Τρελλος εισαι? τι ερωτησεις ειναι αυτες? το αριστερο, και ωραιο χρωμα εχει , ειναι και φθηνοτερο.....Ποιο απ' τα 2
Από τις λίγες φορές που το φθηνότερο είναι καλύτερο!View attachment 73200
Ποιο απ' τα 2
Υποψιν, το μαγιο πωλειται, οχι το περιεχομενο που ειναι και το ζητουμενο......Από τις λίγες φορές που το φθηνότερο είναι καλύτερο!
Ώπα! Ακυρώνω την αγορά!Υποψιν, το μαγιο πωλειται, οχι το περιεχομενο που ειναι και το ζητουμενο......
Με κωνο ή χωρις...?Η αριστερή είναι από benelli και η δεξιά από τον ανταγωνισμό(βάλε οποια μάρκα θέλεις) και ο νοών νοειτω.
Μαμά φυσικά.Με κωνο ή χωρις...?
Προσωπικα θα περιμενω μια τοποθετηση μετα απο αυτη την αναρτηση που εκανες Βασιλη για το site της Trulock οσο αφορα την επιστροφη του προιοντος και απο τον κ. Σωτηροπουλο.Εχω προβληματιστει με το φιλαρακι μου που πωλησε το bell το οποιο δεν του δουλεψε οπως ανεμενε στην crio comfort και εγω εχω σκοπο να το παραγειλλω για την Μ2 και φοβαμαι μηπως επιβεβαιωθει το φιλαρακι και μετα τι κανωμεν;Ομως οφειλω να υπενθυμησω οτι στην xlr δουλεψε θαυμασια για να ειμαστε απολυτα σωστοι και δικαιοι.πχ
https://trulockchokes.com/trulock_guarantee.html
Μερικοί το γράφουν ξεκάθαρα ...
Ιf for any reason you are not satisfied with our product within 60 days from the date of purchase it can be returned to us for exchange or refund of the purchase price.
Τrulock ούτε έχω ούτε σκοπεύω να πάρω.
Εδώ γιατί να γίνεται στο μιλητό ?
Τι τραγελαφικέςτο δοκιμάζεις ,σου κάνει τα γούστα το κρατάςδε βλέπεις τα υποσχόμενα το πετάς.....Μην ξεχνάμε ότι ζούμε στην Ελλάδα και αν οποιοσδήποτε έμπορος-κατασκευαστής οποιουδήποτε προϊόντος , του οποίου η απόδοση είναι υποκειμενική και εξαρτημένη από δεκάδες μεταβλητές που μπορεί να βάλει η να βγάλει από την εξίσωση ο κάθε υποψήφιος αγοραστής για να κρίνει προσωπικά με τις δικές του απαιτήσεις και << γνώσεις >> ,μπει στην διαδικασία να πει : το στέλνω το δοκιμάζετε αν δεν σας αρέσει το περνω πίσω και σάς αποζημιωνω , θα δημιουργηθούν τραγελαφικές καταστάσεις.
Τι τραγελαφικέςτο δοκιμάζεις ,σου κάνει τα γούστα το κρατάςδε βλέπεις τα υποσχόμενα το πετάς.....
Το πετάς .....με τέλειες.....τουτέστιν τα γκαφρα πίσω(πολιτική επιστροφής χρημάτων)αυτό εννοώ Νίκοάι καλημέρες όμορφη Κυριακή σε όλουςΤι ειναι αυτα που λες βρε φιλαρα μου ?? Ετσι πετας 100 ευρω ?? Ηθελα ενα τσοκ για μακρινες βολες...αλλα
να δωσω 100 ευρω για ενα τσοκ ?? Με 100 ευρω παιρνω 40 κιλα σκαγια...και γεμιζω 1.100 φυσιγγια των
36 γραμμαριων....Για μενα ειναι πολλα τα λεφτα...για αλλους οκ...μπορει να μην ειναι....ισως να απευθυνεσαι
σε αυτους...οκ.
Ισχύει σε έναν βαθμό αυτό που λες, είναι μια κρίσιμη απόφαση.Μην ξεχνάμε ότι ζούμε στην Ελλάδα και αν οποιοσδήποτε έμπορος-κατασκευαστής οποιουδήποτε προϊόντος , του οποίου η απόδοση είναι υποκειμενική και εξαρτημένη από δεκάδες μεταβλητές που μπορεί να βάλει η να βγάλει από την εξίσωση ο κάθε υποψήφιος αγοραστής για να κρίνει προσωπικά με τις δικές του απαιτήσεις και << γνώσεις >> ,μπει στην διαδικασία να πει : το στέλνω το δοκιμάζετε αν δεν σας αρέσει το περνω πίσω και σάς αποζημιωνω , θα δημιουργηθούν τραγελαφικές καταστάσεις.
Μπι φριντουμάνιΚαπνίζουμε εδώ μέσα?
Τι θ'αναψεις?Καπνίζουμε εδώ μέσα?
Απο το καλό χωρίς προσμίξειςΚαπνίζουμε εδώ μέσα?
Δεν χρειάζεται αν είχες πέσει στο καζάνι με τον μούστο μικρός.Καπνίζουμε εδώ μέσα?