BRAIN Chokes

Status
Not open for further replies.
Ολα καλά κι ωραία........ Να κάνω το δικηγόρο του "διαβόλου" και να πω ότι η κατανομή οφείλεται στο σεταπ που έχει LB6 και αλεύρι........ Θα ήταν διαφωτιστικό για όλους μας να γίνει δοκιμή στα ίδια μέτρα με κύλινδρο και 5* τσοκ για να αξιολογήσουμε τυχόν διαφορές με το bell......mm
η κατανομή οφείλεται στον συνδυασμό ΤΣΟΚ- ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ, συγκριτική δοκιμή μπορεί να γίνει μόνο με τσοκ Μπελλ όπως αυτό που έχω εγώ το Seminole Spreader

Με βάλατε στη μπριζα να

Η συγκεκριμένη δεν είναι τόσο συμπιεσιμη Νικόλα, δεν ξέρω αν την έχεις δοκίμασει ψιλοκουτσουρο είναι όπως οι παλιές.
Το θέμα είναι ότι δεν έχω τη Μπέλα, αν την είχα θα την είχα ξεσκίσει στα πειράματα. Είχα παλιότερα Seminole spreader κ το έδωσα.
Το μόνο που έχω τώρα είναι ένα anaconda short range το οποίο δεν πάει με τπτ στα 30μ.
Το μπελ πρέπει να είναι ανώτερο.

Τα τσοκ που λες δεν τα εχω....δεν εχω αποψη....
Τωρα δεν ξερω σε ποια μαλλινη αναφερεσαι....μηπως εννοεις fsf ?? Aλλα αυτη δεν εχει σχεση με τις
μαλλινες...
Εχω δοκιμασει αυτες τις μαλλινες.....ο φελλος εδωσε καλυτερα αποτελεσματα...!!!

εικόνα_Viber_2021-12-21_11-25-37-104.jpg

Όχι κ. Νίκο προς Θεού. Εγώ το ανέφερα ως υποθετική μεθοδολογικη διαδικασία για τον αποκλεισμό εναλλακτικών εξηγήσεων για το αποτέλεσμα που ειδαμε.

Αν θέλετε εσείς ή οποιοσδήποτε ιδιογομωτης να κάνετε κάτι τέτοιο λόγω του ότι έχετε μεράκι γεμίστε απλά μια αντιγραφή ενός εμπορικου. Θα βγάλουμε έξω και τη διακύμανση από το ότι είναι μια έτσι μια γιουβέτσι τα φυσίγγια αυτά και θα ξέρουμε ότι οποίες διάφορες είναι λόγω τσοκ και οχι λόγω προβληματικής παραγωγής και ετερογενειας.

Η επαναληψιμοτητα που θα μας δείξει ότι πέτυχε και όχι ότι έτυχε μας νοιάζει σε όσο πιο ρεαλιστικές συνθήκες πυρομαχικων για το μέσο κυνηγό χωρίς παρεμβολές άλλων παραγόντων που δεν σχετίζονται με το τσοκ θέλουμε.

ΟΚ...Θα το κανω Γρηγορη μου....Θα κλεισω τυπου εμποριου...και το δοκιμασω απο τα 15 μετρα 20 - 25 -
με το BL και με κυλινδρο ωστε να βγαλετε τα συμπερασματα σας φιλε μου!!! :)

ΥΓ. Μην περιμενεις για σημερα και αυριο...Πρεπει να πεισω και την κυρα....να μην με βαλει να φτιαξω
μελομακαρονα φιλε !!!! :D :p

ΟΚ...Θα το κανω Γρηγορη μου....Θα κλεισω τυπου εμποριου...και το δοκιμασω απο τα 15 μετρα 20 - 25 -

ΥΓ. Μην περιμενεις για σημερα και αυριο...Πρεπει να πεισω και την κυρα....να μην με βαλει να φτιαξω
Τη δοσολογια για τα μελομακάρονα Νικολααααααα

ΧΡΉΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΌΠΟΥΛΟς ΑΚΟΎΕΙ;
Παίρνεις την φωτο και την ανεβάζεις στο αμερικάνικο σαιτ
και τους λες: Oberfell says EXCELLENT pattern!

την ψυλλιάστηκα την δουλειά
αν κάνουμε κι άλλες δοκιμές κι έχουμε τέτοια αποτελέσματα
θα ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ότι τα BRAIN κάνουν αυτά που υπόσχονται!
ΘΑ Μιλάμε για ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στην βλητική του λειόκαννου!
αρκεί να έχουμε το απαραίτητο στατιστικό πλήθος βολών!
Νίκο ξεκίνα δοκιμές! και πες του φίλου σου - εάν έχει τα ίδια αποτελέσματα σε άλλες 2-3 βολές - να κολλήσει το BL στην κάννη του και φτιάξει ΓΕΝΝΑΙΑ ποσότητα από αυτά τα φυσίγγια με μπαρούτη της ΙΔΙΑΣ παρτίδας, καλύτερη τουφεκιά δεν θα βρει! Έφτασε στην ΙΘΑΚΗ!

