BRAIN Chokes

Status
Not open for further replies.
Δεν ξέρω η πάνω είναι ανοιχτή με ποίο πολλά σκάγια στην μέση .
Η άλλη κάτω και αυτή ελάχιστα ποίο ανοιχτή με σκάγια παντού αλλά σαν να έχει κενά.
Ας πουν οι ποίο γνωστές.
Μιλάω για τα δεκαπέντε μέτρα.
Στα εικοσιπέντε σαν να είναι ίδιες μου φαίνεται.

Δεν ξέρω η πάνω είναι ανοιχτή με ποίο πολλά σκάγια στην μέση .
Η άλλη κάτω και αυτή ελάχιστα ποίο ανοιχτή με σκάγια παντού αλλά σαν να έχει κενά.
Ας πουν οι ποίο γνωστές.
Μιλάω για τα δεκαπέντε μέτρα.
Στα εικοσιπέντε σαν να είναι ίδιες μου φαίνεται.

Ο καθε ενας εχει την δικη του οπτικη γωνια....Χωρις ΙΧΝΟΣ αντιπαραθεσης,,,,στα 25 μετρα η κατανομη
του BL πολυ ανωτερη....ετσι την βλεπω εγω Σταυρο!!

Εδω το bell δείχνει τα Δόντια του‼️‼️
Στα 25 μετρα δηλαδη θα πρεπει να "δειξει τα δοντια του" Γιαννη?
Εγω αν το παρω,θα το παρω για βολες κατω των 20 μετρων.
Πχ για περπατητα τσιχλας μεσα σε ελιες ή σε μπεκατσα...
Οπως γραφει και στην αντιστοιχη ιστοσελιδα,"για πολύ πυκνό περιβάλλον".
Στα 25,30 και βαλε μετρα που γινονται οι δοκιμες,,τι να το κανω???

Χρηστο....επρεπε να δοκιμασω φυσιγγια εμποριου για εχετε ΣΩΣΤΗ εικονα....
Τα δικα μου φυσιγγια ειναι πολυ συγκεντρωτικα φιλε,,,,,δεν υπαρχουν στο εμποριο...
Το ανοιγμα της τουφεκιας θα ηταν εντελως διαφορετικο με ενα φυσιγγιο εμποριου...
Αυτα χωρις να θελω να σου αλλαξω γνωμη....ουτε για υποστηριξω το BL.
Σου ανεβαζω μια φωτο του σεταπ μου με την διαφορα οτι εχει Ν8,9 και Ν9 σκαγια...για να δεις
την συγκεντρωση που εχει φιλε!!

εικόνα_Viber_2021-04-02_15-21-22.jpgεικόνα_Viber_2021-04-02_15-21-44.jpg

Θα ήθελα ο συνονόματος μου να πάρει ένα τηλ τους Ομπερφελλ και Τόμσον για να εξετάσουν τις κατανομές, σαν πιο ειδικοί.
Στο δικό μου μυαλό συγκρίνοντας αυτές τις τουφεκιές δε βλέπω το λόγο κάποιος να πετάξει τον εργοστασιακό κύλινδρο και να δώσει 100€ για Μπελ

Θα ήθελα ο συνονόματος μου να πάρει ένα τηλ τους Ομπερφελλ και Τόμσον για να εξετάσουν τις κατανομές, σαν πιο ειδικοί.
Στο δικό μου μυαλό συγκρίνοντας αυτές τις τουφεκιές δε βλέπω το λόγο κάποιος να πετάξει τον εργοστασιακό κύλινδρο και να δώσει 100€ για Μπελ

και οι Ομπερφελλ και Τόμσον θα του απαντήσουν ότι δεν εξετάζουν κατανομές στα 15,20,25 μ με #8,5

και οι Ομπερφελλ και Τόμσον θα του απαντήσουν ότι δεν εξετάζουν κατανομές στα 15,20,25 μ με #8,5
Άρα συμφωνούν ότι σε αυτές τις αποστάσεις το εργοστασιακό τσοκ κύλινδρος σε καλύπτει απόλυτα, αφού για αυτές τις αποστάσεις παράγεται.
Για πάρα πέρα υπάρχουν και τα 4*

με τα πολλά με τα λίγα κουβέντα δεν είπαμε για την κατανομή με κύλινδρο στα 36,5μ
ειδικά για τον φίλο που την ζήτησε!!

