Σχετικά με όλα τα πιό πάνω, παραθέτω τη τελευταία μου επαφή - ανάρτησή - απάντηση στον Randy Wakeman στο shotgunworld (Aug 3, 2021)
"What do we have here!
People who work as competitor's promoters are trying hard to convience the viewers of the forum that BRAIN Chokes are only better than all the rest but just... a little better, OK they may be the best but not so much...best!
I wonder, do they realise what does this means to my competitors?
Isn't it the dream of a choke manufacturer or what?"
"Τι έχουμε εδώ!
Άνθρωποι που εργάζονται ως προωθητές ανταγωνιστών προσπαθούν σκληρά να πείσουν τους αναγνώστες του φόρουμ ότι τα BRAIN Chokes είναι απλά τα καλύτερα από όλα τα υπόλοιπα αλλά μόνο.... λίγο καλύτερα, εντάξει μπορεί να είναι τα καλύτερα αλλά όχι και τόσο πολύ...τα καλύτερα!
Αναρωτιέμαι, συνειδητοποιούν τι σημαίνει αυτό για τους ανταγωνιστές μου;
Δεν είναι αυτό το όνειρο ενός κατασκευαστή τσοκ ή μήπως όχι;"
Τελικά όλη η επίθεση στα BRAIN τελείωσε εξαιτίας όλων των ενθουσιωδών κριτικών από χρήστες και τη δημοσίευση των συγκρίσεων που κάνανε επί μήνες, χωρίς να τους πληρώνει κάποιος, χωρίς εμπάθεια, αντίθετα μάλιστα με αρχική καχυποψία λόγω των "μεγαλύτερων βλητικών εν ζωή!!!" που αμέσως όμως μεταστράφηκε σε ενθουσιασμό.
Αυτά περί χρυσών κουφέτων στο Αμέρικα ρε πούθτη σου...
Το να παρατίθενται αποσπασματικά φράσεις των troll και των ψεύτικων προφίλ του ίδιου προσώπου αγνοώντας τις δεκάδες θετικών σχολίων, είναι κλασσικό τρυκ προπαγάνδας, δεν μετράει όμως για τους νοήμονες.
Όλα τα σκουπίδια τα είδατε, στα θετικά πάθατε στραβισμό, ε;;;
"Του λες με λίγα λόγια ότι τα τεστ του Winston (?) ήταν με ένα όπλο και ένα φυσίγγι (ενώ ήταν με 10 φυσίγγια)"
Προχειρότητα και πάλι. 10 βολές με το ίδιο φυσίγγι ήσαν.
"Συμφωνώ απόλυτα με τον Λευτέρη περί ακτινικών. Προτείνω να τον ακούς !!! Μόνο να μάθεις έχεις."
Τώρα βεβαιώθηκα!! Είσαι σίγουρα φεισυκώς.
Βλέπω πως δεν πρόκειται να γίνει καμία βελτίωση του thread εκ μέρους της διαχείρισης.
Συνεπώς αυτή είναι και
η τελευταία ανάρτησή μου.
Θα μου λείψουν η επικοινωνία με τους κυνηγούς και τους σκοπευτές που υπάρχουν εδώ μέσα με ειλικρινές και γνήσιο ενδιαφέρον για τα όπλα, αλλά δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο πλέον στη απόκρουση κακοήθων αναρτήσεων προς ανθρώπους για τους οποίους αναρωτιέμαι τι στην ευχή κάνουν στη καθημερινή ζωή τους και έχουν τόση ανάγκη να ξεσπάνε όπου νομίζουν ότι τους παίρνει.
(είσαστε τόσο προβλέψιμοι που είμαι σίγουρος ότι μπορώ να γράψω μόνος μου τις 2 - 3 σελίδες που θα ακολουθήσουν
)
Καλή συνέχεια (και τώρα τι θα κάνετε χωρίς βαρβάρους; )
Χρίστος Σωτηρόπουλος
BRAIN Chokes