τουφεκιά που γεμίζει τσάντες
τουφεκιά που σε κάνει μάγκα
συνδυασμός τσοκ - φυσιγγίου που ΘΕΡΙΖΕΙ!!!!
έχει λίγα μέτρα ακόμη!!!!! (αν είναι δυνατόν)
ΑΡΙΣΤΗ ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗ έχω πάρει από ελάχιστες τουφεκιές <5%
συνδυασμός τσοκ - φυσιγγίου για όλα τα κυνήγια! από πεταλούδες μέχρι τυρανόσαυρους! οκ υπερβάλλω! από ορτύκι μέχρι υδρόβια

για δείτε που για να πάμε φάσσες - υδρόβια, λαγό, θα μας κάνετε να φοράμε Brain BL και να γεμίζουμε με μουσταλευριές και άσπρες σκόνες από το Τζιμπουτί! (για φέρμα - τσίχλες ακόμα καλύτερα)

εν κατακλείδι:
φτιάχνεις 2 συνθέσεις
α. στα 36 γρ #6,5,4
β. στα 30-32 γρ # 9,8,7
και κάνεις όλα σου τα κυνήγια

υ.γ.1 ο Βαγγέλης που γέμισε #8 στα 44γρ να την δει οπωσδήποτε!
υ.γ.2 προτρέχωωωω, βιάζομαι πολύ και ίσως σκοντάψω.....
υ.γ.3 άρχισε πάλι να μου μπαίνει το σαράκι των δοκιμών κι είπα ότι ξέμπλεξα με δαύτες.
Πολυ ωραία η τουφεκιά,αλλά ακυρώνει το τσοκ, σαν τριάρι τσοκ μου μοιάζει.
Θα την έλεγα τέλεια και θα συμφωνούσα στην χρήση της αν ήταν σχεδόν η ίδια από τα 20 έως τα 35 μετρα.Αν πηγαίνει μπάλα και ξεκινάει να ανοίγει από τα 20-25 μέτρα ποιος ο λόγος να έχεις πάνω το bell?Βάζεις 3* ή 2*.
Φιλικά παντα

η κατανομή οφείλεται στον συνδυασμό ΤΣΟΚ- ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ, συγκριτική δοκιμή μπορεί να γίνει μόνο με τσοκ Μπελλ όπως αυτό που έχω εγώ το Seminole Spreader
Γιατι μόνο με το spreader και όχι με εργοστασιακό 5* η και 4* ?????? Και εξηγούμε ότι πιστεύω ότι η κατανομή οφείλεται στον Lb6 σε συνδυασμό με το αλεύρι....... Θα είχε ενδιαφέρον μια τέτοια σύγκριση.....

Γιατι μόνο με το spreader και όχι με εργοστασιακό 5* η και 4* ?????? Και εξηγούμε ότι πιστεύω ότι η κατανομή οφείλεται στον Lb6 σε συνδυασμό με το αλεύρι....... Θα είχε ενδιαφέρον μια τέτοια σύγκριση.....
Η δοκιμή πρέπει να γίνει την ίδια ώρα και μέρα,με ίδιο φυσίγγι εμπορίου, ίδια κάνη, και το 5αρι της συγκεκριμένης κάνης. Μόνο τότε θα βγει συμπέρασμα. Και κατά την γνώμη μου, απ'τα 10 και 25 μέτρα. Η ιδιογομωση ακυρώνει τα πάντα.

Εσυ φτιαξτα και θα σε απαλλαξω για μια και μοναδικη φορα απο τις δοκιμες
Θα δοκιμαζω εγω
.big smile.

