BRAIN Chokes

Status
Not open for further replies.
εγω θα ηθελα να δω ενα απο εκεινα τα σουπερ συγκεντρωτικα του Νικου 80-85% , τι θα το κανει το BL . Θα δωσει καποια αξιοπρεπη περιφερεια ;

Κωστα υπαρχει η δοκιμη που ζητας...Σελιδα 114 -απαντ.2274
και Σελιδα 115 -απαντ, 2281 το ιδιο σεταπ...με την μονη διαφορα το Νο σκαγιων απο Ν8,5 σε Ν9.

Αυτό που ρίχτηκε από το bell αν ριχτεί από τα τρία άστρα εκεί το κόβω‼️

Φιλε Γιαννη , προφανως θα αναφερεσαι στο σεταπ με τον LB6....kai N6 σκαγια.

Κλασικό 34αρι με ανάποδο το direct ,με ελικοειδή υπάρχουν αρκετά jordan ,super kill ,oscar ,elix ,του απρογερακα και άλλα ,οκ μπορεί κάποιο να είναι 33gr η 36gr δεν έγινε και κάτι το ίδιο φυσίγγι θα ριχτεί άλλωστε ,κάποια παιδιά γράφουν και για κλασσικό συγκεντρωτηρα και έχουν δίκιο .Πολύ ευχαρίστως να σου στείλω εγώ φυσίγγια εάν θες ,αμ θα μας κάνεις της δοκιμές ε δεν είναι σωστό να πληρώσεις και ολόκληρα κουτιά ρε Νίκο για να ξεστραβωθουμε εμείς ,στείλε μου διεύθυνση εάν θες να στα στείλω ,αλλιώς και με δικά σου φτιασιματα άκρη θα βγάλουμε .

Κατσε καλά βρε φιλε !!!! Να εισαι καλα...μονο και που το σκεφτηκες....ειναι σαν τα εστειλες...δεν γινομαι
ποιο φτωχος,,,, :)

ΥΓ...Να μου εστελνες καμια κοπελιά...να μου αλλαζει τους στοχους....και παλι οχι θα ελεγα....ποιος αντεχει
την μπαντοφλα της κυρας??? :D :p

Οταν μελεταμε ενα "κοντινο" τσοκ , το μελεταμε στις αποστασεις γαι τις οποιες φτιαχτηκε. Και σε αυτες το χρησιμοποιουμε.
Οταν ομως θα δουμε μακρυα το θηραμα και θα ειμαστε μπλοκαρισμενοι , με ενα τετοιο τσοκ και μια κανη, εκει το μονο που μας σωζει ειναι ενα φυσιγγι, που να ακυρωνει κατα καποιο τροπο αυτο το τσοκ. Εδω ηρθε ο Νικος με την προταση του , που ο συνδυασμος τους κανει αυτη την "ακυρωση" ...θαυμαστη. (ισοκατανομη). Δεν θα στηνομουνα ομως εξαρχης με τετοιο συνδυασμο για 35-40μ , γιατι ενα 2-3* θα μου δωσει καποια κεντρα σε ολο αυτο το μηκος της διαδρομης , και αυτο δινει μετρα παντα, που καλυπτουν την συχνοτατη υποεκτιμηση της καθε αποστασης
ΥΓ αυτα με μια ενσταση ακυρωσης . Τη μορφη που εχει το χωνι της τουφεκιας με το BL , που δεν την ξερω. Το χωνι απο 0-36μ δεν εχει σε καθε τσοκ το ιδιο σχημα και απλα να μεγαλωνει η διαμετρος
Αν μπορει ας το βρει καποιος αυτο με τα σχηματα της τουφεκιας

Πάμε παρακάτω ...
Προφανώς όλοι ξέρετε πως υπολογίζουμε την συγκέντρωση.
Διαιρούμε τον αριθμό των σκαγιών στον κύκλο 76cm προς τον συνολικό (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ) αριθμό σκαγιών της γόμωσης.
Το πρώτο είναι εύκολο ... μετράμε πόσα σκάγια μπήκαν στον κύκλο (πχ 500 σκάγια στον κύκλο).
Το δεύτερο είναι πιο δύσκολο ... πάντα χρειάζεται να ανοίξουμε ένα άλλο φυσίγγι (για εμπορικά) και να μετρήσουμε πόσα σκάγια έχει ένα γραμμάριο (πχ 30 σκάγια στο 1 γραμμάριο) και μετά να ζυγίσουμε όλα τα σκάγια του φυσιγγίου πχ (32 γραμμάρια).
Άρα τα σκάγια θα είναι 30*32=960.
Έτσι λοιπόν η συγκέντρωση βγαίνει
500/960=0,5208 ή 52,08%.