αν αυτή η κατανομή είναι τυπική του συνδυασμού τσοκ - φυσιγγίου είναι μια πολύ καλή κατανομή
εμφανώς υποδεέστερη αυτής με BL
Κάποιο σχόλιο; να μην μιλάω και "κρίνω" μόνο εγώ πείτε μπρε καλά παιδιά την γνώμη σας!!

Άρα συμφωνούν ότι σε αυτές τις αποστάσεις το εργοστασιακό τσοκ κύλινδρος σε καλύπτει απόλυτα, αφού για αυτές τις αποστάσεις παράγεται.
Για πάρα πέρα υπάρχουν και τα 4*
Όχι φίλε μου όχι
το συμπέρασμα αυτό πως το έβγαλες;

Θοδωρή εξετάζουμε
πάντα συνδυασμό τσοκ - φυσιγγίου
με άλλο φυσίγγι θα δουλέψει αλλιώς!
η σύνθεση του Νίκου είναι υπερσυγκεντρωτική!!

Όχι φίλε μου όχι
το συμπέρασμα αυτό πως το έβγαλες;
Άρα εξετάζουν κατανομές στα 15,20,25 μ με #8,5 και βλέπουν διαφορές σε μια τουφεκιά με 92% συγκέντρωση η μία και 94% η άλλη.
Γιατί εγώ δε βρίσκω λόγο να αγοράσεις ένα ακριβό τσοκ για τόσο ελάχιστες διαφορές σε τόσο μικρές αποστάσεις.

Καταρχήν μπράβο στον Νικο που παντοτε είναι προθυμος να βοηθήσει με τις δοκιμές του...

Όμως έχω να κάνω λιγες παρατηρήσεις.....
Που μπορεί κ να είναι λάθος αλλά εγώ έτσι το βλέπω.........

Πρώτα από όλα δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος τσιχλάς που έχει το bell η 5* για να ρίχνει φυσίγγια διασποράς...
Κάτι τέτοιο θα ήταν δώρο άδωρον.....

Κάποιοι από εσάς πιστευετε οτι κάθε κάννη η κάθε τσοκ είναι κ μια ιστορία...
Άρα λοιπόν πως ζητάτε να κάνει τις "δικές σας" δοκιμές κάποιος άλλος με το δικό του όπλο κ ρίχνοντας φυσίγγια ιδιογωμοσης...

Δλδ αν σαν πω εγω ότι το τάδε τσιχλοφυσιγγο σκίζει,θα πάτε να φορτώσετε κιβώτιο?

Οι περισσοτεροι έχετε στην γκαμα σας τσοκ 5* όποτε κάλλιστα μπορείτε να κάνετε ένα συγκριτικό με τo bell για να δείτε τι χάνετε κ τι κερδίζεται με το καθένα....
Έστω βρείτε ένα δανεικό στην ανάγκη......

Υ. Γ.
Σχετικά με προηγουμενο ποστ μου για τις επιδόσεις του bell, να (ξανά) πω ότι το όπλο μου δεν διαθέτει 5*, ουτε κ εχω κυνηγησει ποτε με αυτο το τσοκ για να μπορώ να συγκρίνω με το bell........

Εν ολίγοις το bell έκανε ότι ακριβώς μου ειχε υποσχεθει........

Τωρα, Αν τα 5* θα μπορουσαν να μου αφήσουν ίδιες η κ ενδεχομένως καλυτερες εντυπώσεις απο αυτό είναι κάτι που πραγματικα δεν μπορώ να το ξερω η να το μαντέψω......

Last edited:
Εδω το bell δείχνει τα Δόντια του‼️‼️
Διόρθωση: Εδω το bell με το συγκεκριμένο φυσίγγι δείχνει τα Δόντια του
‼️
‼️

Άρα εξετάζουν κατανομές στα 15,20,25 μ με #8,5 και βλέπουν διαφορές σε μια τουφεκιά με 92% συγκέντρωση η μία και 94% η άλλη.
Γιατί εγώ δε βρίσκω λόγο να αγοράσεις ένα ακριβό τσοκ για τόσο ελάχιστες διαφορές σε τόσο μικρές αποστάσεις.
οι Ομπερφελλ και Τόμσον δεν εξετάζουν κατανομές στα 15,20,25 μ με #8,5
αλλά στα 36,5 μ με #6
οι φίλοι μας εδώ εξετάζουν κατανομές στα 15,20,25 μ με #8,5 και θα μας πουν τι συμπέρασμα βγάζουν

Status
Not open for further replies.
Back