Πολυ ωραία η τουφεκιά,αλλά ακυρώνει το τσοκ, σαν τριάρι τσοκ μου μοιάζει.
Θα την έλεγα τέλεια και θα συμφωνούσα στην χρήση της αν ήταν σχεδόν η ίδια από τα 20 έως τα 35 μετρα.Αν πηγαίνει μπάλα και ξεκινάει να ανοίγει από τα 20-25 μέτρα ποιος ο λόγος να έχεις πάνω το bell?Βάζεις 3* ή 2*.
Φιλικά παντα
Όχι φίλε Βαγγέλη ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ "τριάρι τσοκ"! έχει την συγκέντρωση "τριαριού" αλλά όχι την κατανομή του! έχεις δει τέτοια ισοκατανομή σε "τριάρι";
"ο λόγος να έχεις πάνω το bell" και δεν "Βάζεις 3* ή 2*" είναι η ισοκατανομή που παίρνεις
διότι και τα δύο είναι τύπου "μπελλ" ανάστροφη - αρνητική συσφιξη. βλ. κάτω
Η δοκιμή πρέπει να γίνει την ίδια ώρα και μέρα,με ίδιο φυσίγγι εμπορίου, ίδια κάνη, και το 5αρι της συγκεκριμένης κάνης. Μόνο τότε θα βγει συμπέρασμα. Και κατά την γνώμη μου, απ'τα 10 και 25 μέτρα. Η ιδιογομωση ακυρώνει τα πάντα.
η δοκιμή γίνεται με συγκεκριμένη μεθοδολογία, η οποία προκαθορίζεται σύμφωνα με κανόνες. Κρατάμε σταθερές όλες τις παραμέτρους (όπλο, κάννη, φυσίγγι, απόσταση κ.λ.π.) εκτός αυτής που εξετάζουμε (εν προκειμένω τσοκ) το οποίο πρέπει να είναι ίδιας ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ: όταν δοκιμάζουμε πορτοκάλια, συγκρίνουμε πορτοκάλι με πορτοκάλι, όχι με σαγκουίνι ή μανταρίνι.
Αργότερα όταν συγκρίνουμε ΕΣΠΕΡΕΙΔΟΕΙΔΗ θα κάνουμε άλλες δοκιμές.
εν προκειμένω "Η ιδιογόμωση ΔΕΝ ακυρώνει" την γκαουσιανή κατανομή ούτε την ακολουθία φιμπονάτσι της τυχαίας διασποράς των σκαγίων.... όμως το ΤΣΟΚ φαίνεται να το κάνει! μένει να αποδειχθή
Βασιλη η ποιότητα ισοκατανομής πως βγαίνει;ο εσωτερικός και ο εξωτερικός κύκλος τη διάμετρο έχουν;ευχαριστώ.
76 και 54 εκ
oi βαθμολογίες, βγαίνουν βάση πινάκων και διαγραμμάτων του συστήματος δοκιμών που συνέταξαν οι ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ Oberfell & Thompson
όλες οι βολές γίνονται στα 36,5μ με #6 σκάγια

δείτε πάλι τα "γκαουσιανά σχήματα" που ανέβασε ο Βασίλης τα γραμμοσκιασμένα εμβαδά, την τυπική απόκλιση, η καμπύλη φαίνεται να "ισιάζει" στην περίπτωσή μαςαν κάποιος δεν καταλαβαίνει κάτι ευχαρίστως να το συζητήσουμε.

Last edited:
Εσυ φτιαξτα και θα σε απαλλαξω για μια και μοναδικη φορα απο τις δοκιμες
Θα δοκιμαζω εγω
.big smile.
Κύπρος - Σάμος ένα τσιγάρο δρόμος! άντε πήγαινε για δοκιμές!
Λοιπόν αν ο Νικος φτιάξει μελομακάρονα, δοκίμασέ τα Χρύσανθε εσύ και την άλλη μέρα εγώ......... αν ζεις ακόμα....... .yelling.

Να παρατηρήσω κάτι:

1) Ναι, χρειάζεται καλό καύσιμο για να αποδώσει το μέγιστο μιά Ferrari αλλά.....ότι καύσιμο και να βάλεις, αν δεν έχεις Ferrari.....

2) Για άνοιγμα του BELL πριν τον κύλινδρο αλλά και κράτημα αποτελεσματικής πυκνότητας σε 30 + μέτρα υπάρχουν τόσα αποδεικτικά test σε όλα τα ξένα forum αλλά και μαρτυρίες εδώ κατόχων BELL με κανονικά φυσίγγια εμπορίου τα τελευταία 6 χρόνια που με εντυπωσιάζει η διαρκής επιθυμία να επαναλαμβάνονται οι σχετικές δοκιμές ξανά και ξανά και "άσε, θα το ελέγξω και εγώ με το τάδε setup" κλπ Όχι ότι με χαλάει, αυξάνονται και οι πωλήσεις!

3) Δοκιμές κατόχων BELL με εμπορίου φυσίγγια έχουν αναρτηθεί και εδώ και μάλιστα πολύ νωρίς (σελ 9) με τουλάχιστον εξαιρετικά εντυπωσιακά αποτελέσματα.

4) Ακριβώς ίδιας ποιότητας τουφεκιές βγάζουν όλα τα BRAIN, το καθένα για τις αποστάσεις που έχει σχεδιαστεί. Η τεχνολογία "ΤΣΟΚ-ΜΕΣΑ-ΣΤΟ-ΤΣΟΚ" δουλεύει το ίδιο πάντα.

