BRAIN Chokes

Status
Not open for further replies.
Εχθές από τις 11 το πρωί και μέχρι τις 4 το απόγευμα έκανα και εγώ κάποιες δοκιμές με choke beretta SK-SKEET, IC, M 3* έσω έξω, αλλά και με τα μαμμά, τα οποία αποτελέσματα θα τα ανεβάσω κάποια στιγμή όταν μπορέσω!. Εκείνο που διαπίστωσα στο skeet, (το αρνητικής σύσφιξης είναι τελικά), στα 20 μέτρα κένταγε ΚΑΙ με τα 28 γρ RIO LOAD TARGET No 8 1/2, όταν ανέβηκα στα γραμ ανέβαιναν και οι πυκνότητες! Στα 36,5 μέτρα, ΔΕΝ. Πάντως με τα τόσα που έχω ακούσει για το BELL, μάλλον θα πάρω ένα τέτοιο και ένα MR, για να τα έχω ζευγάρι στο Δίκανο, αλλά και για την καραμπίνα!.
Αν με 5αρια τσοκ και 5,5 καιbell βαραγαμε στα 36,5 θα ήμασταν ευτυχισμένοι. Είναι πολλά αυτά τα μέτρα. Τώρα όσο για αγορά,βρες ένα bell και συγκτινετο με το SKEET που έχεις.

Εχθές από τις 11 το πρωί και μέχρι τις 4 το απόγευμα έκανα και εγώ κάποιες δοκιμές με choke beretta SK-SKEET, IC, M 3* έσω έξω, αλλά και με τα μαμμά, τα οποία αποτελέσματα θα τα ανεβάσω κάποια στιγμή όταν μπορέσω!. Εκείνο που διαπίστωσα στο skeet, (το αρνητικής σύσφιξης είναι τελικά), στα 20 μέτρα κένταγε ΚΑΙ με τα 28 γρ RIO LOAD TARGET No 8 1/2, όταν ανέβηκα στα γραμ ανέβαιναν και οι πυκνότητες! Στα 36,5 μέτρα, ΔΕΝ. Πάντως με τα τόσα που έχω ακούσει για το BELL, μάλλον θα πάρω ένα τέτοιο και ένα MR, για να τα έχω ζευγάρι στο Δίκανο, αλλά και για την καραμπίνα!.
Θα σου προτεινα καλητερα το ΤΜ. Δεν ξέρω τα κυνηγια σου αλλά νομίζω αν παρεις bell καλητερα δευτερο TM

Σε ευχαριστω Γιαννη μου!!! Ειχα ακουσει τα ''διάφορα''........εκανα και εδω την δικη μου δοκιμη....για να
εχω δικη μου αποψη....
Πιστευω οτι αυτο το τσοκ εχει παρα πολλες δυνατοτητες.....αναλογα το φυσιγγιο που θα του βαλεις...

Θα κανω και αλλες δοκιμες....δεν σου κρυβω οτι πιστευω οτι με ''καταλληλο'' φυσιγγιο εχει και 40 μετρα..
ισως και τα 45....ακουγομαι υπερβολικος το ξερω....αλλα μιλαω για ''ειδικο'' φυσιγγιο....
Οι επομενες δοκιμες θα μας το πουνε φιλε!!! ;)
Επειδή έχω ασχοληθεί και είχα πάντα ανάστροφα τσοκ πολύ ανοικτότερο του κυλίνδρου γιατί μου αρέσει το πολύ κοντά αλλά και το πολύ μακριά είμαι των άκρων το ότι έχει φτιαχτεί τσοκ τόσο ανοιχτό σε επί του αυλού και δουλευει σε αυτά τα μέτρα δείχνει την επιτυχία του κατασκευαστή του απλά δε θέλει σκοπευτικά να πω φυσίγγια δει ανάγκη από σκάγια .Με βλέπω με τι νέα σεζόν να παίρνω ένα μπελ για το ποζεδακι και ένα tm brain για την δεύτερη κανη νομίζω ότι αυτά τα δύο καλύπτουν τα πάντα σχεδον

Αν με 5αρια τσοκ και 5,5 καιbell βαραγαμε στα 36,5 θα ήμασταν ευτυχισμένοι. Είναι πολλά αυτά τα μέτρα. Τώρα όσο για αγορά,βρες ένα bell και συγκτινετο με το SKEET που έχεις.
θα ήταν η καλύτερη λύση να βρώ ένα, αλλά είναι πολύ δύσκολο, πρώτον πρέπει να το έχει κάποιος που έχει ίδια κάνη με εμένα, δηλαδή να είναι 18,6 ο αυλός και σε optima HP, και να είναι και στην Πάτρα!,

Αυτό είναι το ιδανικό πιστεύω και εγω. 32 νο 9. Βροχή τέλος εδώ αλλά μιλάμε για απίστευτο αερα. Την τελευταία ώρα έχει ενταθεί κατά πολυ. Ελπίζω να κόψει και να πάμε αύριο.
Εδώ ρίχνει και βροχούλα μαζί με αέρα.

Θα σου προτεινα καλητερα το ΤΜ. Δεν ξέρω τα κυνηγια σου αλλά νομίζω αν παρεις bell καλητερα δευτερο TM
Παλιά, τα κυνηγούσα όλα!, τώρα Τσίχλες Φάσες και Τρυγόνια, άντε και μιά δυό φορές τον χρόνο για κάνα Παπί!. Θα ήταν καλύτερα λές ένα ΤΜ από ένα MR?

Παλιά, τα κυνηγούσα όλα!, τώρα Τσίχλες Φάσες και Τρυγόνια, άντε και μιά δυό φορές τον χρόνο για κάνα Παπί!. Θα ήταν καλύτερα λές ένα ΤΜ από ένα MR?
Νομίζω πολυ καλητερα θα σου ταίριαζε. Μίλησε και με τον κ. Σωτηροπούλου και θα σου πρωτηνει αυτός. Αλλά το MR πλησιάζει περισοτερο στο bell όποτε αν θες καθαρά σαν πρωτο το bell δευτερο θα έλεγα το Τμ. Αλιος θα σου έλεγα ΜR+TM.

Βαλε επινικελωμενα η οριχαλκινα και δοκίμασε ισως δεν θα το πιστευεις οτι δεις.

Δλδ πόσα γραμμάρια είναι?

Σταυρο το σεταπ ειναι ''φορτωμενο'' για δυο λογους. Ο πρωτος λογος ειναι γιατι εναι στημενο με Ν5 και
Ν6 σκαγια επινικελωμενα....και τα δυο νουμερα....Ο δευτερος λογος θα ριχτουν με το BL που ειναι τσοκ
για κοντινες και νορμαλ αποστασεις...

Θελω να δω εαν μπορει να δουλεψει και στο παπι και σε ''μακρινες'' αποστασεις...40 - 45 μετρα.
Αυτοι ειναι οι δυο βασικοι λογοι που το φυσιγγιο εχει 45 γραμμαρια σκαγια.

Σταυρο το σεταπ ειναι ''φορτωμενο'' για δυο λογους. Ο πρωτος λογος ειναι γιατι εναι στημενο με Ν5 και
Ν6 σκαγια επινικελωμενα....και τα δυο νουμερα....Ο δευτερος λογος θα ριχτουν με το BL που ειναι τσοκ

Θελω να δω εαν μπορει να δουλεψει και στο παπι και σε ''μακρινες'' αποστασεις...40 - 45 μετρα.
Ανυπομονούμε ‼️

Αν μπορείτε να το δοκιμάσετε και με 32γρ. με 8αρια.

Status
Not open for further replies.
Back