Το ποσοστό συγκέντρωσης (από μόνο του, ... δηλαδή το 52%) μας δίνει ένα μόνο στοιχείο για την τουφεκιά μας.
Δεν μας λέει τίποτα για το πόσα κενά παρουσιάζει η τουφεκιά και το πόσο ομοιόμορφα είναι κατανεμημένα τα σκάγια μέσα στον κύκλο των 76cm.
Γι' αυτό και αν ακούσετε μόνο το 52% και δεν δείτε την φωτογραφία την τουφεκιάς δεν έχετε ιδέα για το αν είναι "καλή" ή όχι.
Στις φωτό που έχω ανεβάσει πέρα από το ποσοστό συγκέντρωσης φαίνονται και άλλα 2 χαρακτηριστικά της τουφεκιάς (χάρη στον Μάριο @Prowler® ).
α) η ποιότητα ισοκατανομής
β) η ποιότητα κενών

Άρα τώρα έχουμε 3 στοιχεία για να καταλάβουμε αν μια τουφεκιά είναι καλή ή όχι χωρίς να δούμε ΚΑΝ την φωτογραφία !!!!!!!

Φανταστείτε να σας πω ότι ένα φυσίγγι έβγαλε 100% συγκέντρωση χωρίς να σας δείξω φωτογραφία.
Κάποιοι θα πουν ... γαμάτο !!!! (και εγώ μέσα σε αυτούς :) )
Αν σας δείξω όμως την φωτογραφία και δείτε απλά μια τρύπα στο κέντρο θα πείτε ότι αυτό το φυσίγγι "δεν σκοτώνει" στα 36μ.
Μπορεί να σκοτώνει στα 80μ αλλά στα 36μ σίγουρα δεν βοηθούν οι πιθανότητες να σκοτώσει.
Τα τρία ποιοτικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης κατανομής είναι
συγκέντρωση = 100%
ποιότητα ισοκατανομής = Φτωχή
ποιότητα κενών= Φτωχή

Αν σας πω όμως το φυσίγγι-τσοκ αυτό έβγαλε 60% συγκέντρωση στα 36,5μ με ποιότητα ισοκατανομής=Άριστη και ποιότητα κενών=Άριστη, ενώ ένα άλλο έβγαλε 70% συγκέντρωση στα 36,5μ με ποιότητα ισοκατανομής=Φτωχή και ποιότητα κενών=Μέτρια θα καταλάβετε πολλά περισσότερα για τα φυσίγγια-τσοκ αυτά (χωρίς να δείτε καν τις φωτογραφίες).

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αξιολογηθεί η κατανομή των σκαγιών μια τουφεκιάς.
Νομίζω όμως ότι με αυτά τα 3
συγκέντρωση
ποιότητα ισοκατανομής
ποιότητα κενών

είμαστε υπερ-καλυμένοι ...

Φτάνουν μόνο αυτά τα 3 στοιχεία για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα αν ένα φυσίγγι-τσοκ είναι "καλό".
Για εμένα ΟΧΙ.
Αυτά τα 3 στοιχεία μας δείχνουν απλά πόσο "καλή" είναι η κατανομή στις συνθήκες στις οποίες δοκιμάστηκε το φυσίγγι.
Δεν μας δείχνει
1. Διάτρηση
2. Μείωση ταχυτήτων και διάτρησης σε παγετούς
3. Αν σκορπίζει όταν δοκιμαστεί στους 45οC υπό σκιά αν δοκιμάστηκε στο χαρτί στους 10oC ή το ανάποδο
4. Τι γίνεται επίσης στις περιπτώσεις που εγώ θέλω να δοκιμάσω σκάγια #2 στα 70m για πρασινοκέφαλα ????

Συνεχίζεται ... κουράστηκα ... :)

Last edited:
ποιο φτωχος,,,, :)

ΥΓ...Να μου εστελνες καμια κοπελιά...να μου αλλαζει τους στοχους....και παλι οχι θα ελεγα....ποιος αντεχει
την μπαντοφλα της κυρας??? :D :p
Να είσαι καλά ρε Νίκο ,εάν έρθω εγώ για την αλλαγή στα χαρτόνια όμως δεν θα υπάρχει πρόβλημα έτσι ;Απλά με το μετά με τα τσίπουρα και τα μεζεκλικια δεν ξέρω τι θα κάνει η Κυρά σου .Αν και είμαι σίγουρος ότι για να είναι μαζί σου είναι και αυτή πολύ ωραίος άνθρωπος οπότε δεν θα έχει πρόβλημα .

