Beretta Team

Καλημέρα και χρόνια πολλά υπάρχει καμία γνώμη για την Α400 xplor action? Αν την έχει κάποιος ας μας πει εντυπώσεις
Την εχω απο το 2015, οπλαρα, ντουφεκιες φαρμακι με τα μαμα τσοκ,δεν χρειαζεται να ψαχτεις για aftermarket τσοκ, απροβληματιστο, ευκολο στο καθαρισμα για οπλο αεριων, λακτισμα αεροβολου με το kick off, επωμισε το κι αν σου καθεται παρτο με κλειστα ματια.

Την εχω απο το 2015, οπλαρα, ντουφεκιες φαρμακι με τα μαμα τσοκ,δεν χρειαζεται να ψαχτεις για aftermarket τσοκ, απροβληματιστο, ευκολο στο καθαρισμα για οπλο αεριων, λακτισμα αεροβολου με το kick off, επωμισε το κι αν σου καθεται παρτο με κλειστα ματια.
Τι να πω με αυτό το μοντέλο,δε ξέρω...
Εγώ είχα για μικρό χρονικό διάστημα μια Α400 xplor light kick off δεν είχα κάποιο θέμα..
Πέρυσι συνάντησα στον Πτελεό έναν κύριο,ο οποίος είχε το ίδιο όπλο με αυτό που είχα και σε ερώτηση μου για την αξιοπιστία του,μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα.....
Μου ελεγε ο άνθρωπος το πήρε από καινούργιο και στην αρχή όλα καλά...
Μετά από καιρό του έβγαλε αρκετά προβλήματα και σοβαρά...
Στο τέλος μου λέει την "κρατάω " μετά βίας..
Η αλήθεια,κατά διαστήματα από όταν βγήκε η Α400 ακούω και καλά σχόλια αλλά και προβλήματα από αρκετούς με εμπλοκές...
Εγώ την κράτησα λίγο και δεν έχω άποψη...
Με ξενερωνε ο θόρυβος που έκανε το ελατήριο μετά τον πυροβολισμό και την έδωσα....

Και όμως είναι το σημαντικότερο το κοντάκι και έτσι που είναι άσχημο αν βόλεψε τον κυνηγό τα άλλα είναι λεπτομέρειες
Άθλιο όμως οπτικά και τεχνικά...
Εσύ γιατί πουλάς την 302 ???

Και όμως είναι το σημαντικότερο το κοντάκι και έτσι που είναι άσχημο αν βόλεψε τον κυνηγό τα άλλα είναι λεπτομέρειες
Έγινε έτσι γιατί έχει πρόβλημα στο δεξί μάτι και δεν μπορεί να επωμίσει αριστερά!

Έγινε έτσι γιατί έχει πρόβλημα στο δεξί μάτι και δεν μπορεί να επωμίσει αριστερά!
Το έχω ξανά δει αυτό..
Κάποιος που είχε κυρίαρχο μάτι αριστερό και είχε μάθει να επωμιζει από δεξιά το έφτιαξε έτσι....

Επομισα 304 άλλο όπλο τελείως..
Στα κυνήγια που κάνω το 302 είναι ίδιο με τα άλλα 2 που έχω..
Τι διαφορά έχει η 304???
Την είχα σε 66 πόντους με mobile και ήτανε μπροστοβαρη....
Αυτό για όσους λένε πως είναι το πιο καλό ζυγισμένο αερίων....
Αμφιβάλω αν την έχουν πιάσει.....

Back