BRAIN Chokes

Status
Not open for further replies.
Παλικαρια....το εγραψα....η δοκιμη εγινε στα 30 μετρα με 34 γραμμαρια σκαγια Ν9.

Παραλειψη μου....το σεταπ με drago 20....ουτε με μαλλινη ταπα ουτε με απογκεντρωτηρα δλδ με φυσιγγιο
διασπορας....κανονικο φυσιγγιο κυνηγιου....λιγο φορτωμενο σε σκαγια...

Ειδα δοκιμη φιλου.... με 36 γραμμαρια σκαγια Ν6.... στα 35 πραγματικα μετρα.( οχι βηματα ) και μυαλο
μου πηγε στου κυνηγους για παπιά....σε αυτα τα μετρα...δεν γλυτωνει παπι...δεν λεω περισσοτερα μετρα...
για να μην φανω υπερβολικος....αλλα εαν συνδιασεις αυτο το τσοκ με καταλληλο φυσιγγιο για παπι...δυο - δυο
θα πεφτουν!!!!

Ανεβαζω το ΙΔΙΟ σεταπ ριγμενο στα ΙΔΙΑ μετρα με 3* ΑΣΤΡΑ μαμα τσοκ...για να δειτε την διαφορα που
κανει το BRAIN -BL ....με την μονη διαφορα οτι τα σκαγια ειναι Ν8,5.

εικόνα_Viber_2021-10-15_11-40-03-176.jpgεικόνα_Viber_2021-10-15_11-40-10-479.jpg

Παλικαρια....το εγραψα....η δοκιμη εγινε στα 30 μετρα με 34 γραμμαρια σκαγια Ν9.

Παραλειψη μου....το σεταπ με drago 20....ουτε με μαλλινη ταπα ουτε με απογκεντρωτηρα δλδ με φυσιγγιο
διασπορας....κανονικο φυσιγγιο κυνηγιου....λιγο φορτωμενο σε σκαγια...

Ειδα δοκιμη φιλου.... με 36 γραμμαρια σκαγια Ν6.... στα 35 πραγματικα μετρα.( οχι βηματα ) και μυαλο
μου πηγε στου κυνηγους για παπιά....σε αυτα τα μετρα...δεν γλυτωνει παπι...δεν λεω περισσοτερα μετρα...
για να μην φανω υπερβολικος....αλλα εαν συνδιασεις αυτο το τσοκ με καταλληλο φυσιγγιο για παπι...δυο - δυο
θα πεφτουν!!!!

Ανεβαζω το ΙΔΙΟ σεταπ ριγμενο στα ΙΔΙΑ μετρα με 3* ΑΣΤΡΑ μαμα τσοκ...για να δειτε την διαφορα που
κανει το BRAIN -BL ....με την μονη διαφορα οτι τα σκαγια ειναι Ν8,5.

View attachment 37933View attachment 37934
Πολύ ομοιομορφη ολοστρογγυλη τουφεκιά. Ίσως η σύγκριση με το Bell θα έπρεπε να γίνει με το εργοστασιακό σας κύλινδρο για να δούμε διάφορες αν υπάρχουν με το bell.

Πολύ ομοιομορφη ολοστρογγυλη τουφεκιά. Ίσως η σύγκριση με το Bell θα έπρεπε να γίνει με το εργοστασιακό σας κύλινδρο για να δούμε διάφορες αν υπάρχουν με το bell.

Δεν ''τελειωνουν'' οι δοκιμες Κωστή μου.... Μονο εαν ''τελειωσω εγω''.....Το ειχα στο μυαλο μου....ειχα και
αλλες δοκιμες να κανω....μου τα χαλασε ο καιρος.....αρχισε να βρεχει φιλε!!!

αν θέλει φόρτωμα για να αποδώσει ,δενξέρω κατά πόσο οικονομικό θα είναι για περπατητό :)
Παύλο , το δουλεύω τέταρτη χρονιά και έχω ρίξει χιλιάδες 28αρια νο9 με αυτο. Σκουπα......
Με 32αρια όμως και 9άρια κερδίζεις αρκετά μετρα!

Παύλο , το δουλεύω τέταρτη χρονιά και έχω ρίξει χιλιάδες 28αρια νο9 με αυτο. Σκουπα......
Με 32αρια όμως και 9άρια κερδίζεις αρκετά μετρα!
Με Κενταυρο 28γραμμ νουμερο 8 το μπελ ηταν απογοητευση...Μολις εβαλα 32γραμμ νο 9 ειδα το φως το αληθινο, σαν να ημουν αλλος πισω απο του τουφεκι...
Αυριο στα λημερια σου θα το ξαναδουλεψω ελπιζω...

Εχθές από τις 11 το πρωί και μέχρι τις 4 το απόγευμα έκανα και εγώ κάποιες δοκιμές με choke beretta SK-SKEET, IC, M 3* έσω έξω, αλλά και με τα μαμμά, τα οποία αποτελέσματα θα τα ανεβάσω κάποια στιγμή όταν μπορέσω!. Εκείνο που διαπίστωσα στο skeet, (το αρνητικής σύσφιξης είναι τελικά), στα 20 μέτρα κένταγε ΚΑΙ με τα 28 γρ RIO LOAD TARGET No 8 1/2, όταν ανέβηκα στα γραμ ανέβαιναν και οι πυκνότητες! Στα 36,5 μέτρα, ΔΕΝ. Πάντως με τα τόσα που έχω ακούσει για το BELL, μάλλον θα πάρω ένα τέτοιο και ένα MR, για να τα έχω ζευγάρι στο Δίκανο, αλλά και για την καραμπίνα!.

Μπράβο φίλε και σε σένα και στον κατασκευαστή εξαιρετικό

Σε ευχαριστω Γιαννη μου!!! Ειχα ακουσει τα ''διάφορα''........εκανα και εδω την δικη μου δοκιμη....για να
εχω δικη μου αποψη....
Πιστευω οτι αυτο το τσοκ εχει παρα πολλες δυνατοτητες.....αναλογα το φυσιγγιο που θα του βαλεις...

Θα κανω και αλλες δοκιμες....δεν σου κρυβω οτι πιστευω οτι με ''καταλληλο'' φυσιγγιο εχει και 40 μετρα..
ισως και τα 45....ακουγομαι υπερβολικος το ξερω....αλλα μιλαω για ''ειδικο'' φυσιγγιο....
Οι επομενες δοκιμες θα μας το πουνε φιλε!!! ;)

Με Κενταυρο 28γραμμ νουμερο 8 το μπελ ηταν απογοητευση...Μολις εβαλα 32γραμμ νο 9 ειδα το φως το αληθινο, σαν να ημουν αλλος πισω απο του τουφεκι...
Αυριο στα λημερια σου θα το ξαναδουλεψω ελπιζω...
Αυτό είναι το ιδανικό πιστεύω και εγω. 32 νο 9. Βροχή τέλος εδώ αλλά μιλάμε για απίστευτο αερα. Την τελευταία ώρα έχει ενταθεί κατά πολυ. Ελπίζω να κόψει και να πάμε αύριο.

Status
Not open for further replies.
Back