Παλικαρια....ακουω γνωμες για φυσιγγια δοκιμων με το BL .

10 μετρα τι φυσιγγιο ?? Διασπορας με ελικοειδη θωδη ???
διασπορας με αναποδο αποκεντρωτηρα ??

15 - 20 - 25 μετρα....τα ιδια φυσιγγια

Μηπως απο τα 20 μετρα πρεπει να παμε σε μαλλινη η ντιανα ?? ή και σε μισοταπα ??

Ρωταω γιατι δεν ξερω τι ριχνετε....Και αν κλεισω αυτα που πιστευω εγω....καποιοι θα μεινουν
παραπονουμενοι... ;)
Ένα απλό 8αρακι 32 γρ. σε νορμάλ απόσταση που κυνηγάμε τσίχλα.

Το τελευταίο και σημαντικότερο !!!!!!!
Οι δοκιμές φυσιγγίων πρέπει να γίνονται στα 36,5m από την άκρη της κάνης, σε κύκλο διαμέτρου 76cm, με 32gr σκάγια νούμερο 6 ως 7,5 και με μαλλινόταπα.

View attachment 38161
Συμπληρώνω την εξαιρετική ανάρτηση του Βασίλη @gvp9000
τα παραπάνω ισχύουν στο παλιό εγγλέζικο σύστημα δοκιμών, στο σύστημα Oberfell & Thompson Οι δοκιμές φυσιγγίων γίνονται στα 36,5m από την άκρη της κάνης, σε κύκλο διαμέτρου 76cm, με σκάγια νούμερο 6 Φ 2,75 ανεξαρτήτως γόμωσης και βυσμάτωσης.
Επαναλαμβάνω: σε αυτήν την απόσταση δοκιμάζουμε όλες τις συσφίξεις ακόμα και τις πολύ ανοιχτές που σε αυτή την απόσταση δεν είναι αποτελεσματικές..

Πάμε παρακάτω ...
Προφανώς όλοι ξέρετε πως υπολογίζουμε την συγκέντρωση.
Διαιρούμε τον αριθμό των σκαγιών στον κύκλο 76cm προς τον συνολικό (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ) αριθμό σκαγιών της γόμωσης.
Το πρώτο είναι εύκολο ... μετράμε πόσα σκάγια μπήκαν στον κύκλο (πχ 500 σκάγια στον κύκλο).
Το δεύτερο είναι πιο δύσκολο ... πάντα χρειάζεται να ανοίξουμε ένα άλλο φυσίγγι (για εμπορικά) και να μετρήσουμε πόσα σκάγια έχει ένα γραμμάριο (πχ 30 σκάγια στο 1 γραμμάριο) και μετά να ζυγίσουμε όλα τα σκάγια του φυσιγγίου πχ (32 γραμμάρια).
Άρα τα σκάγια θα είναι 30*32=960.
Έτσι λοιπόν η συγκέντρωση βγαίνει
500/960=0,5208 ή 52,08%.

Το ποσοστό συγκέντρωσης (από μόνο του, ... δηλαδή το 52%) μας δίνει ένα μόνο στοιχείο για την τουφεκιά μας.
Δεν μας λέει τίποτα για το πόσα κενά παρουσιάζει η τουφεκιά και το πόσο ομοιόμορφα είναι κατανεμημένα τα σκάγια μέσα στον κύκλο των 76cm.
Γι' αυτό και αν ακούσετε μόνο το 52% και δεν δείτε την φωτογραφία την τουφεκιάς δεν έχετε ιδέα για το αν είναι "καλή" ή όχι.
Στις φωτό που έχω ανεβάσει πέρα από το ποσοστό συγκέντρωσης φαίνονται και άλλα 2 χαρακτηριστικά της τουφεκιάς (χάρη στον Μάριο @Prowler® ).
α) η ποιότητα ισοκατανομής
β) η ποιότητα κενών

Άρα τώρα έχουμε 3 στοιχεία για να καταλάβουμε αν μια τουφεκιά είναι καλή ή όχι χωρίς να δούμε ΚΑΝ την φωτογραφία !!!!!!!

