Η Beretta βάζει το 2,6.Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος το πάχος από το πάσο του σκοπευτρου της α400lite ? Θέλω να το αντικαταστήσω αλλά δεν έχω κοντά το όπλο.
Βλέπω αλλά είναι 2,6μμ και αλλά 3μμ ...
Ευχαριστώ πολύ!Η Beretta βάζει το 2,6.
2,6Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος το πάχος από το πάσο του σκοπευτρου της α400lite ? Θέλω να το αντικαταστήσω αλλά δεν έχω κοντά το όπλο.
Βλέπω αλλά είναι 2,6μμ και αλλά 3μμ ...
Αγόραστη χθες για εμένα το ποιο ωραιο οπλο.
Τώρα πείρα την 302 αλλά είναι βαρύ..Αγόραστη χθες για εμένα το ποιο ωραιο οπλο.
Δες τι κάνη εχει?
Εχει τσοκ?
Μηκός κάνης?
Την εχω απο το 2015, οπλαρα, ντουφεκιες φαρμακι με τα μαμα τσοκ,δεν χρειαζεται να ψαχτεις για aftermarket τσοκ, απροβληματιστο, ευκολο στο καθαρισμα για οπλο αεριων, λακτισμα αεροβολου με το kick off, επωμισε το κι αν σου καθεται παρτο με κλειστα ματια.Καλημέρα και χρόνια πολλά υπάρχει καμία γνώμη για την Α400 xplor action? Αν την έχει κάποιος ας μας πει εντυπώσεις
Και όμως είναι το σημαντικότερο το κοντάκι και έτσι που είναι άσχημο αν βόλεψε τον κυνηγό τα άλλα είναι λεπτομέρειεςΠατέντα σε Α300 στην Ιταλία…
Τι να πω με αυτό το μοντέλο,δε ξέρω...Την εχω απο το 2015, οπλαρα, ντουφεκιες φαρμακι με τα μαμα τσοκ,δεν χρειαζεται να ψαχτεις για aftermarket τσοκ, απροβληματιστο, ευκολο στο καθαρισμα για οπλο αεριων, λακτισμα αεροβολου με το kick off, επωμισε το κι αν σου καθεται παρτο με κλειστα ματια.
Άθλιο όμως οπτικά και τεχνικά...Και όμως είναι το σημαντικότερο το κοντάκι και έτσι που είναι άσχημο αν βόλεψε τον κυνηγό τα άλλα είναι λεπτομέρειες
Έγινε έτσι γιατί έχει πρόβλημα στο δεξί μάτι και δεν μπορεί να επωμίσει αριστερά!Και όμως είναι το σημαντικότερο το κοντάκι και έτσι που είναι άσχημο αν βόλεψε τον κυνηγό τα άλλα είναι λεπτομέρειες
Έγινε έτσι γιατί έχει πρόβλημα στο δεξί μάτι και δεν μπορεί να επωμίσει αριστερά!Άθλιο όμως οπτικά και τεχνικά...
Εσύ γιατί πουλάς την 302 ???
Προφανώς,αλλά λέμε οπτικά είναι άσχημο..Έγινε έτσι γιατί έχει πρόβλημα στο δεξί μάτι και δεν μπορεί να επωμίσει αριστερά!
Επομισα 304 άλλο όπλο τελείως..Άθλιο όμως οπτικά και τεχνικά...
Εσύ γιατί πουλάς την 302 ???
Το έχω ξανά δει αυτό..Έγινε έτσι γιατί έχει πρόβλημα στο δεξί μάτι και δεν μπορεί να επωμίσει αριστερά!
Τι διαφορά έχει η 304???Επομισα 304 άλλο όπλο τελείως..
Στα κυνήγια που κάνω το 302 είναι ίδιο με τα άλλα 2 που έχω..