Είσαι ωραίος..25 ΜΕΤΡΑ....και τελος για σημερα....
View attachment 38201View attachment 38202View attachment 38203View attachment 38204
Αυτα για σημερα παλικαρια!!! Αυριο.....πρωτα ο Θεος.....διασπορας με ελικοειδη και αναποδο αποκεντρωτηρα
στα 34 γραμμαρια σκαγια!!!
Εδω το bell δείχνει τα Δόντια του25 ΜΕΤΡΑ....και τελος για σημερα....
View attachment 38201View attachment 38202View attachment 38203View attachment 38204
Αυτα για σημερα παλικαρια!!! Αυριο.....πρωτα ο Θεος.....διασπορας με ελικοειδη και αναποδο αποκεντρωτηρα
στα 34 γραμμαρια σκαγια!!!
Δεν ξέρω η πάνω είναι ανοιχτή με ποίο πολλά σκάγια στην μέση .
Η άλλη κάτω και αυτή ελάχιστα ποίο ανοιχτή με σκάγια παντού αλλά σαν να έχει κενά.
Ας πουν οι ποίο γνωστές.
Μιλάω για τα δεκαπέντε μέτρα.
Στα εικοσιπέντε σαν να είναι ίδιες μου φαίνεται.
Εδω το bell δείχνει τα Δόντια του
Στα 25 μετρα δηλαδη θα πρεπει να "δειξει τα δοντια του" Γιαννη?Εδω το bell δείχνει τα Δόντια του
Στα 25 μετρα δηλαδη θα πρεπει να "δειξει τα δοντια του" Γιαννη?
Εγω αν το παρω,θα το παρω για βολες κατω των 20 μετρων.
Πχ για περπατητα τσιχλας μεσα σε ελιες ή σε μπεκατσα...
Οπως γραφει και στην αντιστοιχη ιστοσελιδα,"για πολύ πυκνό περιβάλλον".
Στα 25,30 και βαλε μετρα που γινονται οι δοκιμες,,τι να το κανω???
Θα ήθελα ο συνονόματος μου να πάρει ένα τηλ τους Ομπερφελλ και Τόμσον για να εξετάσουν τις κατανομές, σαν πιο ειδικοί.
Στο δικό μου μυαλό συγκρίνοντας αυτές τις τουφεκιές δε βλέπω το λόγο κάποιος να πετάξει τον εργοστασιακό κύλινδρο και να δώσει 100€ για Μπελ
Άρα συμφωνούν ότι σε αυτές τις αποστάσεις το εργοστασιακό τσοκ κύλινδρος σε καλύπτει απόλυτα, αφού για αυτές τις αποστάσεις παράγεται.και οι Ομπερφελλ και Τόμσον θα του απαντήσουν ότι δεν εξετάζουν κατανομές στα 15,20,25 μ με #8,5
με τα πολλά με τα λίγα κουβέντα δεν είπαμε για την κατανομή με κύλινδρο στα 36,5μ
Όχι φίλε μου όχιΆρα συμφωνούν ότι σε αυτές τις αποστάσεις το εργοστασιακό τσοκ κύλινδρος σε καλύπτει απόλυτα, αφού για αυτές τις αποστάσεις παράγεται.
Για πάρα πέρα υπάρχουν και τα 4*
Θοδωρή εξετάζουμεΣτα 25 μετρα δηλαδη θα πρεπει να "δειξει τα δοντια του" Γιαννη?
Εγω αν το παρω,θα το παρω για βολες κατω των 20 μετρων.
Πχ για περπατητα τσιχλας μεσα σε ελιες ή σε μπεκατσα...
Οπως γραφει και στην αντιστοιχη ιστοσελιδα,"για πολύ πυκνό περιβάλλον".
Στα 25,30 και βαλε μετρα που γινονται οι δοκιμες,,τι να το κανω???
Σιγα Johnny μη φυγει κανα σφραγισμα...Εδω το bell δείχνει τα Δόντια του
Άρα εξετάζουν κατανομές στα 15,20,25 μ με #8,5 και βλέπουν διαφορές σε μια τουφεκιά με 92% συγκέντρωση η μία και 94% η άλλη.Όχι φίλε μου όχι
το συμπέρασμα αυτό πως το έβγαλες;
Διόρθωση: Εδω το bell με το συγκεκριμένο φυσίγγι δείχνει τα Δόντια τουΕδω το bell δείχνει τα Δόντια του
οι Ομπερφελλ και Τόμσον δεν εξετάζουν κατανομές στα 15,20,25 μ με #8,5Άρα εξετάζουν κατανομές στα 15,20,25 μ με #8,5 και βλέπουν διαφορές σε μια τουφεκιά με 92% συγκέντρωση η μία και 94% η άλλη.
Γιατί εγώ δε βρίσκω λόγο να αγοράσεις ένα ακριβό τσοκ για τόσο ελάχιστες διαφορές σε τόσο μικρές αποστάσεις.