Φανταστείτε να σας πω ότι ένα φυσίγγι έβγαλε 100% συγκέντρωση χωρίς να σας δείξω φωτογραφία.
Κάποιοι θα πουν ... γαμάτο !!!! (και εγώ μέσα σε αυτούς :) )
Αν σας δείξω όμως την φωτογραφία και δείτε απλά μια τρύπα στο κέντρο θα πείτε ότι αυτό το φυσίγγι "δεν σκοτώνει" στα 36μ.
Μπορεί να σκοτώνει στα 80μ αλλά στα 36μ σίγουρα δεν βοηθούν οι πιθανότητες να σκοτώσει.
Τα τρία ποιοτικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης κατανομής είναι
συγκέντρωση = 100%
ποιότητα ισοκατανομής = Φτωχή
ποιότητα κενών= Φτωχή

Αν σας πω όμως το φυσίγγι-τσοκ αυτό έβγαλε 60% συγκέντρωση στα 36,5μ με ποιότητα ισοκατανομής=Άριστη και ποιότητα κενών=Άριστη, ενώ ένα άλλο έβγαλε 70% συγκέντρωση στα 36,5μ με ποιότητα ισοκατανομής=Φτωχή και ποιότητα κενών=Μέτρια θα καταλάβετε πολλά περισσότερα για τα φυσίγγια-τσοκ αυτά (χωρίς να δείτε καν τις φωτογραφίες).

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αξιολογηθεί η κατανομή των σκαγιών μια τουφεκιάς.
Νομίζω όμως ότι με αυτά τα 3
συγκέντρωση
ποιότητα ισοκατανομής
ποιότητα κενών

είμαστε υπερ-καλυμένοι ...

Φτάνουν μόνο αυτά τα 3 στοιχεία για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα αν ένα φυσίγγι-τσοκ είναι "καλό".
Για εμένα ΟΧΙ.
Αυτά τα 3 στοιχεία μας δείχνουν απλά πόσο "καλή" είναι η κατανομή στις συνθήκες στις οποίες δοκιμάστηκε το φυσίγγι.
Δεν μας δείχνει
1. Διάτρηση
2. Μείωση ταχυτήτων και διάτρησης σε παγετούς
3. Αν σκορπίζει όταν δοκιμαστεί στους 45οC υπό σκιά αν δοκιμάστηκε στο χαρτί στους 10oC ή το ανάποδο
4. Τι γίνεται επίσης στις περιπτώσεις που εγώ θέλω να δοκιμάσω σκάγια #2 στα 70m για πρασινοκέφαλα ????

Συνεχίζεται ... κουράστηκα ... :)
Τα είπες Όλα!!!
και πολύ κατανοητά!!!
ΕΥΓΕ
.RESPECT..RESPECT..RESPECT..RESPECT.

Να είσαι καλά ρε Νίκο ,εάν έρθω εγώ για την αλλαγή στα χαρτόνια όμως δεν θα υπάρχει πρόβλημα έτσι ;Απλά με το μετά με τα τσίπουρα και τα μεζεκλικια δεν ξέρω τι θα κάνει η Κυρά σου .Αν και είμαι σίγουρος ότι για να είναι μαζί σου είναι και αυτή πολύ ωραίος άνθρωπος οπότε δεν θα έχει πρόβλημα .

Καλημερα Λευτερη μου!!! Δεν υπαρχει κανενα προβλημα ....και στα μεζεκλικια και στα τσιπουρα....μεσα
ειναι η κυρα μου!!! Δοξα τω Θεω εχω καλο ταιρακι.....μεσα σε ολα ειναι....απο την ιδιογομωση , δοκιμες-
και στο κυνηγι παρεα μου!!!!
Γραφω καμια φορα οτι πεφτει παντοφλα....ετσι για να γελαμε....και να σπαει η ''μονοτονια''....φιλε!!!! :D ;)

Καλημερα και απο εδω παλικαρια!!!

