Προσωπικα Τακη 5 εξοδους δεν το ξεβιδωσα απο το οπλο.Εκανε πραγματα που δεν τα πιστευα.Πηρα το κ.Σωτηροπουλο προχθες μετα απο 1απογευματινο και του εδωσα συγχαρητηρια για αλλη μια φορα.Με την xlr αποδιδει εκει που δεν με ενθαρρύνει να αλλαξω το τσοκ.Την Κυριακη θα το δουλεψω και στις τσαρτσαρες στα ελατα που εχουμε καθαρα μεσαιες αποστάσεις και πάνω να δω που μπορει να φθασει .Παντως προσωπικα στο τερεν οριοθετω δεξια και αριστερά με βηματα την αποσταση μεχρι τα 30μ βηματα μετρημενα δικα μου με την κορδελα 37.Ετσι εχω εικονα μεχρι που επαρκει για .να με καλυψει και αναλογως πράττω. Επιλογη μου στην τσιχλα δεν βγαινει απο πανω γιατι προτιμω να κανω ζημια σε συνεχομενα πουλια επανω παρα να παρω μια μακρινη και να τη χασω στο τελος.Στη φασσα και στο παπι αναλογα το τερεν θα συμφωνησω σιγουρα θα χρειαστει αλλαγη και ηταν και η συζητηση που ειχα με το κ.Σωτηροπουλο για το TM και το πιθανοτερο συντομα θα μου ετοιμασει ενα.Προσαρμοζομαστε ο καθενας μας ξεχωριστα συμφωνα με το οπλο και τα φυσιγγια που δουλευει .Αυτα εχω να πω φιλε μου.