέει το μανουαλ για να δουλέψει καλά το πιστόνι και εσύ δεν το κάνεις δηλαδή δεν το δουλεύεις όπως πρέπει, δεν υπάρχει κάτι άλλο, πολύ κάναμε το ίδιο και πρόβλημα μηδέν άρα εξαλειφης για την πορεία κάποιο πιθανόν πρόβλημα στο όπλο.

Από την στιγμή που στο λέει το μανουαλ για να δουλέψει καλά το πιστόνι και εσύ δεν το κάνεις δηλαδή δεν το δουλεύεις όπως πρέπει, δεν υπάρχει κάτι άλλο, πολύ κάναμε το ίδιο και πρόβλημα μηδέν άρα εξαλειφης για την πορεία κάποιο πιθανόν πρόβλημα στο όπλο.
Όταν ένα όπλο ολοκληρώνει τον κύκλο λειτουργιας του από κούτα με πχ 30-32gr γόμωση για δύο χρόνια και ξαφνικά αρχίζει τις εμπλοκές....δεν φταίει ότι δεν το έστρωσε στο παρελθόν με 34gr επειδή το λέει το manual.
Αν σου κάνει εμπλοκές σε ελαφρές γομώσεις από κούτα.......τότε το στρώνεις με βαριές γομώσεις . Εγώ έτσι το καταλαβαίνω.

Θα το πάω απλά ρώτησα για να δω έαν συμβαίνει και σε άλλους... Πάντως έχουν αναφερθεί περιστατικά...
Με ξενέρωσε η άτιμη, μια με τη σκουριά, μια με τις εμπλοκές...
Με την σκουριά της κάνης τι παίζει;
εμεινε με υγρασία κ σκούριασε;
Πως συνέβη αυτο;

Με την σκουριά της κάνης τι παίζει;
εμεινε με υγρασία κ σκούριασε;
Πως συνέβη αυτο;
Δεν μπορω να το εξηγήσω.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν εβρεχε ούτε αντιλήφθηκα να έχει μουσκεψει η κάνη από υγρασία.
Εάν ήταν έτσι θα τη σκουπιζα όπως κάνω κάθε φορά με τα όπλα μου (... Και ξεβιδωμα το τσοκ).
Όπως και να έχει, θα τη βρω τη λύση.Την κάνη θα τη στείλω για cerakote (εάν ισχύει ότι κάνει δουλειά και είναι ανθεκτική, δεν έχω εμπειρία) και για το θέμα των εμπλόκων θα την κάψω κάποιο απόγευμα και βλέπουμε...
Παλιό σίδερα είναι.

Θα ασχοληθώ λίγο μαζί της γιατί είναι ένα όπλο με ωραία λαβή, καλή αίσθηση σκανδάλης (όπως όλα τα beretta), Καλές εφαρμογές, άνετη αποθήκη φυσιγγιων κατά το γεμισμα.

Δεν μπορω να το εξηγήσω.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν εβρεχε ούτε αντιλήφθηκα να έχει μουσκεψει η κάνη από υγρασία.
Εάν ήταν έτσι θα τη σκουπιζα όπως κάνω κάθε φορά με τα όπλα μου (... Και ξεβιδωμα το τσοκ).
Όπως και να έχει, θα τη βρω τη λύση.Την κάνη θα τη στείλω για cerakote (εάν ισχύει ότι κάνει δουλειά και είναι ανθεκτική, δεν έχω εμπειρία) και για το θέμα των εμπλόκων θα την κάψω κάποιο απόγευμα και βλέπουμε...
Παλιό σίδερα είναι.

Θα ασχοληθώ λίγο μαζί της γιατί είναι ένα όπλο με ωραία λαβή, καλή αίσθηση σκανδάλης (όπως όλα τα beretta), Καλές εφαρμογές, άνετη αποθήκη φυσιγγιων κατά το γεμισμα.
Μπορεί να είχε η δική υγρασία..
Ήταν από παλιό σου οπλο;;

Παλιό σίδερα είναι.

https://www.kynigesia.gr/opla-vlitiki/to-giatriko-gia-ti-skouria/

Back