Λοιπον εχουμε και λεμε....
15 μετρα 32 γραμμαρια νορμαλ φυσιγγιο κυνηγιου
20 -25 μετρα τα ιδια φυσιγγια Στα 30 μετρα δεν ριχνω....αποτυπωση με το BL εχω ανεβασει

15 μετρα 34 γραμμαρια με διασπορας με ελικοειδη και αναποδο αποκεντρωτηρα
20 μετρα το ιδιο
25 μετρα με διασπορας....για σημερα δεν το βλεπω....χωρις να το αποκλειω.....
30 μετρα με διασπορας....το ''ξεχνατε''....γιατι μπορει χασουμε τον μπακαλη του χωριου...με τοσο ανοιγμα
σκαγιων...
Στα 10 μετρα δεν δοκιμαζω τιποτα....μονο τρυπες στο χαρτονι θα δουμε.
Αυτα απο εμενα....εαν καποιος θελει να συμπληρωσει κατι....ας το γραψει παλικαρια!!
Καλη δυναμη σε ολους.....και την Παναγιά δίπλα μας..... :)

ΥΓ. ΟΙ δοκιμες θα γινουν με Ν8,5 σκαγια . :)

Μετά την διόρθωση του Μάριου (αυτές ήταν οι λεπτομέρειες που δεν γνώριζα) συνεχίζω.

Τι γίνεται επίσης στις περιπτώσεις που εγώ θέλω να δοκιμάσω σκάγια #2 στα 70m για πρασινοκέφαλα ????

Δύο τρόποι.
1. Δοκιμάζουμε με σκάγια #6 στα 36,5μ και αν το αποτέλεσμα είναι καλό και αποδεκτό γεμίζουμε το ίδιο σετάπ με #2.
Ακολουθούμε δηλαδή την παραπάνω μέθοδο.

2. Δοκιμάζουμε το #2 στα 70μ απευθείας, ή το οποιοδήποτε φυσίγγι με οποιοδήποτε μέγεθος σκαγιών, βάρος γόμωσης και τσοκ στα μέτρα που μας ενδιαφέρουν.
Φτιάχνουμε πάλι τον κύκλο 76cm (30 ίντσες)
και μετράμε πόσα σκάγια είναι μέσα σε αυτόν.
Βλέπουμε αν ο αριθμός των σκαγιών είναι ικανός να καταβάλει (με μεγάλες πιθανότητες) το θήραμα, κοιτώντας τον παρακάτω πίνακα.
Ari9mos skagion.jpg
Καλό είναι να τσεκάρουμε και ισοκατανομή (φτιάχνοντας και τον κύκλο των 54 εκατοστών)
Αν έχουμε ισοκατανομή και τα απαραίτητα σκάγια από τον παραπάνω πίνακα δεν μας ενδιαφέρουν τα κενά.
Τα τραγικά κενά τα βλέπουμε με το μάτι. (Θα φρικάρει ο Μάριος @Prowler® με αυτά που γράφω αχαχα)
Μετράμε απαραίτητα διάτρηση σε μεγάλες αποστάσεις και είμαστε ΟΚ.

Επίσης καλό είναι να μετράμε 3 ή 5 φυσίγγια και να βρίσκουμε τον μέσο όρο και να βλέπουμε διαφορές από φυσίγγι σε φυσίγγι.
Το ξέρω είναι γ@μίσι, αλλά μας δείχνει την σταθερότητα του φυσιγγίου.
Αν κόψουμε 2-3 φυσίγγια και μετρήσουμε βάρος σκαγιών και πυρίτιδας πάλι καταλαβαίνουμε πολλά για την σταθερότητά του.
Τα φυσίγγια καλό είναι να δοκιμάζονται στις συνθήκες που θα χρησιμοποιηθούν !!!
Αν θέλω χειμερινό φυσίγγι για παγωνιές δεν θα κάνω δοκιμή κατακαλόκαιρο.
Θα την κάνω με παγωνιά αφού αφήσω τα φυσίγγια 2 ώρες στην παγωνιά.

Η απόδοση της πυρίτιδας έχουμε πει ότι εξαρτάται από την θερμοκρασία της !!!!!
Αν πάω για δοκιμές στους μείον 15 και το αυτοκίνητο έχει συν 30 η πυρίτιδα θα έχει συν 30.
Αν ρίξω λοιπόν ένα φυσίγγι μόλις βγω από το αυτοκίνητο ΔΕΝ το δοκιμάζω στους μείον 15 αλλά στους συν 30 σαν εσωτερική βλητική και μείον 15 σαν εξωτερική βλητική.
Τα γράφω λίγο απλοποιημένα ....
Για να κάνω πραγματική δοκιμή στους μείον 15 πρέπει και ο τελευταίος κόκκος πυρίτιδας να φτάσει στην θερμοκρασία αυτή !!!!!
Ο Νικολής @ΝίκοςΠ κάνει δοκιμές με κατεψυγμένα φυσίγγια (πχ -15 βαθμούς) ...
Χοντρικά αυτό που κάνει είναι δοκιμή εσωτερικής βλητικής (μέχρι τα σκάγια να βγούν από την κάνη) στους -15 και εξωτερικής βλητικής (μέχρι τα σκάγια να φτάσουν στον στόχο) στην θερμοκρασία περιβάλλοντος πχ +20.
Πολύ καλό κόλπο για να βλέπουμε την μείωση των ταχυτήτων στομίου σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Δεν είναι όμως εξ ολοκλήρου δοκιμή στους -15 !!!