Χρίστος Σωτηρόπουλος
BRAIN Chokes

Όχι φίλε Βαγγέλη ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ "τριάρι τσοκ"! έχει την συγκέντρωση "τριαριού" αλλά όχι την κατανομή του! έχεις δει τέτοια ισοκατανομή σε "τριάρι";
"ο λόγος να έχεις πάνω το bell" και δεν "Βάζεις 3* ή 2*" είναι η ισοκατανομή που παίρνεις

η δοκιμή γίνεται με συγκεκριμένη μεθοδολογία, η οποία προκαθορίζεται σύμφωνα με κανόνες. Κρατάμε σταθερές όλες τις παραμέτρους (όπλο, κάννη, φυσίγγι, απόσταση κ.λ.π.) εκτός αυτής που εξετάζουμε (εν προκειμένω τσοκ) το οποίο πρέπει να είναι ίδιας ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ: όταν δοκιμάζουμε πορτοκάλια, συγκρίνουμε πορτοκάλι με πορτοκάλι, όχι με σαγκουίνι ή μανταρίνι.
εν προκειμένω "Η ιδιογόμωση ΔΕΝ ακυρώνει" την γκαουσιανή κατανομή ούτε την ακολουθία φιμπονάτσι της τυχαίας διασποράς των σκαγίων.... όμως το ΤΣΟΚ φαίνεται να το κάνει! μένει να αποδειχθή

76 και 52 εκ
oi βαθμολογίες, βγαίνουν βάση πινάκων και διαγραμμάτων του συστήματος δοκιμών που συνέταξαν οι ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ Oberfell & Thompson

δείτε πάλι τα "γκαουσιανά σχήματα" που ανέβασε ο Βασίλης τα γραμμοσκιασμένα εμβαδά, την τυπική απόκλιση, η καμπύλη φαίνεται να "ισιάζει" στην περίπτωσή μαςαν κάποιος δεν καταλαβαίνει κάτι ευχαρίστως να το συζητήσουμε.
Διαφωνώ,και ναι έχω δει 3* και 2* να έχουν τέτοια κατανομή στα 35 μέτρα με φυσίγγια ιδιογομωσης.Οι δοκιμές επίσης καλό είναι να γίνονται πιο πολύ στα θηράματα,καλός ο πίνακας λέει πολλά άλλα όχι όλα για ένα φυσίγγι.

76 και 52 εκ

Πληρεστερος γιου Αρ νταινγκ‼️

76 και 52 εκ

Δεν ισχυρίστηκαν ποτέ ότι είναι κατανομή από 3* τσοκ,λέω μόνο μια δοκιμή με εργοστασιακό κύλινδρο για να δούμε τις τυχόν διαφορές εάν υπάρχουν και ποιες είναι....... Θα πάρουμε ίδια συγκέντρωση????? Θα έχουμε ισοκατανομή????? Εσύ ισχυρίζεται ότι δεν γίνεται,εγώ πάλι είμαι άπιστος Θωμάς και λέω ότι μπορεί και να γίνεται.......

Διαφωνώ,και ναι έχω δει 3* και 2* να έχουν τέτοια κατανομή στα 35 μέτρα με φυσίγγια ιδιογομωσης.Οι δοκιμές επίσης καλό είναι να γίνονται πιο πολύ στα θηράματα,καλός ο πίνακας λέει πολλά άλλα όχι όλα για ένα φυσίγγι.
σε παρακαλώ βγάλε μια φωτο από τις κατανομές σου κι ανέβασέ την

Κατανομή παραπλήσια όλοι έχουμε δει χοντρά χοντρά με το μάτι.. . ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΉ όμως❓❓❓89 σκάγια κεντρικά κ 89 στην περιφέρεια ❓❓❓‼️‼️‼️ουδεποτε

Βασιλη η ποιότητα ισοκατανομής πως βγαίνει;ο εσωτερικός και ο εξωτερικός κύκλος τη διάμετρο έχουν;ευχαριστώ.
Με διαγράμματα.

Οι ακριβείς διαστάσεις είναι αυτές

Untitled 2.jpg
Άρα επιλέγουμε διάμετρο για τους κύκλους
76cm, 54cm
ή
75cm, 53cm

σε παρακαλώ βγάλε μια φωτο από τις κατανομές σου κι ανέβασέ την
Με τον καινούργιο χρόνο πρώτα ο Θεός που θα μπορώ.Σε τι αποστάσεις θέλεις και με τι τσοκ?Επίσης για να μην παρεξηγηθω δεν το παίζω ξερολας απλά η ένσταση μου είναι ότι με το να προσπαθείς να κάνεις ένα τσοκ όπως το bell να δουλέψει στα 35-40 μέτρα ακυρώνοντας το άνοιγμα του στα 10-15 μέτρα πιστεύω ότι ακυρώνεις την χρήση του εν λόγω τσοκ και αυτό για το οποίο έχει σχεδιαστεί.

Status
Not open for further replies.
Back