Όλα τα παραπάνω αφιερωμένα σε όλους τους νέους κυνηγούς
Οι παλιοί έχουμε τα κουσούρια μας...

Αν θέλουν οι admin @Vasilis ας φτιάξουν άλλο θέμα πχ "Μεθοδολογίες δοκιμών φυσιγγίων" και ας μετακινήσουν τα παραπάνω ποστ εκεί.

Last edited:

20 -25 μετρα τα ιδια φυσιγγια Στα 30 μετρα δεν ριχνω....αποτυπωση με το BL εχω ανεβασει

20 μετρα το ιδιο
30 μετρα με διασπορας....το ''ξεχνατε''....γιατι μπορει χασουμε τον μπακαλη του χωριου...με τοσο ανοιγμα
σκαγιων...
Αυτα απο εμενα....εαν καποιος θελει να συμπληρωσει κατι....ας το γραψει παλικαρια!!

Πού είναι η αποτύπωση?με το Bell

20 μετρα το ιδιο
σκαγιων...

Nίκο αν μπορείς δοκίμασε και ένα διασποράς σαν και έκεινο που είχες προτείνει κάποτε με diana πάνω στην πυρίτιδα και με ελικοειδή διασπορέα Θώδη {μόνο έλικα} σε ρέλι. Γραμμάρια οτι νομίζεις εσυ.

Nίκο αν μπορείς δοκίμασε και ένα διασποράς σαν και έκεινο που είχες προτείνει κάποτε με diana πάνω στην πυρίτιδα και με ελικοειδή διασπορέα Θώδη {μόνο έλικα} σε ρέλι. Γραμμάρια οτι νομίζεις εσυ.

Γιωργο...αλλη μερα αυτες οι δοκιμες...δεν προλαβαινω σημερα φιλε!!!

δεν εχω χρονο να το ψαξω και το εφτιαξα απο μνημης στο περιπου
Το full ανοιγει ομαλα αλλα στενα μεχρι λιγο πριν τα 40μ (36-38) και μετα ανοιγει αποτομα
Το Ντεμι ειμαι το καλυτερο για μενα . Ανοιγει ομαλα μεχρι τα 27μ και κραταει το ανοιγμα σταθερο μεχρι πριν τα 40 (35-38) , και μετα ανοιγει αποτομα. Μεγαλο το οφελος σταθερης διαμετρου για 10μ περιπου. (27-37)
Το 4* εχει την κλασσικη κατανομη κωνου απο 0- μακρυα
{{το 2* ειναι σαν το full,αλλα το αποτομα ανοιγμα γινεται καποια μετρα νωριτερα --- ο κυλινδρος το ιδιο ανοιγει αποτομα απο τα 18μ ]]
Απο μνημης , μη βαρατεIMG_20211222_132037.jpg

Λοιπον παλικαρια....εγινες δοκιμες με 32 γραμμαρια σκαγια Ν8,5 νορμαλ φυσιγγιο....
Ξεκινησα απο τα 15 μετρα μεχρι και τα 25 Το ΙΔΙΟ σεταπ σε ολες τις δοκιμες.
Οι δοκιμες εγιναν με τον κυλινδρο 5*αστρα Α-390 και το BL ...

Το σεταπ με SIPE -CX2000 - 1,50X32 -Ηλιοπουλ. 22 - Ν8,5 - 68,5 - 56,5 - 6 πτυχο .

Σε Εορταστικο κλιμα....με αρωμα Χριστουγεννων....

Ας ειναι καλα ο καλός μου φιλος που μου τα εκανε Δωρο!!!!

εικόνα_Viber_2021-12-22_12-51-33-335.jpgεικόνα_Viber_2021-12-22_12-51-42-599.jpgεικόνα_Viber_2021-12-22_12-52-24-742.jpgεικόνα_Viber_2021-12-22_12-52-35-674.jpg

Status
Not open for further replies.
Back